Nos, sikerült elolvasnom a Peter Parker Pókember első évadának 5. és 6. számát.
Az 5. szám első része a Nehéz Búcsú nagyon tetszett, a 2. rész a Végső Összecsapás szintén. Az előbbiben a történet vezetés és a tartalom volt nagyon jó, az utóbbiban pedig szerintem teljesen sikerült átadni a harc jelenetek brutalitását. Egy valami nem tetszett, ezt már többször is írtam, Oki Doki folyamatos szájalása. Szerintem nagyon gyenge, bár lehet ez is kellett a történetbe, hogy végül ilyen elégedett legyek a füzet elolvasása után. Mellesleg tegnap éjjel beteg voltam, nem tudtam aludni, és újraolvastam az első 4 részt, és a legújabb kettőt is, és azt kell mondjam Oki Doki mérgezést kaptam!
Időközben megszerettem Al Milgrom rajzait, bár a 2. számban még fanyalogtam.
A 6. szám történetei is tetszettek, főleg ahogy a Fekete Macska reagált Peter titkára. A minőség ebben a számban helyenként zavaró. Mikor Tomi feltette az előzetes oldalakat, hogy szerintünk megfelelő -e ez a minőség, én is írtam, hogy persze, emiatt ne maradjon ki történet, főleg ha jó. Azonban így nyomtatásban őszintén szólva nem igazán tetszett.
A díszdoboz nagyon szuper, így jobban mutat a polcon a könyvek között, és nem hajlanak el a lapok.
Tomi,
ha szabad tudni az eddigi előfizetések száma közelít a tavalyihoz? Ha nem annak a január is lehet az oka, az embereknek általában a karácsonyi kiköltekezés után nem marad fölös pénzük januárban, csak a februárban kapott fizu után. Bár a magam részéről szerencsére idén valahogy maradt pénzem januárra is, úgyhogy én már előfizető vagyok.
Jut eszembe, mikor várható az első szám? Olvastam a fórumon márciust, de legutóbb januárt is....