Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 938978 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2000 Dátum: 2013. október 20. - 09:23:31 »
Azt hiszem, már sejtem, Tomi miért mondta a Kardfogúval kapcsolatban, hogy ki fogunk akadni.  :hehe:
Egyébként, ha már Kardfogúnál tartunk: a Nemzetellenes összeesküvés végén tényleg elpatkolt?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2001 Dátum: 2013. október 20. - 16:02:00 »
Ha a Loeb-féle Rozsomák-sztorira gondolsz, akkor igen, el. Azóta már visszajött.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2002 Dátum: 2013. október 20. - 16:33:25 »
Engem most már minél inkább az lepne meg, ha nem halna meg valaki egy ilyen "eget rengető" storiban. Már olyan unalmas, hogy mindenkit visszahoznak, semmi súlya nincs egyetlen egy halálnak sem.  :roll:

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2003 Dátum: 2013. október 20. - 19:11:47 »
Ha a Loeb-féle Rozsomák-sztorira gondolsz, akkor igen, el. Azóta már visszajött.

Szerintem nem. Valahol olvastam, hogy egy történetben Rozsomák levágta a fejét. Te bizonyára arra gondolsz. Bár ha akkor halt meg, akkor az általam kérdezett epizódban nagy valószínűséggel nem. :)
Én egyébként a CSP 81. számára gondoltam, ahol ráveti magát Silver Sable-ra, és ráomlik egy fal. Amerika kapitány meg megállapítja, hogy agyonnyomta a törmelék.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2004 Dátum: 2013. október 20. - 19:22:50 »
Ó, hogy az. Nem, igazából Pókember egy klónnal csapott össze, a valódi Kardfogú pillanatok alatt cafatokra tépte volna. Kardfogúnak a nyolcvanas években több tucat klónja szaladgált USA-szerte, és elég sokan elpatkoltak az egyes sztorikban.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2005 Dátum: 2013. október 21. - 15:06:22 »
A PPP 11-ben milyen új képességekről beszélt a Fekete Macs? Milyen képességei voltak ebben az időben, erről nem tudok. Mert a Vezértől kapottakat itt már elveszítette, a Pléhsusztertől való felszerelései meg tudtommal itt még nem voltak meg. Tud erről valaki valami infót?
---
Közbe utánanéztem. Csak a szerencse/balszerencsehozó képességét veszítette el, de az is inkább átalakult, és fejlettebb fizikai képességei lettek, mint gyorsaság, ügyesség, erő, plusz még sötétben látás. (meg kiereszthető karmok??  :-\)
« Utoljára szerkesztve: 2013. október 21. - 15:30:29 írta grey gargoyle »
This is a joke. A real practical Joke.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2006 Dátum: 2013. október 21. - 21:12:38 »
Börzén beszéltem egy sorban álló sráccal aki elmondta , hogy azért fizetett elő most a PPP-re mert akkor féláron kapja majd a különszámot. Én ha jól emlékszem csak azok fogják akik már három éve előfizetők, rosszul tudom ? Lehet , hogy vannak félreértések.  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2007 Dátum: 2013. október 21. - 21:38:21 »
Vannak. :) A tervek szerint úgy volt, hogy akik 2 éve előfizetők, azok ingyen számot kapnak. De ebbe nem ment bele a Marvel. Így változtatni kellett, hát mindkét oldalt lefeleztük. Félár, és 1 év. Vagyis minden idei előfizető féláron kapja a 7. számot.

riley25

• Grizzly
  • *
« Válasz #2008 Dátum: 2013. október 22. - 07:59:44 »
És idén is lesz 7.szám vagy csak jövőre?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2009 Dátum: 2013. október 22. - 11:02:34 »
Jövőre csak.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2010 Dátum: 2013. október 23. - 12:11:09 »
Sziasztok.
Egy kis ismerettágítóra lenne szükségem Vészmanóval kapcsolatban, mert 1-2 dolog nem világos.
1. Melyik Semices CsP számtól Ned Leeds a 4. Vészmanó?
2. A PPP 11. számában, a 49. oldal Vészmanós-sarokban az van írva, hogy J.P. Macendale volt a Vészmanó a Rózsa nevében. Ugyanakkor a Wikipediában Roderick Kingsley a Vészmanó, mint Rózsa társa. Akkor melyik az igazság?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2011 Dátum: 2013. október 23. - 13:56:31 »
Ha abban a füzetben Tomi a tőlem kapott interjúfordítást adta le (vagy kivonatolta), akkor annak nyugodtan hihetsz, mert az érintett alkotók maguk részletezték, hogy pontosan mi volt a vészmanós sztori.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2012 Dátum: 2013. október 23. - 14:41:33 »
Sziasztok.
Egy kis ismerettágítóra lenne szükségem Vészmanóval kapcsolatban, mert 1-2 dolog nem világos.
1. Melyik Semices CsP számtól Ned Leeds a 4. Vészmanó?
2. A PPP 11. számában, a 49. oldal Vészmanós-sarokban az van írva, hogy J.P. Macendale volt a Vészmanó a Rózsa nevében. Ugyanakkor a Wikipediában Roderick Kingsley a Vészmanó, mint Rózsa társa. Akkor melyik az igazság?

Ezekre szerintem csak Roger Stern és Tom DeFalco tudná a választ! :)
Az az álláspont, hogy mikor Ned Leeds meghalt, Kingsley, ki eredetileg is a Vészmanó volt, visszavonult Macandale javára, hadd parádézzon csak ő Pókemberrel. Így a Rózsa neve sztori idején is ő volt a Vészmanó. Kicsit később játszódik a Vészmanó él c. mini, ami némileg tiszta vizet önt a pohárba, remélhetőleg kiadja majd Kaine! ;)

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2013 Dátum: 2013. október 23. - 19:31:02 »
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Rózsa neve történetben elég rendesen belekavarnak a Vészmanó sztoriba. A szőke srác (elvileg Richard, később kiderül asszem, hogy Alberto) visszaemlékezik, hogy ők hárman (Richard, Alberto és Ned) micsoda dacszövetséget kötöttek a Vezér ellen. Csak az a zavaros, hogy a Rózsa már jóformán a kezdetektől tervezi, hogy idővel likvidálja a Vészmanót, ha már nincs rá szüksége. Ergo nem volt ott világra szóló barátság.

A Rózsa nevével kapcsolatban eszembe jutott: nincs tervbe véve a történet folytatása, amiben elvarrnák a szálakat? Persze beérném egy tisztességes dokumentációval is. :)
Az Inferno kiadása végül meghiúsult?

kzoli

• Sakál
« Válasz #2014 Dátum: 2013. október 24. - 06:39:36 »
Köszi a válaszokat.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #2015 Dátum: 2013. október 24. - 14:00:20 »
Elolvastam a 12-est, és az jutott eszembe a végén, hogy hogy lehet mindig ennyire jól dönteni, a sztorit illetően. Az is jó ötlet volt, hogy ez így egybe legyen egy külön füzetbe, ne legyen megbontva. Azt kell, hogy mondjam, hogy egy teljesen kerek JÓ történetet kaptam, még akkor is, ha a végén lelőtték. A legviccesebb talán, hogy én is megsajnáltam, hogy roncs lett az élete, pedig végülis megérdemelte.
Volt benne akció, vicc, vidámság, szomorúság, ez így volt jó, ahogy volt. A végén a rövid bemutatók tetszettek, meg az a hiányos bubis írás is. Amikor meg megláttam azt a teljes oldalas rajzot, olyan érzésem volt, mintha egy amerikai képregényt fognék a kezemben.
Nem kérdés, a 3. "évadra" is előfizetek.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2016 Dátum: 2013. október 24. - 17:40:06 »
Mindkettő. Vészmanó korábban volt a Rózsa társa - a magyar Pókemberekben többször is. A Rózsa neve már Ned halála után történt meg.
Kicsit később játszódik a Vészmanó él c. mini, ami némileg tiszta vizet önt a pohárba, remélhetőleg kiadja majd Kaine! ;)
Mindenképpen!
Csak az a zavaros, hogy a Rózsa már jóformán a kezdetektől tervezi, hogy idővel likvidálja a Vészmanót, ha már nincs rá szüksége. Ergo nem volt ott világra szóló barátság.
Barátok nem voltak Kingsleyvel, csak szövetségesek. Neddel voltak barátok. Ebbe kicsit belekavart, hogy Stern távozása után Nedet hozták ki Vészmanónak, ami elég komoly butaság volt.
Idézet
A Rózsa nevével kapcsolatban eszembe jutott: nincs tervbe véve a történet folytatása, amiben elvarrnák a szálakat? Persze beérném egy tisztességes dokumentációval is. :)
A folytatás nagy katyvasz, azt nem adjuk ki.
Idézet
Az Inferno kiadása végül meghiúsult?
Pillanatnyilag igen. Később még visszatérhetünk majd rá.
Elolvastam a 12-est, és az jutott eszembe a végén, hogy hogy lehet mindig ennyire jól dönteni, a sztorit illetően.
Ebben az esetben ez nem volt nehéz. Ez a történet közel olyan jó - helyenként még jobb is - mint a JDW, holtbiztos volt, hogy ki lesz adva.

balogh44

• Thanos
« Válasz #2017 Dátum: 2013. október 24. - 17:45:55 »
Örülök, hogy később is vissza térhetünk az Infernóhoz.
Van arra remény, hogy a Web of 1.-re is vissza térjünk majd? Mondjuk abba a számba, mikor majd feltűnik Venom is a PPP lapjain?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2018 Dátum: 2013. október 24. - 17:55:45 »
Nem hinném. Ahhoz kéne a Spectacular 100 is, ahhoz meg a 99... bár jelentőségteljes szám a Web 1, mégsem túl nagy "szám". Főleg, hogy Venom már jövőre felbukkan.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2019 Dátum: 2013. október 24. - 17:57:18 »
Köszi a válaszokat, Tomi! Igazából nekem a Rózsa neve sem jött be igazán, szóval nem nagy kár érte. Inkább csak azért pedzegettem a folytatást, mert szeretek tisztán látni - bár néhol ez majdnem a lehetetlennel egyenlő. Erre tényleg a Vészmanó ügy az egyik legjobb példa.