Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 923370 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2360 Dátum: 2014. május 12. - 21:25:50 »
Köszi. :)

kzoli

• Sakál
« Válasz #2361 Dátum: 2014. május 12. - 21:43:42 »
A 2. történet eredeti címlapja megegyezik a CsP. 36. számának borítójával. Azt akkor nem értettem, hogy ki az a figura Póki mögött, ill. pontosabban tudtam ki ő, de azt nem, hogy mit keres ott, hiszen a történetben nem szerepel. Ebben viszont igen. Elrontotta a Semic akkor a borítóképet?
A kozmikus Pókember sztori tetszik, nagyon jó választás volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2362 Dátum: 2014. május 12. - 22:34:57 »
Igen, valamiért azt a borítót kaphatták meg.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2363 Dátum: 2014. május 14. - 12:12:51 »
Érdeklődve olvastam az új számot (és az előzőt is), mert jópár olyan dolgot megvilágított, ami nekem a CsP idején zavaros volt, pl. mikor Fireheart megvette a Hírharsonát. Ami számomra zavaró ezekben a részekben, hogy néha olyan érzésem volt, mintha az író pontatlanul tudna dolgokat. Ami nagyon megütötte a fülemet (szememet  :D), hogy Peter azt mondja, nem is ismeri a Csapdászt (Cókmókust), holott a CsP 5-6. számában találkoztak, és összecsaptak. Oké, a két sztori közt eltelt egy kis idő, de akkor is. Ezeket az apró dolgokat leszámítva nagyon tetszett, jó, hogy előkerül egy csomó érdekes figura a múltból. Puma nagy kedvencem, Titánia pedig mindig a Titkos háborút juttatja eszembe, amit én nagyon szerettem. Amúgy Szivacsemberrel szétmentek, vagy mi? :) Szóval várom már a folytatást, úgy rémlik, lesz benne Góliát és Grimm tesók. Sokan savazzák a sokszereplős csihi-puhikat, de nekem ezek a kedvenceim.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #2364 Dátum: 2014. május 14. - 12:17:48 »
Ma esek neki a legújabb PPP-nek. (sztem nekem a következő számban megjelenő részekből van meg 2rész lengyelül). A Kozmikus Póki már 20évvel ezelőtt is tetszett, és most íme magyarul :-)
Egy kérdés, lehet, valahol figyelmetlen lehettem, lesz idén is tok, vagy az csak az első két sorozathoz volt?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2365 Dátum: 2014. május 14. - 12:34:03 »
Peter azt mondja, nem is ismeri a Csapdászt (Cókmókust), holott a CsP 5-6. számában találkoztak, és összecsaptak.
Más volt a neve, kicsit más a ruhája is - simán nem ismert rá, szerintem.
Idézet
Amúgy Szivacsemberrel szétmentek, vagy mi?
Nem rémlik, hogy hol volt ő ezalatt, de tudtommal együtt vannak.
Idézet
Szóval várom már a folytatást, úgy rémlik, lesz benne Góliát és Grimm tesók.
Igen, mindkettő. :)
Egy kérdés, lehet, valahol figyelmetlen lehettem, lesz idén is tok, vagy az csak az első két sorozathoz volt?
Minden évben lesz egy.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2366 Dátum: 2014. május 14. - 17:29:30 »
Nem tudom más is észrevette-e, de amikor Titánia hozzávágja a betontömböt a Pókemberhez, akkor Póki a zöld autó csomagtartója felé zuhan, az alatta levő képen pedig éppen az autó motorháztetején landol, Póki mondja is, hogy széttörte a kocsi elejét. Pici ellentmondás a képek között.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2367 Dátum: 2014. május 14. - 17:46:09 »
A sofőr pánikba esett, és gyorsan megfordult.  :D

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #2368 Dátum: 2014. május 14. - 18:34:09 »
Hú de jó volt ez a sok akció meg ellenfél. Örülök, hogy nem néztem utána a sztorinak (meg sok másiknak sem) mivel akkor oda lett volna a szórakozás és az izgalom.  ;D Nagyon várós a következő rész, piszok kíváncsi vagyok ennek a nem mindennapi történetnek a folytatására.  :D

Érdekes volt, hogy mind a négy sztorit más rajzoló készítette. Colleen Doran rajzaival még nem találkoztam eddig, de egész bejövősek, jól passzolnak ebbe a korszakba.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2369 Dátum: 2014. május 17. - 22:38:34 »
Az nekem is feltűnt, hogy minden résznek más a rajzolója. Miért? Hisz a 4-ből 2 rész Amazing.
Korábban azt írtam a PPP Pókember Spectacular részeire, hogy nekem másodvonalasnak tűnnek, na, ezt most vissza is szívom. A 4 részből a Spectacular jobb mint az Amazing részek, a Web of Spider-es pedig kifejezetten tetszik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2370 Dátum: 2014. május 18. - 21:53:30 »
Nagyon várós a következő rész, piszok kíváncsi vagyok ennek a nem mindennapi történetnek a folytatására.  :D
Már fordítom, de a megjelenés még nincs annyira közel. Viszont jó lesz. :)
Idézet
Érdekes volt, hogy mind a négy sztorit más rajzoló készítette. Colleen Doran rajzaival még nem találkoztam eddig, de egész bejövősek, jól passzolnak ebbe a korszakba.
Ha jól emlékszem, nem is rajzolt más Pókembert. Pedig kár érte, nekem is tetszett.
Az nekem is feltűnt, hogy minden résznek más a rajzolója. Miért? Hisz a 4-ből 2 rész Amazing.
Ő volt a váltás McFarlane és Larsen között. Az előző rész, a 325-ös volt a Nemzetellenes Összeesküvés befejező része.
Idézet
Korábban azt írtam a PPP Pókember Spectacular részeire, hogy nekem másodvonalasnak tűnnek, na, ezt most vissza is szívom. A 4 részből a Spectacular jobb mint az Amazing részek,
Jövőre jön a The Child Within, akkor köröket fog verni a Spectacular a többi címre.
Idézet
a Web of Spider-es pedig kifejezetten tetszik.
Itt az a cím képviselte a klasszikus rajzot.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2371 Dátum: 2014. május 18. - 23:08:56 »
Rajzolt még egy Pók-sztorit, ki is adtad.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2372 Dátum: 2014. május 18. - 23:15:55 »
Tényleg, vagy 5 oldalt. :) Nem hasonlít a kettő egymásra.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2373 Dátum: 2014. május 18. - 23:29:41 »
Mert később szerencsére elhagyta a marveles/kilencvenes évek ráerőltetett stílusát és kialakított egy sajátot. Zseniális rajzokat készít amúgy, miatta szerettem bele Straczynski egyik – sajna befejezetlen és a folytatás szintjén is elhalt –, elbűvölő címébe (Book of Lost Souls).

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2374 Dátum: 2014. május 20. - 22:19:06 »
Hú, de jó volt a legújabb szám. Az előző bandaháborús történetben nekem kicsit kilógott a Marvel-univerzumból a sok farkasember és Kaméleon sincs a kedvenc karaktereim között, de a sztori most nagyon tetszik. Tök jó ez a kavarás a gonoszok részéről egymás ellenségeivel. Gondolom a kozmikus pókképességek csak erősödni fognak még, ahogy szabadjára engedi az energiákat. Nem is tudom, mikor vártam ennyire képregényt, mint ennek a folytatást. (Na jó, a Végtelen hatalom ilyen volt  :D )
Mikor lesz már július??? :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2375 Dátum: 2014. május 20. - 22:29:27 »
Igen, egyre-másra fedezi majd fel az újabb képességeit.  :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2376 Dátum: 2014. május 20. - 22:57:05 »
Nagyon tetszett az új szám, jó ez az ellenségcsere.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #2377 Dátum: 2014. május 21. - 09:50:56 »
Ha már ellenségcsere, az jutott eszembe, vajona  párhuzamos Marvel sztorikban is van erre utalás? Összecsap például az F4 Pókember valamelyik ellenfelével?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2378 Dátum: 2014. május 21. - 10:48:36 »
A Fáklya egyszer két pillanat alatt összecsomagolta Kravent és leadta a zsaruknak. Hasonlóan járt Kalapácsfej is. Igazából amikor kifejlődött a világuk és mielőtt Pókember megkapta a Mágikus Marketinges Istenhatalmat, addig az erőviszonyok a saját és az F4/Angyalok ellenfelei között kb. bolha vs. elefánt kategóriát képviselték. Később a népszerűsége növekedésével ment neki sikeresen korábban elképzelhetetlen ellenfeleknek.

Azóta meg az egészet kivágták a fenébe, pláne amikor Kraven fogta magát és lenyomta a Hulkot egy szál magában. Szóval reális erőviszony már nem nagyon létezik, nem lepne meg, ha lenne egy Punisher vs. Galactus mini nemsokára.

Persze a korai időkben, amikor minden hősüket kb. egyformának szánták, volt nagyobb átjárás. Póki például elintézte Fátumot (bár ezt mintha azóta kiírták volna a kontinuitásból, mert még a korhoz képest is fárasztóan blőd sztori volt), a Bogár egy darabig egyszerre volt az ő és Fáklya – elég nehezen leküzdhető – ellenfele… Szóval voltak kavarások. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2379 Dátum: 2014. május 21. - 16:06:17 »
Szóval reális erőviszony már nem nagyon létezik, nem lepne meg, ha lenne egy Punisher vs. Galactus mini nemsokára.

Nekem erről a Punisher vs. Sentry jut eszembe, az is igencsak hasonló kategória volt.
This is a joke. A real practical Joke.