Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 922346 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #2920 Dátum: 2015. január 09. - 16:43:53 »
Igen, az Jameson egy fiatalkori kalandját meséli el, nem passzolt a történetbe sehogy sem. Különszámként lenne érdekes, esetleg.

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2921 Dátum: 2015. január 15. - 04:57:23 »
Én úgy emlékszem ez direkt limitált kiadásnak készült, és előfizetéstől lett függővé téve, hogy egyáltalán elindulhasson /Ha tévednék javítsatok ki/.
Szóval akik akkor kiperkálták rá a lét nem biztos, hogy örülnének ha most utánnyomásra kerülne sor. De ez csak az én véleményem.

Ha jól olvastam vissza anno (tavaly tavasszal), akkor nem mindegyik szám került egyből előfizetői kezekbe, csak egy biztos tábor kellett (200fő?) ahhoz, hogy kaine be merje indítani a sorozatot.
Én is az egyik későn érkező vagyok, bevallom erősen lemaradtam az egészről, tavaly áprilisban szippantottam be a már kiadott, még kapható részeket a kiadótól, az első évadot pedig magánkéz(kezek)ből... az első szám már akkor többet ért, mint 10e ft, hogy pontosan mi lett volna a vége a licitnek nem is tudom, mert ilyen jellegű kupeckedésbe, hogy "mást is érdekel, és többet adna érte" nem akartam belemenni. Az első évad többi számához már 3.5e ft-ért lehetett hozzájutni. Mázlim volt, hogy vannak olyan korrekt képregénygyűjtők, akiktől korrekt áron be lehetett rántani az első évadot egyben. Ez a manőver magánszemélytől szerintem a mai napig így érheti meg. Az első számhoz szerintem nagy szerencsével lehetne csak hozzájutni 10e ft-ért... nem követtem az ezzel kapcsolatos eseményeket, de biztosan emelkedett az értéke tavaly óta, mivel egyre több van ugye olyan kézben, ahonnan nem kerül tovább...
Mindegy, nem is a sztorim a lényeg, hanem hogy igazából engem sem zavarna, ha újra ki lenne adva. Kérdés, hogy tényleg van-e annyi ember, aki mostanában kezdte el gyűjteni a sorozat részeit, és meg is venné, mert elég hosszútávú befektetésnek tűnik ilyen adatok tudta nélkül...

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #2922 Dátum: 2015. január 15. - 09:00:06 »
Elnézést az off-ért: de miért lenne inkorrekt az, aki 10+ért adja? Mi a garancia arra, hogy a "korrekt" eladótól származó PPP1 aztán az új gazdájától nem horror áron kel el? Ebben az esetben érezze baleknak magát a "korrekt" eladó? Ismeretlenül bárki mondhatja "hogy már csak ez az 1 szám hiányzik". Bevallom, sokszor kerültem a balek oldalra, de a mostani árak mellet úgy érzem, nem fogom elkótyavetyélni a ritka példányaimat.
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2923 Dátum: 2015. január 15. - 11:43:52 »
Nos, akkor legyen itt a bejelentés: a PPP legelső számából készül az utánnyomás!
De mielőtt elárasztanátok, gyorsan hozzáteszem: csakis abból az egyből, és semmi másra nem kaptunk engedélyt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2924 Dátum: 2015. január 15. - 11:55:21 »
Király!
Ezek szerint bejött a hely, amit javasoltam, vagy annak végül nem lett köze ehhez?
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 15. - 11:58:44 írta Todd »

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #2925 Dátum: 2015. január 15. - 12:52:11 »
Nos, akkor legyen itt a bejelentés: a PPP legelső számából készül az utánnyomás!
De mielőtt elárasztanátok, gyorsan hozzáteszem: csakis abból az egyből, és semmi másra nem kaptunk engedélyt.

Mikorra készül el? Rendelni mikortól lehet? Ára?  :kingpin: :spidey:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2926 Dátum: 2015. január 15. - 12:54:28 »

ennek mi lesz a terjesztési formája? rendezvényeken, vagy előre kell fizetni rá?
azon kívül, hogy újranyomjátok, semmi nem fog változni rajta ugye?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2927 Dátum: 2015. január 15. - 14:50:56 »
Király!
Ezek szerint bejött a hely, amit javasoltam, vagy annak végül nem lett köze ehhez?
De igen, ők csinálják, köszi a tippet.  ;)
Mikorra készül el? Rendelni mikortól lehet? Ára?  :kingpin: :spidey:
Nagyjából egy hét. Majd szólok. Azt még nem tudom, de drágább lesz, mint az első kiadás.
ennek mi lesz a terjesztési formája? rendezvényeken, vagy előre kell fizetni rá?
azon kívül, hogy újranyomjátok, semmi nem fog változni rajta ugye?
Posta és börze. De igen, rajta lesz, hogy második kiadás, és az előzővel ellentétben fényes borítója lesz.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2928 Dátum: 2015. január 15. - 14:55:52 »
Király!
De igen, ők csinálják, köszi a tippet.  ;)
Ennek örülök. Lassan részesedést kéne kérnem tőlük, annyi ügyfelet vittem már hozzájuk.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2929 Dátum: 2015. január 15. - 15:18:14 »
A hírlevélben mindent leírtál Tomi, kösz!
én szerintem majd börzén veszem meg, hátha marad még belőle :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2930 Dátum: 2015. január 15. - 15:22:57 »
Ár: idei PPP előfizetőknek (előfizetésenként) féláron, különben 2000 Ft. Postázás: 600 Ft.

deadbeat7

• Pléhsuszter
  • *
  • Csatlós
« Válasz #2931 Dátum: 2015. január 15. - 15:54:41 »
Elnézést az off-ért: de miért lenne inkorrekt az, aki 10+ért adja? Mi a garancia arra, hogy a "korrekt" eladótól származó PPP1 aztán az új gazdájától nem horror áron kel el? Ebben az esetben érezze baleknak magát a "korrekt" eladó? Ismeretlenül bárki mondhatja "hogy már csak ez az 1 szám hiányzik". Bevallom, sokszor kerültem a balek oldalra, de a mostani árak mellet úgy érzem, nem fogom elkótyavetyélni a ritka példányaimat.

Igazad van, lehet, hogy naivan álltam a témához: semmi garancia nincs rá. Ami plusz számom nekem is volt, olyan áron adtam tovább, amennyiért vettem. De most majd a 2. szám fog menni horror áron :twisted: :hehe:

király! :kingpin: mekkora példányszámban? Hogy lehet a hírlevél listára felkerülni? 1db-t én is szeretnék venni, kuriózum.
« Utoljára szerkesztve: 2015. január 15. - 16:00:15 írta deadbeat7 »

kzoli

• Sakál
« Válasz #2932 Dátum: 2015. január 15. - 16:16:50 »
Hihetetlen, hogy ekkora kereslet van az első szám után: 2. kiadás is kell. Nagyon jó! Akkor, ezek szerint kezd felfutni a képregény nálunk ismét! Örülök, hogy mások is hozzá tudnak jutni, tehát bővül a kereslet. Emlékszem, a Panini-féle HP 27-es száma aranyat ért később (nekem egy kedves ismerősöm segített hozzá sok-sok évvel később egy tökéletes állagú kiadványhoz). Tök jó érzés, hogy második kiadás kell egy képregényhez, mert kevés volt az első! Itt vagyunk, képregényszeretők, és leszünk még egyre többen is!

venom75

• Pókfej
« Válasz #2933 Dátum: 2015. január 15. - 16:52:52 »
Ár: idei PPP előfizetőknek (előfizetésenként) féláron, különben 2000 Ft. Postázás: 600 Ft.

Két szám postázása is 600 Ft. vagy az is számonként nő ?

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2934 Dátum: 2015. január 15. - 19:04:30 »
Az év híre!  ;D ;D ;D
Nagyon köszönjük, utalom is a pénzt!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2935 Dátum: 2015. január 15. - 19:28:20 »
Hogy lehet a hírlevél listára felkerülni? 1db-t én is szeretnék venni, kuriózum.
Írj egy mailt nekünk ezzel a szöveggel.
Két szám postázása is 600 Ft. vagy az is számonként nő ?
Kettő még ugyanannyi, háromtól nő.

venom75

• Pókfej
« Válasz #2936 Dátum: 2015. január 15. - 20:18:47 »
Még egy kérdésem lenne, vagyis kettő. Mikor jelenne meg és postázás mikor lenne ?  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2937 Dátum: 2015. január 15. - 20:50:15 »
Gyártás alatt van, még nem tudom pontosan.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2938 Dátum: 2015. január 16. - 20:33:34 »
Azt meg lehet kérdezni hány példány lesz? Csak hogy mennyire kell majd kapkodni :)
Valamint ebben az első évadban mennyire összefüggőek a történetek? Úgy értem, hogyha megveszem az első számot és a többiből nem lesz utánanyomás akkor csak a sztori eleje lesz meg, vagy az is részben le van zárva?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2939 Dátum: 2015. január 16. - 21:54:09 »
Az első szám nem folytatásos. A másodiktól igen a negyedikig.