Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 921538 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kzoli

• Sakál
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3240 Dátum: 2015. április 25. - 21:30:22 »
Lehet, fene tudja. Azért én kíváncsi lettem volna rá.
Én magam nem olvastam angolul a Marvel történeteket sem korábban, sem most. Nekem minden sztori új. Nem is akarom olvasni, mert inkább meghagyom magamnak azt az érzést, hogy <boldog ismeretlent olvassak>. Ezért bízom inkább a szerkesztői döntésben. Ha azt mondják nem annyira jó, akkor elfogadom.  :)
Eddig nagyjából nem csalódtam.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3241 Dátum: 2015. április 25. - 21:44:37 »
Hát mert az a történet az a tipikus 10-ből 0,01 színvonalú.

Azért rajzban nem annyira rossz! ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3242 Dátum: 2015. április 26. - 07:21:16 »
És kb ez az egyetlen dolog amit előnyként lehet felhozni mellette. Már ha szereti az olvasó McFarlane rajzait. Mert az is van annyira megosztó, mint Romita Jr. Bár ez még talán az elfogadható időszaka volt Mekinek.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3243 Dátum: 2015. április 26. - 07:27:21 »
Rossz az rajzban is, pláne a vége felé, amikor már tényleg csak rajzolta, a sztorit meg hozzáköltötte.

Tényleg honosítani kéne (megint) a MaxCarnage-et, aztán feltenni a körkérdést: komolyan hajlandó lettél volna pénzt adni ezért? Egy laza 80% feletti „kizárt” válaszra tippelnék.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3244 Dátum: 2015. április 26. - 08:06:32 »
A Maximum Carnage-ról látatlanban is tudja az ember, hogy nem egy Eisner-díjas remekmű, viszont mindenképpen Pókember klasszikus crossoverjei közé tartozik, amely felsorakoztatja az akkoriban népszerű összes mellékszereplőt Pókunk életéből.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #3245 Dátum: 2015. április 26. - 12:29:07 »
Pénteken hozzám is megérkezett!
Nagyon jó sztorik voltak benne, kivéve a Fejesek, mert az nem igazán tetszett.
A Reaktoros sztori, és persze Venom király volt, és most már sejtem is, hogy melyik történet következik, és nagyon várom.
Csak így tovább, eddig szuper az idei PPP felhozatal. :)

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3246 Dátum: 2015. április 26. - 13:54:36 »
Én költöttem volna hogy teljes legyen a gyűjtemény, mondjuk ez az infinity warra is igaz. Más okom nem volt megvenni, mindkettő elég bugyuta és elnyújtott történet.

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3247 Dátum: 2015. április 26. - 14:21:19 »
Lehet, fene tudja. Azért én kíváncsi lettem volna rá.
Én magam nem olvastam angolul a Marvel történeteket sem korábban, sem most. Nekem minden sztori új. Nem is akarom olvasni, mert inkább meghagyom magamnak azt az érzést, hogy <boldog ismeretlent olvassak>. Ezért bízom inkább a szerkesztői döntésben. Ha azt mondják nem annyira jó, akkor elfogadom.  :)
Eddig nagyjából nem csalódtam.
Dettó! Én is pont így vagyok vele. Nem olvasok angolul se képregényt sem könyvet,tehát maximálisan rábízom magam Tomi és a Kingpin ízlésére. Nekem a legrégebbi történet is új, és nagy izgalommal és rácsodálkozással veszem és olvasom őket, még a 60-as évekbeli Romita-éra is csupa meglepi. "Boldog ismeretlen" ez a jó szó rá,ahogy mondod. ;) 
Jó persze a híresebb történeteknek utánaolvasok hogy  mégis mi az,mire lehet számítani. Venomot, Vérontót imádom,ezért vártam,hogy kijöjjön magyarul.  Nem azért,hogy atomfizikai törvényeket,meg mélyen szántó gondolatokat olvassak benne, hanem miattuk és a kikapcsolódás miatt. Vannak  más Pókember-sztorik amiken kell és lehet is agyalni,de ez nem azért van/volt.
FB olvastam,hogy lehet,hogy különszánként fog megjelenni,erre úgy számítsunk mint ahogy a Kraven utolsó vadászatára, vagy Gwen halálára voltak elképzelések? Egyben biztos,hogy nem fog megjelenni.
Most akkor jövőre haladunk tovább a 90-es évekkel ugye, aztán meg Klónsztori.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3248 Dátum: 2015. április 26. - 22:07:48 »
Igen, úgy valahogy.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3249 Dátum: 2015. április 27. - 10:15:31 »

Viszont szerintem egy újraszínezés ráférne erre a képregényre, nem jó ez, hogy minden szín egységesen erőteljes, nagyon csicsás az egész.
És ezt mondom úgy, hogy itt van a polcomon HC-ben. ;)
Megjegyzem, a történet szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Maximum Carnage, mind a kettő pont ugyanolyan primitív látványorgia.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3250 Dátum: 2015. április 27. - 10:20:22 »
Csak reménykedni kell, hogy valamelyik mozis univerzumban feltűnik Carnage és a marvel majd rögtön digitalizálja :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3251 Dátum: 2015. április 27. - 12:32:26 »
Megjegyzem, a történet szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Maximum Carnage, mind a kettő pont ugyanolyan primitív látványorgia.
Szerintem nem. A MC-ban vannak érdekes magánéleti szálak, van benne badass-faktor, nagyon szép a színezése (annak nem kéne újraszínezés), és persze rengeteg vs. bunyó, érdekes szereplőkkel. Ezzel szemben ez konkrétan WTF-kategória.
Csak reménykedni kell, hogy valamelyik mozis univerzumban feltűnik Carnage és a marvel majd rögtön digitalizálja :).
Az sajnos nem segít.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3252 Dátum: 2015. április 27. - 13:50:13 »
Én azzal sem vagyok teljesen elégedett, szerintem a MC színezése is nagyon hivalkodó, minden szín full telített, nincsenek domináns színek. Persze ez az egész korra jellemző, sokkal visszafogottabb homogénebb színezés jobban tetszene.
Ellenben a Torment rajzai szerintem is nagyon jók, a panelkezelés sok helyen kifejezetten merész. Művészeti szempontból nekem érdekesebb, mint az MC.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3253 Dátum: 2015. április 27. - 14:31:40 »
McFarlane nagyon jó volt panelkezelésben, ő volt akkoriban az, aki nagyon jól ráérzett arra, miként használhatja ki a margó nélküli oldalakat. Mintha valahol tananyagba is bekerült volna a panelezése, mert egyszerre volt klasszikusabb, mégis kísérletező, de nem művészieskedően eltúlzott.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3254 Dátum: 2015. április 27. - 14:35:33 »
Művészeti szempontból nekem érdekesebb, mint az MC.
Ez totál vitathatatlan, ám én nem művészeti albumokat adok ki, hanem szórakoztató képregényeket, így sajnos nem az a fő szempont - ha nem is elhanyagolható.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3255 Dátum: 2015. április 27. - 14:42:25 »
Tudom, és el is fogadom.
Én annak ellenére, hogy szeretem ezt a kiadványt, pont ezért soha nem is kardoskodtam a kiadása mellett, mert abszolút értem, hogy ez nagyon rétegcucc.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3256 Dátum: 2015. április 27. - 14:55:46 »
A 10-11. oldalon kék kabátos hapsi csak nem Pjotr Rasputin, a Kolosszus?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3257 Dátum: 2015. április 27. - 19:39:48 »
De igen, ő az.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3258 Dátum: 2015. április 28. - 08:01:16 »
Mi okból szerepelt ebben a részben, volt valami jelentősége ennek?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3259 Dátum: 2015. április 28. - 13:36:03 »
Csak annyi, hogy Byrne írta ezt a részt.

Jó hír: a Klónsztorinak a Peter Parkeres része megvan digitálisan végig!