Lehet, fene tudja. Azért én kíváncsi lettem volna rá.
Én magam nem olvastam angolul a Marvel történeteket sem korábban, sem most. Nekem minden sztori új. Nem is akarom olvasni, mert inkább meghagyom magamnak azt az érzést, hogy <boldog ismeretlent olvassak>. Ezért bízom inkább a szerkesztői döntésben. Ha azt mondják nem annyira jó, akkor elfogadom. 
Eddig nagyjából nem csalódtam.
Dettó! Én is pont így vagyok vele. Nem olvasok angolul se képregényt sem könyvet,tehát maximálisan rábízom magam Tomi és a Kingpin ízlésére. Nekem a legrégebbi történet is új, és nagy izgalommal és rácsodálkozással veszem és olvasom őket, még a 60-as évekbeli Romita-éra is csupa meglepi. "Boldog ismeretlen" ez a jó szó rá,ahogy mondod.
Jó persze a híresebb történeteknek utánaolvasok hogy mégis mi az,mire lehet számítani. Venomot, Vérontót imádom,ezért vártam,hogy kijöjjön magyarul. Nem azért,hogy atomfizikai törvényeket,meg mélyen szántó gondolatokat olvassak benne, hanem miattuk és a kikapcsolódás miatt. Vannak más Pókember-sztorik amiken kell és lehet is agyalni,de ez nem azért van/volt.
FB olvastam,hogy lehet,hogy különszánként fog megjelenni,erre úgy számítsunk mint ahogy a Kraven utolsó vadászatára, vagy Gwen halálára voltak elképzelések? Egyben biztos,hogy nem fog megjelenni.
Most akkor jövőre haladunk tovább a 90-es évekkel ugye, aztán meg Klónsztori.