Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 939749 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3840 Dátum: 2016. április 16. - 16:31:47 »
Sajnos a Peter Parker Pókember nem kapható újságosoknál, csak a kiadótól rendelhető. Esetleg 1-2 nagy budapesti képregényboltban. Csak a Hihetetlen Pókember, a Marvel+ és a Batman szerezhető be újságostól.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3841 Dátum: 2016. április 16. - 23:55:27 »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3842 Dátum: 2016. április 19. - 06:00:20 »
Az e havi szám mikor postázódik?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3843 Dátum: 2016. április 19. - 17:35:42 »
Múlt pénteken.

RedSon

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #3844 Dátum: 2016. április 19. - 18:14:39 »
meg is hozta a postas :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3845 Dátum: 2016. április 20. - 06:22:31 »
Tegnap nálam is landolt.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3846 Dátum: 2016. április 20. - 08:09:13 »
Tömör gyönyör volt ez a szám (is)....pláne az (eredeti) Venom rajongóknak....  ;) Nem is értem egy ilyen horderejű történet, hogy maradhatott ki annak idején. :surp: Bár olyan szempontból jobb, hogy így legalább gyönyörű minőségben jelent meg.

A Hulk-sztori is elég zúzós (szó szerint  ;D ), az utolsó jelenet után nem lehet nem várni a folytatást...  :D
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 20. - 08:11:06 írta jukjuk »

zoli1863

• Gyík
  • **
« Válasz #3847 Dátum: 2016. április 20. - 08:38:08 »
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Hatalmas élmény volt forgatni ezt a számot. Mestermunka az egész!  Venom imádóként, meg plána dupla öröm. A legjobb sztori amit olvastam róla. A PPP 18. és 21. számában megjelent történetek voltak talán a kedvenceim,de ez most megváltozott!  Köszönet érte  :kingpin: A Hulk is rohadt jó, meg már az Ítélőszéket is tűkön ülve várom!  :venom3: :rock:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3848 Dátum: 2016. április 20. - 11:03:45 »
Csakis azért maradt ki, mert amikor odaértünk, akkor dőlt el, hogy néhány számon belül el kell jutni egy lezárásig az ugrás miatt. Az eredeti tervben benne volt, de aztán nagyon nehéz volt eldönteni, hogy a maradék pár számba mi kerüljön be és mi nem.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3849 Dátum: 2016. április 24. - 10:52:35 »
Az elindulásától kezdve, ez volt a kedvenc sorozatom a Kingpintől.De ahogy haladunk előre és jelenik meg egyre több szám,úgy válik még inkább jobbá az egész.A 80-as évek díszdoboz,mikor kijött,akkor azt mondtam,az jobb lett,mint a Fekete Macskás.Majd a Kozmikus Pókember még jobban elnyerte tetszésemet és tavaly azt mondtam,hogy a Bennünk lakozó gyermek lett eddig a legtutibb.Igaz,még csak két szám jelent meg az idén,de máris elmondhatom,hogy ez még nyerőbb,mint az előzők.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3850 Dátum: 2016. április 24. - 12:04:30 »
Ez az időszak azért is nagyszerű, mert az író is összeszedte magát (lehet, hogy tudta, hogy hamarosan leváltják), és Bagley rajzai is új színt vittek az összképbe.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3851 Dátum: 2016. április 24. - 13:16:54 »
Bagley és Saviuk rajzai nagyon bejönnek.Szépen rajzolnak.

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3852 Dátum: 2016. április 24. - 14:44:44 »
Nagyon szép lett a 26. szám. Különösen a Hulk történetnek örülök, mert azt még nem olvastam. Kíváncsi vagyok, hogyan fogja Póki és a Doki megfékezni az Ultra Hulk-ot.

A vírus miatt megváltozott Sámson doki úgy néz ki, mint Barakka a Street Fighter 2-ből.  ;D

A Venomos történet is tetszett, csak ahhoz korábban már volt szerencsém, így sok újdonságot nem nyújtott, kivéve, hogy milyen jó minőségben olvashattam újra.

Jó is volt az ismétlés, mert elsőre egy baki elkerülte a figyelmem:

JJJ azért bérelte fel a Vad Bandát, hogy riportot készíthessen Venommal. Mikor Sable egyik embere rálő Venomra azt mondja, hogy a szerződésben nem volt kikötve, hogy "élve vagy halva". Hm, a halott Venommal hogyan lehet riportot készíteni?  ;) Mondjuk azt sem hiszem, hogy Silver minden zsoldosának megmutogatná a szerződéseket. 
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 24. - 14:57:24 írta Blue S »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3853 Dátum: 2016. április 24. - 16:42:44 »
Nem Blankát akartál írni?

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3854 Dátum: 2016. április 24. - 16:52:18 »
Nem Blankát akartál írni?

De igen, csak siettem és elszúrtam.  :-[

Köszi a kiigazítást!  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3855 Dátum: 2016. április 24. - 19:29:38 »
Az tény, hogy a Vad Banda elég erős eszközöket használt ahhoz képest, hogy mi volt a feladatuk. De az is fura volt nekem, amikor Lance-nek odaadják a szülőket, hogy vigye őket meleg helyre. Egy riporter már csak ilyen melegszívű, önzetlen, hogy otthagyja a sztorit, hogy segítsen másokon.  :D

kzoli

• Sakál
« Válasz #3856 Dátum: 2016. április 25. - 19:53:29 »
Azt olvastam, hogy "Venom talán leghíresebb története" lesz a 26. számban. Én nem értek hozzá és laikus is vagyok, de így olvasás után mitől volt "talán a leghíresebb"? Attól, mert a végén 'békét' kötnek Pókemberrel? Vagy mert a Vad banda majdnem elkapja? Vagy miért? Mitől az egyik leghíresebb? Van egy Pókember-kiadási/megjelentetési listám, és abban szerepel a Venom: Lethal Protector #1-6. Azt hittem, ez lesz az, mivel ezt a történetet nem ismerem, és a címe alapján Venomról szól. Az a sztori kb. ekkor játszódhat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3857 Dátum: 2016. április 25. - 20:06:03 »
A maga idejében elég nagy port kavart, mert Pókember gyakorlatilag kiegyezett egy tömeggyilkossal, hogy oké, mostantól jó fejek leszünk egymással. Ahhoz képest, hogy mekkora szentnek szokták ábrázolni, ez eléggé komoly változás volt.

kzoli

• Sakál
« Válasz #3858 Dátum: 2016. április 25. - 20:11:54 »
Ez mondjuk nyomós érv. De emiatt lett volna a "talán leghíresebb sztori"?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3859 Dátum: 2016. április 25. - 20:48:43 »
Venomnak a nagy körülötte lévő felhajtása ellenére igazából nincs egy igazán emlékezetes története sem. Amire emlékezni szoktak, az Brock nagy önsanyargató szimbiótaletépése a templomban meg a Maximum Carnage, és ennyi. Venom szó szerint azért híres szereplő, mert híresnek gondolják és mert nagyon klassznak kinéző borítókat/posztereket/figurákat adtak ki vele a kilencvenes években. De effektív tartalom nincs a figura mögött; ugyanolyan tucatellenfél a történetek szempontjából, mint teszem azt Rinó.