Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 938978 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3940 Dátum: 2016. augusztus 25. - 14:09:05 »
Előzetes oldalak kinn.

Anachel

• Gibbon
  • *
« Válasz #3941 Dátum: 2016. augusztus 27. - 10:28:47 »
Nem, normál terjesztésben biztosan nem. Legfeljebb pár tucat lenne, aki hajlandó volna kiadni kb. 50e-t egy ekkora lefordított könyvre, limitált példányszámban. AMi kissé szomorú, mert tényleg marha jó formátum. Remélem, egyszer összegyűlik annyi, hogy berendeljem a Lee—Ditko ASM omnibust is (mind az első 39 szám egyben). Persze ahhoz még írnom kell pár doksit a Kingpinnek. :brow:

Nekem megvan az első ASM omnibus (persze reprint) de a Romita borítós másodikat nem sikerült még levadásznom. Talán majd abból is lesz második kiadás ;)

Anachel

• Gibbon
  • *
« Válasz #3942 Dátum: 2016. augusztus 27. - 11:12:45 »
Tényleg, Tomi, kicsit növeld meg az oldalszámot, legalább hamarabb lemegy. Akár úgy is csinálhatnád mint a Marvel tervezi most októbertől, kiadhatnád az egészet két számban: https://www.amazon.com/Spider-Man-Clone-Saga-Omnibus-Vol/dp/1302902164
(Jó, valószínűleg egy kicsit erősebb kapocs kell majd a füzetbe.)

Megnéztem a kiadványban felsorakozó történetek rajzait és elszomorodtam mert egyáltalán nem tetszik :( pedig már majdnem rendeltem  :spidey:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3943 Dátum: 2016. augusztus 27. - 12:25:27 »
Hát, tipikus kilencvenes évek. Plusz ez volt az a történetszál, amely úgy végződött, hogy a Marvel kiadta, majd a befejezése után egy héttel beadták a csődvédelmi kérvényt… ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 27. - 12:27:54 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3944 Dátum: 2016. augusztus 27. - 13:30:06 »
A Klónsztori rajza nem egyfajta. 4-5 különböző címen mentek a sztorik végig, azaz minimum 5 rajzolója van, de valójában még több is. A Spectacular az, ami nem általános az új tuskihúzó miatt, de a többibe szerintem nemigen lehet belekötni. Az Amazingen maradt végig Bagley, a Spider-Man továbbra is Tom Lyle, a Web Steven Butler, az Unlimited pedig többnyire Ron Lim.

Anachel

• Gibbon
  • *
« Válasz #3945 Dátum: 2016. augusztus 27. - 15:36:05 »
Igazából nem is tudom, mi nem tetszik rajta. Talán az a stílus hogy színes háttérre vannak dobálva a képkockák, meg az hogy élethű testszínekre törekednek... ilyenek... Nem tudom meghatározni csak azt tudom hogy nem jó a klasszikus '60 - '70-es évek képregényeihez szokott szememnek :)

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3946 Dátum: 2016. augusztus 30. - 14:33:43 »
Nézegettem egyéb vásárolgatos oldalon PPP-ket, eléggé komoly áron futnak, minek köszönhető ez vajon?(még mielőtt Sepi megtámad,nem kereskedni akarok csak beszerezni Őket és eléggé ireálisnak tartom a számonkénti 7-8 ezres árat :D )
"May the force be with you"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3947 Dátum: 2016. augusztus 30. - 14:57:35 »
Mivel elfogytak, és nem lesznek többet, kis példányszám, ezért jó drágán adják őket. Még a HP és M+ is 3-4000-től indul, ha a kiadónknál elfogyott.

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3948 Dátum: 2016. augusztus 30. - 16:18:23 »
Börzén is ilyen kemény ára van?

kzoli

• Sakál
« Válasz #3949 Dátum: 2016. augusztus 30. - 16:52:20 »
7-8 ezres árak számonként? Asszem beszerzek egy széfet a gyűjteményemnek!  :D

Lizard

• Vízember
  • *
« Válasz #3950 Dátum: 2016. augusztus 30. - 16:57:34 »
Jaja ilyen vaterán meg jofogáson nézd meg az első szám meg eléri a 10 ezret is :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #3951 Dátum: 2016. augusztus 31. - 19:58:12 »
Hamarosan? ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3952 Dátum: 2016. augusztus 31. - 20:27:44 »
A nyakunkon van. :)

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #3953 Dátum: 2016. augusztus 31. - 22:33:02 »
Ha jól látom , újabb eddig ismeretlen pókszerű ellenfelek .  Bocs  hogy kicsit más , de {talán } idelő  kérdést . teszek fel . Hát , hányan vannak  ők   ??? . Egy oldalon régebben találtam  közel hetven azaz 70 féle   Pókemberhez hasonló karaktert.  Rengeteg volt az egykori  616os világban is, meg néhány más Marvel  világból . Póknő , lány volt-van vagy 6  PL Madame web , Arana stb Akkor a klónjaiból is találtam azon az oldalon 5  változatot . A három ismerten kívül  1.Kaine Parker, 2. Ben Reily , 3. Pókgyilók . Volt még kettő [remélem hogy ez nem nagyon spoiler , mert nem történet elmondás ]  hanem csak karakter felsorolás . Volt egy Sakál , és egy Őrszem nevű klónja is .Az Ultimate beliek még nem is voltak benne . Egy Vérpók nevű izé . Azok akik  kapcsolódnak valamilyen módon Péterhez pl Dusk ,Hornet , stb Egy rakás   pókképességű szimbióta . Most meg ez az ismeretlen alak is. Menny ilyen pókszerű van, volt a Marvelnél . 80  ??? :o . Egy utcányi ilyen vagy olyan pókhapsi .  :lol: U.I. Bocs hogy ide írtam .  :-[  Talán az Off topikban kellet volna.
« Utoljára szerkesztve: 2016. augusztus 31. - 23:34:02 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3954 Dátum: 2016. szeptember 01. - 07:02:08 »
Nem is tudtam, hogy a Final Adventure a hetvenes években jelent meg. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3955 Dátum: 2016. szeptember 01. - 11:24:10 »
Hogy te mekkora rohadék vagy.  ;D :finger: De persze 30 fölött már félrebeszél az ember.  :D

kzoli

• Sakál
« Válasz #3956 Dátum: 2016. szeptember 01. - 14:19:42 »
Elkészült a PPP29. Akkor ma lesz postázva?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3957 Dátum: 2016. szeptember 01. - 14:56:18 »
Hogy te mekkora rohadék vagy.  ;D :finger:
Tudhatnád, hogy bókokkal nálam nem mész semmire. :D

billybatchkate

• Grizzly
  • *
« Válasz #3958 Dátum: 2016. szeptember 01. - 16:38:52 »
... 4-5 különböző címen mentek a sztorik végig...

Félek kicsit a választól, meg tudom, hogy így is végtelen történet jellege van a klónsztorinak, de csak az ongoingokból fogunk válogatni, vagy a minikből és a one-shotokból is megjelenik valami? Esetleg a back-up sztorikból? (Abból az egyiknek a záró fejezete volt gyakorlatilag az utolsó sztori az ugrás előtt a Csodapókban) A The Lost Years kihagyása a kulcskaraktert meg az írót nézve mondjuk nagyobb sokk lenne nekem, mint Quesada ámokfutása.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3959 Dátum: 2016. szeptember 01. - 17:32:35 »
Elkészült a PPP29. Akkor ma lesz postázva?
Már tegnap elküldtem, ma már oda fog érni pár helyre.
Tudhatnád, hogy bókokkal nálam nem mész semmire. :D
:D
Félek kicsit a választól, meg tudom, hogy így is végtelen történet jellege van a klónsztorinak, de csak az ongoingokból fogunk válogatni, vagy a minikből és a one-shotokból is megjelenik valami? Esetleg a back-up sztorikból? (Abból az egyiknek a záró fejezete volt gyakorlatilag az utolsó sztori az ugrás előtt a Csodapókban) A The Lost Years kihagyása a kulcskaraktert meg az írót nézve mondjuk nagyobb sokk lenne nekem, mint Quesada ámokfutása.
Minikből nem, one-shotok esélyesek. Lost Yearsből a 0. szám lesz, a külön mini első körben még nem.