Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 934026 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4120 Dátum: 2017. január 12. - 21:16:01 »
Blue: igen kaptam, benne volt a boritèkban a kèpregèny mellett  Kaine : az egèsz klónsztori lemegy vagy csak a fontosabbik rèszei?

Köszi, így már értem.

Kaine: ez a matrica csak pár embernek járt vagy minden előfizetőnek? Mert, ha az utóbbi, akkor nekem nem jutott. A számla benne volt, de más nem. Még most is megvan a boríték és nincs benne semmi.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4121 Dátum: 2017. január 12. - 21:45:48 »
Kaine: ez a matrica csak pár embernek járt vagy minden előfizetőnek? Mert, ha az utóbbi, akkor nekem nem jutott. A számla benne volt, de más nem. Még most is megvan a boríték és nincs benne semmi.
Biztos petshop lenyúlta.  ;D :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4122 Dátum: 2017. január 12. - 22:22:51 »
Blue: igen kaptam, benne volt a boritèkban a kèpregèny mellett  Kaine : az egèsz klónsztori lemegy vagy csak a fontosabbik rèszei?
Az első feléből majdnem az összes. A másodikból csak a jobbak. Leírjuk a PPP 31-ben pontosabban.
Kaine: ez a matrica csak pár embernek járt vagy minden előfizetőnek?
Ez nem járt, csak kaptunk néhányat valakitől, és addig postáztuk, amíg tartott. Nem volt sok belőle.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4123 Dátum: 2017. január 13. - 00:38:56 »
Biztos petshop lenyúlta.  ;D :lol:
Azokkal van kitapétázva a falam!  ;D

Egyébként, hogy pontosítsak, az előfizetők nem kaptak. Kb. vagy egy nappal később lettek volna feladva, hogyha még ezeket is bele kellett volna dugdosni mindegyik füzet mellé.
Akik a webshopban rendelnek valamit, azoknak szoktunk beletenni ezt-azt (már ha épp van).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4124 Dátum: 2017. január 13. - 11:33:35 »
Ahhoz képest, hogy épp azt mondtam, hogy az előfizetők kapjanak belőle... szóval véletlenszerűen ment.

Blue S

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #4125 Dátum: 2017. január 13. - 13:36:19 »
Ahhoz képest, hogy épp azt mondtam, hogy az előfizetők kapjanak belőle... szóval véletlenszerűen ment.

Így gondolom én is, hogy az előfizetőknek kéne járjon a plusz először. Szerintem a kézbesítésnél az egy nap nem oszt nem szoroz. Azonban OK. akkor úgy veszem, hogy véletlenszerűen ment. Majd Petshop add egyet mikor lecseréli a tapétát.

Csigger

• Rózsa
  • *
« Válasz #4126 Dátum: 2017. január 17. - 21:15:38 »
2015-ös különszámból miért maradt ki a AMS 47? Annyira nem volt jó szám?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4127 Dátum: 2017. január 17. - 21:21:36 »
Azért maradt ki, mert az már korábban megjelent a Kingpintől az Új Marvel Extra című képregénykötetben.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4128 Dátum: 2017. január 17. - 21:25:09 »
Amúgy az annual-ok is kimaradtak eddig....

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4129 Dátum: 2017. január 23. - 22:44:36 »
Kinn a PPP 31 előzetese. Klónsztori 0. szám.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4130 Dátum: 2017. január 24. - 08:56:07 »
Kinn a PPP 31 előzetese. Klónsztori 0. szám.
Sacc per kb. 17-18 éve várok rá, hogy megjelenjen nyomtatásban, ellenben ez idő alatt csak párszor jelezhettem diszkréten, hogy jó lenne, ha megjelenne ilyen vagy olyan fórumokon.
Tomi, köszi szépen, hogy eljött ez az idő is, amikor nem csak "hibajavítósan" olvashatom eme remekeket!
@talgaby: tudom, bele se kezdj! :)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4131 Dátum: 2017. január 24. - 11:07:46 »
Nekem az jutott eszembe a beírása közben, hogy most jutottunk el oda, amit anno nagyon sajnáltam - és gondolom nem vagyok vele egyedül -, hogy kihagytunk.
A mintaoldalaknál is látszik, hogy az egyik 10 oldalas sztori megjelent már a CSP119-ben, de most az is teljes hosszában lesz kiadva, és innentől jön csak igazán a "kimaradt részek pótlása", mert innentől semmi nem jelent meg kb. 4-5 évig a Pókemberekből magyarul! Ráadásul még el se kezdődött az év képregényes szempontból, de már megadom ennek a számnak a dobogós helyezést. J.M. DeMatteis egy iszonyú jó író, a veséjébe lát a karaktereknek.

Jaj, tényleg, a "Póklánc"! Régi szép emlékek... még megvan a fénymásolat fénymásolatának a fénymásolata belőle.  :)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4132 Dátum: 2017. január 24. - 11:41:31 »
tuti Nálad akadt el :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4133 Dátum: 2017. január 24. - 11:55:13 »
Tomi, köszi szépen, hogy eljött ez az idő is, amikor nem csak "hibajavítósan" olvashatom eme remekeket!
Hidd el, én örülök a legjobban. Mindig ennek a fordítását fogom a legjobban várni, hogy sorra kerüljön. :)
A mintaoldalaknál is látszik, hogy az egyik 10 oldalas sztori megjelent már a CSP119-ben
Igen, itt is hiánypótlás lesz, kiegészítjük a már megjelentet az elejével és a végével.
tuti Nálad akadt el :)
;D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4134 Dátum: 2017. január 24. - 12:12:54 »
Mi van mostanában, valami "vádaskodási hullám"?  :)
Pokember.hu-s matricákat lopok, nálam akadt el a Póklánc... ehh...
Nem. Egyik sem. A matrica nem érdekel, a Pókláncot továbbküldtem, ami érdekelt belőle azt lefénymásoltattam.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4135 Dátum: 2017. január 24. - 14:04:42 »
most jutottunk el oda, amit anno nagyon sajnáltam - és gondolom nem vagyok vele egyedül -, hogy kihagytunk.
Én is sajnáltam, hogy ezek kimaradtak, de sok olyan volt már azóta is, amelyeket anno sajnáltam, de most nagyon örültem hogy végre ki lett adva. Mint például a Hulk-Sámson Dokis történet, az életlopás kimaradt részei, vagy például a Venomos sztorik. Nálam tuti best of sorozat lett az évek alatt a PPP.  :D

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #4136 Dátum: 2017. január 24. - 14:36:45 »
Igen, a Bagley-s részek, meg a Bennünk lakozó gyermek sztori az tényleg olyan volt nálam is. De ez is.

Vorador

• Rózsa
  • *
« Válasz #4137 Dátum: 2017. január 24. - 14:41:39 »

Ez a "hibajavítós" mire utal?

venom75

• Pókfej
« Válasz #4138 Dátum: 2017. január 24. - 14:56:18 »
Szerintem a régmúltra gondolnak amikor a "honosítás"  úgy működött egyes oldalakon, hogy hibajavítóval ki volt satirozva az eredeti szöveg és rá volt írva a magyar fordítás. Húúúú,de öreg vagyok.  ;)

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #4139 Dátum: 2017. január 24. - 15:12:47 »
Igen. Ó, azok a kétezres évek...nem jön újra el  :(