Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 919288 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

mgyuri

• Grizzly
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4720 Dátum: 2018. november 21. - 15:13:15 »

scorpion20

• Grizzly
  • *
« Válasz #4721 Dátum: 2018. november 21. - 19:28:19 »
Sziasztok!
Rettenetesen királyak vagytok, szuperek a kiadott műveitek! ;D Köszönöm!

Egy  olyan kérdésem lenne, hogy a Vermin halála történetet tervezitek valamikor kiadni?

Plusz1 Véletlenül nem tudjátok mi történt a NITRO X oldallal?  :nemtudom:

Előre is köszi

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4722 Dátum: 2018. november 21. - 21:33:01 »
Idézet
Egy  olyan kérdésem lenne, hogy a Vermin halála történetet tervezitek valamikor kiadni?
Igen, a PPP későbbi kiadásában benne lesz valamikor.

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #4723 Dátum: 2018. november 25. - 19:24:15 »
A klónsztori egy darabig nagyon tetszett, régen nagy kedvencem volt, de ez a klónáradat fejezet már borzasztó volt.
Azt hiszem ezt nem is olvastam korábban. Tényleg ez a Sakál motiváció honnan jött, hogy ő Joker a Batman-ből. és vírussal kipusztítja a várost.....
Meg hogy mindenki Peter klónja, a kis Jack-ek is. Már miért pont Peter-é?

Nekem valami olyasmi van a fejemben, hogy Ben lesz a Pókember, Peter pedig visszavonul egy darabig, és végül Ben látszólag meghal, és újra Peter lesz a mégis igazi Pókember. De most valahogy mintha nem ebbe az irányba ment volna a sztori. Gondolom jövőre lesz ez. Ha egyáltalán jók az emlékeim

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4724 Dátum: 2018. november 26. - 00:13:33 »
A Klónáradat tényleg nagyon rossz. Ez a Klónsztori mélypontja, ezt szokták emlegetni, amikor példálóznak azzal, hogy miért rossz az egész történet. De ne ijesszen el, két szám múlva már tényleg Bené a terep, és onnantól egészen más lesz. Meg is magyarázták, ha olvastad a Glenn kommentár részt, hogy miért lett ez ilyen. Jack: gondolom, a sok félresikerült kísérlet következményei.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4725 Dátum: 2018. november 28. - 17:03:50 »
A 25. számból, azon belül is a Venomos borítóból lesz újranyomás? Mert jelenleg nekem az az egyetlen Kingpin képregény, ami nincs meg :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4726 Dátum: 2018. november 28. - 20:04:51 »
Nem, azt még nem tervezzük, nemrég fogyott csak el az évad többi része.

Bukowski

• Rózsa
  • *
« Válasz #4727 Dátum: 2018. november 30. - 18:32:06 »
Sziasztok! Ha egy rendeléshez kérek díszdobozt, akkor annak lesz külön postaköltsége?
(Arra vagyok kíváncsi, hogy a végösszeghez 800 ft-ot adjak hozzá, vagy többet.)
Előre is köszi a választ.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4728 Dátum: 2018. november 30. - 19:28:39 »
Ha rendeléshez adod hozzá, akkor nincs plusz költsége.

Bukowski

• Rózsa
  • *
« Válasz #4729 Dátum: 2018. november 30. - 20:30:28 »
Köszönöm, akkor holnap fel is adom a csekket. :-)

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4730 Dátum: 2018. december 14. - 14:03:53 »
Melyik PPP díszdobozok kaphatók még?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4731 Dátum: 2018. december 14. - 14:39:03 »
Csak a legutolsó, vagy már az sem. Talán a sárgából még van ragasztatlan verzió.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4732 Dátum: 2018. december 14. - 16:48:01 »
Köszi!

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #4733 Dátum: 2018. december 21. - 23:28:08 »
Most olvastam végig az idei PPP-t, és szerintem nagyon jó ez a Klónsztori. Bár van pár elszállt szál, karakter, meg olyan rész, amiből nem tudom, hogy mi lesz majd, vagy alapból, mit akartak vele, de összességében remekül össze van rakva és ami még fontosabb, hogy zseniális húzás egy újrakezdésre. Legalábbis sokkal jobb volt ez a klónPeter és mellé az eredeti új életet kezd, mint a Mephistós házasságeltörlés. Mert végül is mindkettőnek ugyan az volt a célja: visszatérjen korábbi alapokhoz, amikor még Peter nem volt házas :).

Tudom, azt írtátok, hogy inkább Peterről lesz szó a szétválás után, mert Ben történetei és mellékszereplői nem annyira izgalmasak, de engem személy szerint sokkal jobban érdekelne az ő sztorivonala (főleg mert a Peter-Ben-Kaine hármasból Peter a legbénább karakter :P ), szóval remélem, abból is lesznek részek ;).

Amúgy hatalmas poén volt az a "ha jók lesztek, majd elmeséljük azt is"-re az "úgy látszik nem voltunk jók, mert nem mesélték el" :D.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4734 Dátum: 2018. december 22. - 01:13:37 »
Nem, a jövő évi kiadásokban Ben a főszereplő, Peter csak a segítője lesz.
A Klónsztori szerintem is erős volt, egészen a legutóbbi számig, mert a "Klónáradat" az a sztori, amivel a gyerekeket ijesztgetik, ezt szokták felhozni, ha nyomatékosítják, hogy mi a baj a Klónsztorival. Csak hát muszáj volt lezárni a Sakál-témát valahogy. Innentől megint jobb lesz.

scorpion20

• Grizzly
  • *
« Válasz #4735 Dátum: 2018. december 22. - 22:03:25 »
Sziasztok! Előre is bocs ha türelmetlennek tűnök, de az átlagos hogy dec 11-én átutaltam a PP 5. Különszám árát plusz postaköltséget vagyis 2700 Ft-ot, és azóta se semmi? A pénzt levonódott de semilmmi más nem történt. Előre is köszi a segítséget.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4736 Dátum: 2018. december 22. - 22:33:43 »
Nem, ez ritka. Írj a mail címünkre miatta.

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #4737 Dátum: 2019. január 03. - 05:49:20 »
Nagyon jó volt a 2018-as PPP különszám.  ;D Messze van még december a folytatásig. :( Miért  nem mehet fél évente még mindig? Lassan csömöröm lesz a Klónsztoritól. amazing spider-man vol 2. 30-ig meg még nem jutunk el egy darabig, úgy látom.  :spidey: Remélem, nem kell már túl sokáig várni, gyakrabban olvassunk Romita történeteket (évi két különszámmal beérném ebben a pillanatban). Várom, mikortól darálhatjuk a '70-es éveket végre. :kingpin:

Vatni

• Grizzly
  • *
    • Womens From Your City - Anonymous Sex Dating - No Verify
« Válasz #4738 Dátum: 2019. január 07. - 21:43:46 »
Sziasztok! Elsőként meg szeretném köszönni a munkátokat a klasszikus Pókember sztorikon.Már régóta szeretnék becsatlakozni, de ez az egész Klónsztori hosszúnak és összezavarónak tűnik. Mikor lesz vége?Utána mi fog jönni? A 70-es, 80-as évek vagy a 90-es évekkel folytatjátok?
https://SecreLocal.com - Get In Touch Singles - No Verify - Anonymous Sex Dating -   Local Women Dating

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4739 Dátum: 2019. január 07. - 21:52:53 »
Ne aggódj, ez csak annak a jele, hogy valószínűleg azon maréknyi magyar képregényolvasó közé tartozol, akinek még van ízlése. És a klón-saga sem tart örökké. Bár tény, hogy az olvasása közben nem így érződik.