0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ja, es akarmit is mondjon Ati, en tovabbra is azt mondom, hogy legyen "Sentry, az orszem". Szoval vegso soron Sentry. A DC legerosebb emberet is meghagytak, hagyjuk meg ezt a parhuzamot! Szep dolog, hogy le lehet forditani, de a Sentry akkor is jobban hangzik, es a logot sem kene atalakitani!
Mondjuk én simán el tudom képzelni hogy kitalálják az írók, hogy túlélte. A másik szimbióta a filmben és a rajzfilmben is meteorkővel érkezett a Földre, szóval kristályosra fagyva Vérontó is túlélhette ilyen alapon. Aztán valami űrhajósok megtalálják az űrben és kiolvasztják, mert nem tudják hogy micsoda. hehe (Persze nem mintha vágynék arra hogy visszahozzák, csak eljátszottam a gondolattal.
Ja, most Venom jön. Vagy ha arra a rengeteg szimbiótára gondolok, amik most lepték el New Yorkot, lesz dolga Sentrynek bőven.
Nem is a szimbiótával van a gond. Az túlélhette, de Cassady testét nem nagyon lehetne összefoltozni.
Szerintem Vérontó fiziológiai felépítése ilyen szempontból más, mint Venomé. Míg Venomnál tényleg csak a bőrön van a szimbióta, addig Vérontó teste inkább "félig ember-félig szimbióta" állagú, nem? Elvégre is valamennyire tudja formálni a testét, szóval én olyan sűrű massza állagúnak képzelem. Mondjuk ha nincs igazam és Cassady meg is halt, a szimbiótával még mindig kezdhetnek valamit. Mosolyog
Egyebkent mondom, javithato a dolog: Sentry, az orszem!