Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576369 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #820 Dátum: 2008. január 16. - 00:49:02 »
Lehet azért darabszámban nagy a különbség. Sokszor van úgy, hogy mondjuk első 5 kevés különbséggel, magas példányszámmla fogy, aztán már a 10 fele iszonyat nagy a szakadék...
Mindenesetre én csak annyit akarok mondani, hogyha ez a két kötet nagyjából hasonlóan fogyott, akkor totál kiszámíthatatlan a piac. :roll:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #821 Dátum: 2008. január 16. - 00:52:34 »
Hát, pedig sajnos ezt sose fogjuk megtudni.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #822 Dátum: 2008. január 16. - 08:24:10 »
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy azért egy Pókember kötettel mindenkép jobb esélyeid vannak. És Vladiék nagyon rossz borítót választottak.
Hülyeség mindent a borítóra fogni. Ha ismerem a történetet, akkor a kaki borító sem tud eltántorítani attól, hogy megvegyem, és ezt a történetet már korábban is ismerni lehetett. Valamint nagyon nem értem, hogy mi bajotok van a Rozsomák borítóvál :headscratch: , miért, szerintetek mit kellett volna odarakni, esetleg Pókembert? Csak mert egyfolytában azt hallom mindenkitől, hogy kaki a borító, de azt már senki nem mondja el, hogy miért. Fontos a borító egy képregénynél, de azért közel sem ennyire. Egyszerűen az a válasz, hogy miért megy ennyire szarul, mert nálunk annyira nem kedvelik Rozsomákot az olvasók. Ez érthető is, mert igazán az internetes közösségeken kívül a mai fiatalok annyira nem is találkozhattak vele, csak egy-két vendégszereplés formájában. Még a filmből sem ismerhetik fel, mert ott ugyebár Farkasnak hívták és most meg pislognak, hogy ki ez a Rozsomák. És a népszerűségének egy cseppet sem használt a Paninis sorozat. Pedig szerintem ez a Rozsi könyv nagyon jó volt, kaki borító ide vagy oda.
Azt viszont elárulom nektek, hogy az utóbbi egy-két hét mélyrepülése a Rozsomák könyvnek azzal is magyarázható, hogy megjelent az interneten a könyv szkenje, és sajnos tudjuk, hogy ezt mit jelent az eladásokra nézve.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #823 Dátum: 2008. január 16. - 09:42:43 »
Sepi, ne vedd a szivedre, de nekem akkor is nagyon nem tetszik az a borító.  Az az arckifejezés Rozsinál...ha borítóra mennék, az lenne az utolsó dolog a szuperhősös kötetek közül, amit megvennék.
Idézet
Egyszerűen az a válasz, hogy miért megy ennyire szarul, mert nálunk annyira nem kedvelik Rozsomákot az olvasók. Ez érthető is, mert igazán az internetes közösségeken kívül a mai fiatalok annyira nem is találkozhattak vele, csak egy-két vendégszereplés formájában. Még a filmből sem ismerhetik fel, mert ott ugyebár Farkasnak hívták és most meg pislognak, hogy ki ez a Rozsomák.
Ez is igaz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #824 Dátum: 2008. január 17. - 00:45:06 »
Megjelent szkenben?  :ohmy: :drying: A fene a sok bunkóját, aki ilyet csinál!  :-\ Remélem a Pók-Angyalok nincsenek fenn! És még a piacot szídják, hogy mennyire kevés képregény olvasó van Mo-on, hogy nem él meg itt semmi!  :drying: Hát így még jó, hogy nem!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #825 Dátum: 2008. január 17. - 08:01:49 »
Egyenlőre csak a Rozsomákot és egy mangát láttam így szkennben, szerencsére a Kingpin könyveket még nem. Remélem többet nem is fogok így látni. Bár gondolom Vladinak ez most nem nagy vígasz, hogy a könyvét (vagy könyveit, mert lehet, hogy az a manga is az ő kiadványa) már behúzták és így biztosan sokkal kevesebbet fog belőle eladni. :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #826 Dátum: 2008. január 17. - 09:22:08 »
Szép emberek az ilyenek. :drying:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #827 Dátum: 2008. január 17. - 09:35:19 »
Annyi a baj velük, hogy téves az értékítéletük. Teljesen normálisnak veszik, hogy mindent le lehet tölteni az internetről, és akkor ezt miért ne lehetne. Sokaknak már teljesen természetes, hogy a külföldi képregényeket le lehet tölteni már a megjelenés napján és arra nem gondolnak, hogy amíg ezt egy olyan nagy cég, mint a Marvel elbírja, hiszen igazán alig van érdekeltsége magyarországon, őket nem fogja földhöz vágni, hogy a magyar felhasználók az angol nyelvű képregényeket töltik. Viszont ugyanezt egy magyar kiadó, mint a Kingpin, Fumax, Semic igencsak megérzi, és igencsak befuccsolhat tőle. Erre nem gondolnak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #828 Dátum: 2008. január 17. - 15:00:22 »
Azért a Marvel és a DC se éppen pár centet bukik a scaneken... de az igaz, hogy még mindig kibírják. Meg hát mégis az eredeti, angol nyelvű képregény az, amit nem könnyű megszerezni mindenhol a világon, és még mindig az az alap, akármilyen nyelvterületen vannak az olvasók.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #829 Dátum: 2008. január 17. - 21:58:38 »
Szép emberek az ilyenek. :drying:

Ez tényleg elég bunkó dolog!De én úgy vagyok vele,hogy ha megjelent magyarul,szívesebben veszem meg,minthogy szkennben olvassam.És szerintem nem csak én gondolkodom így.Azért valljuk be,mennyivel kényelmesebb és jobb érzés otthon a fotelban terpeszkedve a kezedben tartani és úgy olvasni a képregényt :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #830 Dátum: 2008. január 17. - 23:01:56 »
Hát igen, de ha mondjuk 200 eladáson múlik egy könyv folytatása... biztosan van 200 olyan ember, akinek mindegy, csak ingyen legyen.  :drying:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #831 Dátum: 2008. január 17. - 23:16:39 »
Idézet
Ez tényleg elég bunkó dolog!De én úgy vagyok vele,hogy ha megjelent magyarul,szívesebben veszem meg,minthogy szkennben olvassam.És szerintem nem csak én gondolkodom így.Azért valljuk be,mennyivel kényelmesebb és jobb érzés otthon a fotelban terpeszkedve a kezedben tartani és úgy olvasni a képregényt
De ez csak egy dolog. Inkább az ilyen emberek az orrukig látnak csak. Elsősroban nem azért kéne megvenni a képregényeket, ami itthon megjelenik, hanem hogy ezzel is, legalább ez a kevés ember, aki még olvas, támogassa a piacot. Nem jut el az agyukig, ha nem vennék meg a képregényeket, nem is lennénke magyar kiadások. Csak persze úgy vannak vele, hogy jaj, most egy ember kiesik a vásárlók közül...nagy dolog. Jaja, csak sokan gondolkoznak így. :-\

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #832 Dátum: 2008. január 18. - 08:26:08 »
És ez vezetett most a Hihetetlen Pókember és az ÚXM megszünéséhez. Sokan úgy voltak vele, hogy nem veszem, majd, ráér, még ezek a részek nem érdekelnek. Csakhogy ez pont elég volt ahoz, hogy már megint csak egyetlen Marvel havilapja maradt az országnak.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #833 Dátum: 2008. január 18. - 09:32:38 »
újvilág Pókember tudtommal még havilap :)
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #834 Dátum: 2008. január 18. - 09:35:48 »
És nem csak az az egy maradt? ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #835 Dátum: 2008. január 18. - 09:51:34 »
öööö... de  ;D
This is a joke. A real practical Joke.

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #836 Dátum: 2008. január 18. - 11:29:45 »
Bár nem veszek több példányt, de mindent megveszek, ami belefér a konyhapénzbe. (magyarán minden Kingpi-es cucc+ a maradék) Kifejezetten jó érzés volt papír formában kézbe fogni végre a Káoszt, vagy pl. a Rozsomák sztorit. A két megszűnt cím eléggé letargiába taszajtott, de hála istennek egy halovány reménysugár még pislákol, az itt leírtak alapján...
Aki meg a magyar friss megjelenéseket kirakja a netre... hááát... biztos hogy nem dolgozott még életében 10 percnél többet produktív munkavégzésben.
Alig várom már a folytatását az új bosszúangyalainak!!
amúgy: HAJRÁ :kingpin:

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #837 Dátum: 2008. január 18. - 15:53:04 »
Hát igen, de ha mondjuk 200 eladáson múlik egy könyv folytatása... biztosan van 200 olyan ember, akinek mindegy, csak ingyen legyen.  :drying:

Igen ezt aláírom.Én csak azt akartam mondani,hogy szerintem a rajongók többsége szívesebben olvas kézben képregényt,ha megteheti.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #838 Dátum: 2008. január 18. - 16:09:39 »
Már tárgyalok az új Bosszúangyalok folytatásáról, de kicsit lassan mennek a dolgok. El kellett küldenem a teljes éves rendelésemet, abban meg lesz pár olyan, ami túl simán nem megy, úgyhogy nem tudom, mikor kapom meg végre ezeket az újabb Angyalokat. Ott is futnom kell még néhány kört, mert mivel különszám lesz, nem biztos, hogy megjelenhet Új Bosszú Angyalai címmel...  :headscratch:

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #839 Dátum: 2008. január 18. - 16:12:14 »
... mert mivel különszám lesz, nem biztos, hogy megjelenhet Új Bosszú Angyalai címmel...  :headscratch:

Ezt egy pettyet nem értem. :headscratch: Ha az Új Bosszú Angyalai füzetek szerepelnek benne akkor miért nem jelenhet meg ezezn cím alatt? :o