Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576408 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #860 Dátum: 2008. január 21. - 07:40:34 »
Nem emlékszem erre, de ez jó. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #861 Dátum: 2008. január 21. - 08:38:02 »
A Bűnvadászokban volt benne, még élénken emlékszem rá, mert pont a napokban néztem meg. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #862 Dátum: 2008. január 21. - 09:37:02 »
Én akármikor élénken emlékszem rá, mert már az összes 70-es 80-as évekbeli Bud Terence filmet vagy 1000x láttam.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #863 Dátum: 2008. január 21. - 17:57:45 »
Én is nagyon bíroma azt a párost,szinte az összes közös filmjüket láttam,emlékszem kiskölyökkoromban annyiszor megnéztem a Kincs ami nincs-et hogy a szüleim már dugdosták előlem a kazettát :D A Bűnvadászokban ez a mondat tetszett a legjobban(a filmben többször is elhangzott):Te mondod hogy rablótámadás a te hangod mélyebb! ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #864 Dátum: 2008. január 21. - 18:05:08 »
Ma egyébként vonatozás közben elolvastam a Káoszt. És arra gondoltam, hogy néha már visszavehetnének Kapiból(jó  nem ennyire, ami most van). Amikor Jen elveszíti a fejét, naná, hogy őt találja meg. Dicső Kapitányunk böcsülettel állja a sarat. A pajzsa megvédi mint mindig...de hogy bírja ki, most őszintén egy dühöngő majdnem Hulk utéseit...jó, a pajzsnak semmi baja, de egy olyan ütéstőla, amit Amazon rásózott, nem egy métert kellett volna repülnie. :roll:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #865 Dátum: 2008. január 21. - 19:00:57 »
És nem néztek rád furcsán a vonaton mit olvasol ?  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #866 Dátum: 2008. január 21. - 21:49:19 »
Nem. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #867 Dátum: 2008. január 21. - 22:00:11 »
ez bíztató :D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #868 Dátum: 2008. január 22. - 00:07:54 »
Kapinál egy csomószor volt már, hogy ő maradt fent legtovább, habár sosem ő volt a legerősebb. Én ezt bírom benne (kicsit mint SonGoku, gyengébb az ellennél, de akkor is kitart és győz!) Persze lehet nézegetni, a fizika törvényeket, de ez képregény... Az életben senki sem tud beledobni semmit sem a napba. Vagy max elindítani az irányába, kilökve a dolgot az atmoszférából, és akkor is pár év kellene mire becsapódik. (vagy ha fénysebességgel menne akkor 8 perc kellene)
Éppen egyik fizikus kollégista haverommal dumáltam arról, hogy mit okozna egy borsó szem ha fénysebességgel nekimenne egy hegynek (ha még emlékeztek valamikor felvetettem).

Õ azt mondja, hogy fénysebességgel ha menne egy tárgy elégetne bármit körülötte felfoghatatlanul gyorsan, szóval a hegy elpárologna egy szempillantás alatt. Kicsit olyasmi módon mint Johnny szupernovája, hogy ha azt eléri akkor megeshet, hogy meggyújtja magát a levegőt és kiégeti az egész bolygót. Csak ezt fel kellene szorozni kb 1000-el ha fénysebességet nézünk. Szóval ha ezt megoldják a képregényben akkor Kapi is kibírja a hulk méretü ütéseket, habár szét kellene morzsolódnia az összes csontjának, mielőtt még beérne az ütés. (nem a golyó üti a lyukat, hanem az előtte lévő levegő)
Ami még nekem sosem tiszta, hogy hogyan bír Rozsi mindent amit csak lehet szétvágni? Oké, adamantium, a világ legerősebb fémje, de hogy tud olyan könnyedén egy acéltömböt kettészelni? Ha fogsz egy titánium katanát ami szuperéles és nagyon precízen nekisuhintod egy pl. 2 centis fadarabnak, nem vagyok biztos benne, hogy olyan szépen elvágnád mint rozsi a vasbetont. (persze gyorsaság meg erő itt a legnagyobb befolyásoló, de egy zárat átvágni csak úgy hogy pöccint egyet a bicskáján...)

Vonaton olvasásról: egyszer valami angol újságot olvastam egy gyors vonaton Debrecen fele és csak néztek rám a cigány srácok, hogy "Nézd már, ez valami külföldit olvas! Mi vagy te, MSZP-s?" Ez annyira megmaradt bennem!

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #869 Dátum: 2008. január 22. - 08:12:00 »
Hát igen, én ezért nem merek buszon képregényt olvasni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #870 Dátum: 2008. január 22. - 10:34:20 »
Kapi pajzsa egy vibránium-ötvözet, mindenféle fizikai támadás erejét elnyeli, ezért bírja az ekkora pofonokat is.
Egyébként miért néznének furcsán az emberre? Tőleg régen egyszer elkértek egy HiPókot a vonatúton olvasgatni... :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #871 Dátum: 2008. január 22. - 11:51:21 »
Ha...szóval ez ilyen erőelnyelű cucc..ahha. Így még be is veszi a gyomrom, bár kétkedve. :D

Idézet
Én ezt bírom benne (kicsit mint SonGoku, gyengébb az ellennél, de akkor is kitart és győz!) Persze lehet nézegetni, a fizika törvényeket, de ez képregény...
Én meg pont ezt nem szeretem, ha egy szereplő huszonhatmilliárdszor meghalhatna, de nem, ő minidg fenntmarad, mert ő AmKap, ő maga az Egyesült Államok Dicsősége stb, stb. Nem a krakterrel van bajom, hanem hogy neki mindig fennt kell maradnia, még a legsúlyosabb órákban is. MOndjuk egy párszor eljátszák ezt, akkor tényleg jó, hogy a végsőkig kitart, meg nem adja fel, meg minden, de már vagy 40 éve csinálják ezt... :)
Jaja képregény, csak én úgy vagyok vele, hogy egy karakter megalkotása nem érdekel(pl, Amazonnnál is...radiokatív vérátömlesztéstől kapta a képességeit...viccesnke tűnt, amikor először olvastam erről :D...még évekkel ezelőtt), úgy van ahogy van, de ha már megalkotják, csinálnak hozzá korlátokat, tulajdonságokat, meg mindent, akkor azt azért próbálják már betartani amennyire csak lehet.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #872 Dátum: 2008. január 22. - 12:57:33 »
Ez nem képregényes klisé, minden fikcióban így van szinte. A Megtorló meg klasszikus akciófilm-szindrómában szenved, húsz gépfegyveres se találja el pár méterről, míg ő egy pisztollyal leszed mindenkit gond nélkül (ha Dillon rajzolja, akkor öklömnyi lyukakat ütve egy .22-essel is akár). Minden főhőst védi egy láthatatlan aura vagy őrangyalka vagy ilyesmi, különben eléggé rövid ongoingjaink lennének. :D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #873 Dátum: 2008. január 22. - 13:39:38 »
Ami még nekem sosem tiszta, hogy hogyan bír Rozsi mindent amit csak lehet szétvágni? Oké, adamantium, a világ legerősebb fémje, de hogy tud olyan könnyedén egy acéltömböt kettészelni? Ha fogsz egy titánium katanát ami szuperéles és nagyon precízen nekisuhintod egy pl. 2 centis fadarabnak, nem vagyok biztos benne, hogy olyan szépen elvágnád mint rozsi a vasbetont. (persze gyorsaság meg erő itt a legnagyobb befolyásoló, de egy zárat átvágni csak úgy hogy pöccint egyet a bicskáján...)

A marvel szerepjáték ezt (szerintem) nagyon okosan megoldotta. Az anyagok keménységétől függ az, hogy mi mit tud átvágni. Ha leteszel egy elkorhadt fadarabot, nem kell nagy erőkifejtés, hogy egy késsel elvágd. Hasonló könnyedéggel vág el rozsomák is egy téglát, vagy bármi más fémet is, mivel az adamantium a marvelben még a gyémántnál is sokkal keményebb és erősebb anyag. És mivel ki van élesítve, elég csak a megfelelő lendület és erőkifejtés, és bármibe bele fog menni. Hogy rögtön nem vágná át az már ellenkezhet a fizikai törvényekkel, de ennyire szerintem nem kell belemenni. :)
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #874 Dátum: 2008. január 22. - 13:57:32 »
Idézet
Ez nem képregényes klisé, minden fikcióban így van szinte. A Megtorló meg klasszikus akciófilm-szindrómában szenved, húsz gépfegyveres se találja el pár méterről, míg ő egy pisztollyal leszed mindenkit gond nélkül (ha Dillon rajzolja, akkor öklömnyi lyukakat ütve egy .22-essel is akár). Minden főhőst védi egy láthatatlan aura vagy őrangyalka vagy ilyesmi, különben eléggé rövid ongoingjaink lennének.
Persze, csak van akikre hatványozottan ügyel ez az őrangyalka. És Kapi is pont ilyen. :D

beigli69

• Grizzly
  • *
« Válasz #875 Dátum: 2008. január 22. - 14:20:11 »
de ha megnézed megbosszulta magát az oly sok évnyi kihasználása az őrangyalnak (szegény biztosan belefáradt a túlórázásba) és kapit lelőtték.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #876 Dátum: 2008. január 22. - 14:56:48 »
Béke poraira. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #877 Dátum: 2008. január 22. - 16:02:43 »
Õ azt mondja, hogy fénysebességgel ha menne egy tárgy elégetne bármit körülötte felfoghatatlanul gyorsan, szóval a hegy elpárologna egy szempillantás alatt. 
Annyira gyorsan nem tudna elpárologni egy hegy. Annak is kell idő.
Idézet
nem a golyó üti a lyukat, hanem az előtte lévő levegő
Ez kicsit paradoxnak hangzik, mert ha a golyó képes az előtte levő levegőt úgy "megütni", hogy az lyukat üssön valamibe, akkor a golyó erősebb a levegőnél, ami lyukat üt, vagyis a golyó még könnyebben lyukat tudna ütni benne.  ;D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #878 Dátum: 2008. január 23. - 14:07:56 »
Kaine:
Tegnap este direkt megkérdeztem megint a fizikus havert, mondott egy egyenletet, nem egészen emlékszem már pontosan rá, a lényeg, hogy a párolgás nagysága és gyorsasága függ, hogy a becsapódó test milyen gyorsan megy neki/mekkora energiával. És ha egy fénysebességgel kilőtt bogyó, ami hihetetlen gyors és hihetetlen nagy energiája van, a számolási végösszeg emiatt megközelíti a 0-át. Szóval lehet, hogy észre sem veszi az ember és már elpárolgott minden (persze lehet hogy mint mondtam az egész atmoszféra meggyullad mellette és akkor hiába nézed a hegyet)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #879 Dátum: 2008. január 23. - 17:21:44 »
Nah jó én hiszek neki. Csak jobban tudja egy fizikás. :D