Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576301 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Drake

• Vízember
  • *
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #760 Dátum: 2007. december 27. - 12:18:59 »
Lehet, hogy a Rozsomák régiesebb stílusa nem jött be a népnek, bár én élveztem. Egyébként milyen gyakorisággal frissítik ezeket a listákat? Mert a múlt héten jött meg az ÚBA, úgyhogy remélem azt is belevették  :)

A "Káosz"-t pedig pont az Alexandrában sikerült megvennem (alig találtam meg, feltették a pénztárhoz), de nagyon megérte! Ütős sztori, bár kicsit sok a robbanás, de kellőképpen izgalmas a végéig. Mindig is szerettem az Angyalokat, legalábbis ami magyarul megjelent (pl. Mesterbűnözők, meg a Vasemberes történetet), úgyhogy jó volt megint róluk olvasni. És a dokumentációk is tetszettek. Most hirtelen csak néhány dolog ugrik be, amit furcsállottam: Hol van a Seregély? Amikor a Kapitány és Sólyomszem leszállnak a parkban, az összegyűlt csapattagok közé beáll a Sólyom is...  :headscratch: És Clint tényleg meghalt :o? Kicsoda az a fickó, aki lezuhant repcsi romjait elemezgeti és civilben van?
Ja, igen, hogy el ne felejtsem: nagyon magasra tetted a mércét ezzel a kiadvánnyal, kaine! Egy helyesírási hibát, egy elírást nem találtam, és egyáltalán az egész könyv kivitelezése is csillagos 5-ös! És örülök, hogy ilyen jól fogy!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #761 Dátum: 2007. december 27. - 13:06:46 »
Seregély meghalt, feláldozta magát, hogy megmentse a férjét Mefisztótól. És nem is támadt fel... ööö, hosszabb időre.

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #762 Dátum: 2007. december 27. - 13:19:22 »
Aha. Valahol olvastam ezt, csak azt hittem, rosszul emlékszem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #763 Dátum: 2007. december 27. - 23:32:50 »
Egyébként milyen gyakorisággal frissítik ezeket a listákat? Mert a múlt héten jött meg az ÚBA, úgyhogy remélem azt is belevették  :)
Naponta.  :)
Idézet
És Clint tényleg meghalt :o? Kicsoda az a fickó, aki lezuhant repcsi romjait elemezgeti és civilben van?
Elvileg igen, de persze idővel visszahozzák... a civil embert nem tudom. Lehetne Reed, de alig hasonlít rá.

Idézet
Ja, igen, hogy el ne felejtsem: nagyon magasra tetted a mércét ezzel a kiadvánnyal, kaine! Egy helyesírási hibát, egy elírást nem találtam, és egyáltalán az egész könyv kivitelezése is csillagos 5-ös!

Köszönöm, Láng Istvántól tanultam.  :D Én úgy gondolom, hogy lehet probléma a nyomdában, a szövegben, bármiben, ami nem tetszik valakinek, úgyhogy a külső legyen tökéletes.  :D A helyesírásra ketten vigyáztunk Atival, az elírást pedig háromszor-négyszer ellenőriztem az egész könyvben, mielőtt nyomdába adtuk volna, hogy tényleg semmi hiba ne legyen benne.  :) Sok meló volt vele, de megérte.  ;)  :spidey: A kivitelezés nagy része pedig Ati érdeme, jól jártatok vele, hogy ő is nagy Marvel-fan.  ;D
Fel kell dobni szövegileg és grafikailag, és nem lesz vele semmi baj!  ;D
Oké, akkor te rajzolsz bele új képeket, én írok bele új szöveget!  ;D

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #764 Dátum: 2007. december 28. - 09:39:41 »
A helyesírásra ketten vigyáztunk Atival, az elírást pedig háromszor-négyszer ellenőriztem az egész könyvben, mielőtt nyomdába adtuk volna, hogy tényleg semmi hiba ne legyen benne.  :) Sok meló volt vele, de megérte.  ;)  :spidey: A kivitelezés nagy része pedig Ati érdeme, jól jártatok vele, hogy ő is nagy Marvel-fan.  ;D

Akkor egy nagy köszönet neki is  :worship:.

A civil fickóra először azt hittem, hogy Hank Pym, mert valamelyik régi Marvel Extrá-ban azt olvastam, hogy már csak tudósként segíti a csapatot, de aztán rájöttem, hogy ott van az elején, jelmezben  :-[. De lehet, hogy átöltözött a nagy csata idejére  ;D.

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #765 Dátum: 2007. december 28. - 17:05:37 »
Oké, akkor te rajzolsz bele új képeket, én írok bele új szöveget!  ;D
Hennyehe! Szerintem zabálnák!  ;D

Drake: Örülök, hogy tetszett!  ;)

Sepy

• Gibbon
  • *
« Válasz #766 Dátum: 2008. január 01. - 16:34:35 »
Most lapozgattam át ezt a gyönyörű kiadványt (Az Új BA),és észrevettem, hogy Jessicának van még egy spéci képessége a pókos dolgon kívül. Név szerint a szeméremvédelem, ami abban áll, hogy ha J-nek fedetlen a teste , akkor a haja ránő a mellére és a melle összemegy, mondhatni alábújik (sajnálatos módon) :D.
Nézegettem a lépcsős képet (gyönyörű rajz) (kicsit hosszabb a haja mint vállig érő) és összevetettem a 104,105. oldalon lévővel (erősen hát közép, majdnem derék.) :D Póki amúgy itt is alakított: "Kidörzsöl", J: "Ki akarok lépni!" :D

Remek kiadvány, minőségi munka! Gratulálok! Még sok ilyet!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #767 Dátum: 2008. január 01. - 16:41:28 »
észrevettem, hogy Jessicának van még egy spéci képessége a pókos dolgon kívül. Név szerint a szeméremvédelem, ami abban áll, hogy ha J-nek fedetlen a teste , akkor a haja ránő a mellére és a melle összemegy, mondhatni alábújik (sajnálatos módon) :D.
Hmm, tényleg érdekes képesség, de azt hiszem ezzel még rendelkezik pár darab hölgy szuperhős. :D

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #768 Dátum: 2008. január 01. - 16:50:52 »
Sajnos! ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #769 Dátum: 2008. január 01. - 17:34:50 »
Ja, pl. Vihar, amikor egyszer megfürdették a Khan-sztoriban az XXM-ben... harminc centit nőtt a haja egyetlen oldal alatt. A Black Pantherben legalább csak hirtelen ködfátyol vette körül, amikor az afrikai istennő-jelmezében (egy szál fülbevalóban) volt. ;D
Jessica Jones egyébként kicsit... kitömte azt a jelmezt, hiába, ő is tudja, milyen előnyt jelent  aharcban a figyelemelterelés... :lol:

beyond NYh

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #770 Dátum: 2008. január 01. - 20:59:36 »
Én szauron "hipnotikus pillantásánál" kacagtam fel  :D Nemhogy szauronnnak hívják ami már ígyis elég gyűrük urás,de még ottvan a szeme is...
:"Szauron szeme miindent lát"   :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #771 Dátum: 2008. január 01. - 21:08:11 »
Remek kiadvány, minőségi munka! Gratulálok! Még sok ilyet!
Köszi, még sok ilyet tervezünk.  :D
Hmm, tényleg érdekes képesség, de azt hiszem ezzel még rendelkezik pár darab hölgy szuperhős. :D
Az egyik kedvenc levelem a Marvelhez így szólt:
Jó' van már! Döntsétek már el, mekkora Mary Jane haja! Mert a Spectacularban és a Spider-Manen a válláig ér, az Amazingben és a Web-en meg a háta közepéig!
 :lol:
A Black Pantherben legalább csak hirtelen ködfátyol vette körül, amikor az afrikai istennő-jelmezében (egy szál fülbevalóban) volt. ;D
Na igen, a női szuperhősökhöz mindig idomul a környezetük is.  :D Ott van például She-Hulk, akinek a letépett, leszakadt rucija mindig fenn maradt a megfelelő helyeken.  :D
Idézet
Jessica Jones egyébként kicsit...

Mármint Jessica Drew...  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #772 Dátum: 2008. január 01. - 21:33:30 »
Igen, Drew. A fene a sok Jessicába ott... ehe... :-[ Jones a megállás nélküli káromkodásokról szokott le, és Luke Cage felesége. Kicsit hiányoznak is a halál cinikus megjegyzései (a gyereke születésénél tett beszólásánál padlót fogtam... :lol:)
Azért nem csak Amazon olyan. Az én kis kedvencem is régen állandóan fejjel ment a falnak minden bunyóban, aminek többnyire egy ruhavásárló-túra lett a végeredménye, mert az aktuális mindig romokban hevert rajta vagy a környéken. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #773 Dátum: 2008. január 01. - 21:36:59 »
Azért csak ne bántsd a Jessicákat.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #774 Dátum: 2008. január 01. - 21:39:47 »
Igaz, a Carolokkal állok a Marvelnél hadilábon kedveltség tekintetében...  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #775 Dátum: 2008. január 04. - 17:49:52 »
És az Albákkal?  ;D

Anyway, egy újabb jelentés: az alexandrán nem sok változott: 8. a Pókembner és 9. az ÚBA. Vészesen jön a Sin City, most a 10.
A bookline-on viszont nagyon jól haladunk, jelenleg a 3. az ÚBA, 4. a Pók és a Káosz is folyamatosan jön még föl, most épp a 7.  :D

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #776 Dátum: 2008. január 04. - 18:04:52 »
Cool! :kingpin: forever! :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #777 Dátum: 2008. január 04. - 21:16:33 »
Komoly, hogy a Káosz még mindig talpon van! :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #778 Dátum: 2008. január 04. - 21:39:26 »
Ezek nagyon jó hírek! Gratula! :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #779 Dátum: 2008. január 05. - 12:47:17 »
Komoly, hogy a Káosz még mindig talpon van! :D