Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580755 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2120 Dátum: 2010. október 12. - 15:28:52 »
Ki, de nem emlékszem már, mi volt a magyarázat. Talán egyszerűen csak annyi, hogy épp máshol volt, vagy akkoriban már kiszállt és őt keresték meg ezért azzal, hogy alakítsa meg az utódszervezetet. Valami ilyesmi talán.
Az ÚBA kötetben ő is a többiekkel együtt halt meg, úgyhogy valami más indoknak kell lennie...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2121 Dátum: 2010. október 12. - 20:12:44 »
Vizio az emberi viselkedést szintetizálja egy gépével. Nyilván vannak áramkörei, mert semmi szerves nincs benne. De ugyanugy eszik, iszik, alszik, és álmodik, mint egy ember, sőt, egyszer még izzadni is láttam. Ja, és volt olyan, hogy egyesült, egy szuperszámítógéppel, szóval, nyilván van memóriája is, meg számítógépekből szokott adatokat letölteni, meg adatbázisa van, meg néha belőle is töltenek le adatokat, mint egy számítógépből. Szóval több mint ember, és több mint gép egyszerre... szintetikus lény, mint az első fáklya.
This is a joke. A real practical Joke.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2122 Dátum: 2010. október 12. - 20:31:00 »
Egyszer még sírt is. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2123 Dátum: 2010. október 12. - 22:03:41 »
szintetikus lény, mint az első fáklya.
Mivel abból építették, kénytelen az lenni. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2124 Dátum: 2010. október 12. - 22:43:54 »
Érzelmei is vannak, mert összejött a Skarlát Boszorkánnyal, sőt, gyereket csinált neki. :)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2125 Dátum: 2010. október 13. - 08:47:22 »
Mivel abból építették, kénytelen az lenni. :)

ja, a gyengébbek kedvéért. :P

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2126 Dátum: 2010. október 13. - 09:16:48 »
sőt, gyereket csinált neki. :)
Őket nem "létrekívánta" Wanda? Legalábbis a Káoszban úgy volt. És persze az is érdekes, ha ennyire utálja a mutáns létet, akkor a gyerekei miért mutánsok? Mondjuk a Marvelt ismerve egy két év múlva úgyis kiderül az egyikről, hogy szintetizoid, a másik meg sztriptíztáncos...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2127 Dátum: 2010. október 13. - 09:37:06 »
Nagyon jól elvannak ők anélkül is. Megúszták annyival, hogy az egyikük meleg és összejött Mar-Vell fiával.
És amúgy végül kiderült, hogy tényleg megszülettek, és Mefisztó roppant meglepő módon hazudott róluk. Wanda tudatalattija visszaküldte őket az időben, hogy nevelőszülőknél nőhessenek fel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2128 Dátum: 2010. október 13. - 09:38:07 »
Ezért szeretjük a Marvelt.  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2129 Dátum: 2010. október 13. - 09:42:22 »
Bakker, tényleg, de hülye vagyok, hát ők vannak a Young Avangersben.  :cavinton: Tényleg lehet valami ebben a fórumátokban, már az én memóriám sem a régi. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2130 Dátum: 2010. október 13. - 09:51:56 »
Innen már nincs kiút.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2131 Dátum: 2010. október 13. - 09:57:02 »
Valójában van, de már évek óta elfelejtette mindegyikünk, merre található.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2132 Dátum: 2010. október 13. - 10:14:54 »
Tényleg lehet valami ebben a fórumátokban

Miféle fórum átokban ?  :cavinton: :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2133 Dátum: 2010. október 13. - 12:07:53 »
Ó, ne már megint egy amnéziás off-áradat! A múltkor is így kezdtük el, aztán
Milyen szép idő van odakinn, nem?

BuB

• Pókfej
« Válasz #2134 Dátum: 2010. október 13. - 13:53:59 »
Akkor ezért lehet, hogy az én memóriám is elég gáz az utóbbi egy-két évben... ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2135 Dátum: 2010. október 16. - 20:19:28 »
Nah végre sikerült odakerülnöm, hogy elolvassam az új kötetet!
Nagyon nagyon tetszett, pörgős volt, szép rajzokkal, (Deodato-ban sosem tudok csalódni!) Le se tudtam tenni, egyben elolvastam az egészet;)
Klassz volt Vaspóki, viszont most nem csillogott annyit, mint az elöző kötetekben. Persze volt pár jó beszólása amin fetrengtem: "Jut eszembe, köszi az új fémruhát!"  :D
Őrszem is eléggé a toppon volt, azon is nevettem, hogy mindent a Napba akart dobni  ;D

Egy két dolgot nem értettem csak, pl.:
Mikor olyan képkockák voltak, hogy Tony félmesztelenül állt több monitor elött, akkor a páncélban volt? és csak így volt ábrázolva?
A végén mondja Póki, hogy Michael-ből talán egy új szuperhős lesz, ez bekövetkezik késöbb, vagy csak egy "poén"?
Lehet ezért megköveztek, mert vagy már kitárgyaltátok,vagy mert egyértelmű, de mi is az a XORN??? A Mutánsok összegyűjtött energiája? huh... kicsit régen olvastam már a H of M -et
Magneto ugye túléli?

Egy nagyon igényesen megszerkesztett kiadás lett, köszi Tomi! Jól mutat a gyűjteményemben. Várom a folytatást!

I<3 :kingpin:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2136 Dátum: 2010. október 16. - 20:43:43 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2137 Dátum: 2010. október 16. - 21:31:20 »
 ;) :)
1: a páncél belülnézetből. Fps. :)
2: Nem poén, de még nem derült ki róla semmi.
3: Xorn egy mutáns. Volt köze Magnetóhoz is régebben.
4: Ebben biztos lehetsz, bár én nem olvastam semmit utána róla.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2138 Dátum: 2010. október 16. - 21:32:58 »
Kanaszta én válaszolok a kérdéseidre.
1.: Ezerszer feltett kérdés, már minden fórumon meg volt ez kérdezve. Vasember a páncéljában egy virtuális valóságot lát, amit úgy kell elképzelni, mint ahogy ott le van rajzolva. Elsőre kicsit fura volt nekem is és nehéz elmagyarázni jobban, de annak ellenére amit látsz, ő a páncéljában van.
2.: Nem poén, remélem nem lövök le vele semmit, de őrizetbe veszi a shield, és kicsit később ő is a hősök mellé áll.
3.: Szerintem ez nem spolier. A house of m-ben nem volt xorn. ők az x-menben és a new x-menben tűntek fel. Egy kínai testvérpár shen xorn, akinek valami fekete lyuk van a feje helyén, az ő energiái is benne voltak az összegyűltekbe. A testvére pedig kuan yin xorn, akinek egy nap van a feje helyén, ő elvileg meghalt, de egy máig megmagyarázhatatlan módon túlélte, és az ő energiái irányították a kollektívát. Neki köze volt magnetóhoz régebben is, és azért hozzá ment a végén. És mielőtt ezt is megkérdeznéd, mindkét xorn egy fura speciális sisakkal zárta el a feje helyén lévő energiákat.
4.: igen, megnetó túlélte
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 16. - 21:35:08 írta grey gargoyle »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2139 Dátum: 2010. október 16. - 21:50:11 »
2. Nem tudom, miért kell ezt spoilerezni: beáll az Alfa Osztag utódjába, az Omega Osztagba. Belőle lesz az új Vindicator vagy mi volt a neve Kanada Kapitánynak.
3. Xorn ügye bonyolult. Olvasd el a New X-Men v1-et. A lényeg, hogy egy elég szövevényes sztoriszál volt Morrisontól, amit a szerkesztők megpróbáltak visszaírni, de az írók belátták, hogy az fizikai képtelenség. (Azért jellemző arra a csavaros eszű skótra, hogy megírta az első retconolhatatlan történetszálat az amerikai képregények történelmében).
4. Él, persze. Sokáig nem bukkant fel, az igaz, egészen az X-Men v2 208. számáig (kb. két év múlva az xfanzine-on! :D).