Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 581213 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2160 Dátum: 2010. október 25. - 21:50:56 »

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2161 Dátum: 2010. október 25. - 22:52:20 »
Ha ilyet látnék azonnal lefőne a kávém. :uhoh:
"Live for nothing or die for something, your call."

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2162 Dátum: 2010. október 26. - 09:48:39 »
Én meg most egyedül vagyok itthon... :uhoh: :-\
 ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #2163 Dátum: 2010. október 26. - 13:36:51 »
Thor reklám.  :D

minuteman

• Gibbon
  • *
« Válasz #2164 Dátum: 2010. október 28. - 11:10:08 »
Az Ellenhatás és más egyéb képregény kötetek, sorozatok kritikáit találhatjátok meg a FunVee nevű oldalon.
http://thefunvee.freeblog.hu/

Jó olvasást!
"I'm Claws-trophobic"- Deadpool

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2165 Dátum: 2010. október 28. - 12:36:39 »
tetszik az oldal designja :bravo: Na majd olvasgatom is alkalomadtán.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2166 Dátum: 2010. október 28. - 12:42:07 »
Elolvastam, de amit írtál, az 90%-ban tartalom ismertető. Ne csodálkozz, hogy nem tudtad spoiler nélkül leírni.  :)

minuteman

• Gibbon
  • *
« Válasz #2167 Dátum: 2010. október 28. - 14:22:49 »
Igen (: kicsit zavarban voltam mert nem tudtam hogy összegezzem a történetet és ami eddig történt véleményt írjak róla vagy mindkettő. így hát összekutyultam az egészet és reméltem a legjobbakat :P de a következőknél már nem kell ismertetés úgyhogy maradhatok a lényegnél!
"I'm Claws-trophobic"- Deadpool

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2168 Dátum: 2010. október 28. - 15:04:31 »
Én is elolvastam a "kritikákat". Szerintem az Ellenhatás simán 10/10. Nem kell ismerni az előzményeket ahhoz, hogy önmagában álló szuperhős történetként működjön. Mert ez csúnyán jól működik! ;)
Szemben az Ezüst Szamurájjal (ami nekem szintén baromira tetszett), itt abszolút háttérbe szorulnak a hosszú dialógusok, és átadják a terepet annak, ami miatt az ilyen képregényeket szeretjük: a nagy, epikus csatáknak! Szerintem az UBA a legjobb magyarul megjelenő  passzos ruhás-ongoing (igaz, sajnos nincs sok versenytársa), és leszámítva egy-két bakit Bendis nagyon érzi a karakterek lényegét. Aki mást mond annak... :deadpool: ;D
Amúgy tetszett a blogod, csak én is inkább tartalom ismertetésnek éreztem az írásokat. Bár nem mindet olvastam.
Sok sikert és még több olvasót. :bravo:
« Utoljára szerkesztve: 2010. október 28. - 16:13:09 írta killingjoke »
"Live for nothing or die for something, your call."

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2169 Dátum: 2010. október 29. - 23:51:16 »
Woooooooooooooooooooooot!

Ez az a képregény, ami miatt hiába voltam M.o.-tól bármennyire távol úgy is itt van mellettem, nyeheheh. Szóval igen, nem bírtam ki a Szegedi fesztivált és megvettem ma. Még nem tudtam elolvasni, ugyanis utazóba vagyok, viszont IGEN, megvan és nem tudok mit kezdeni a boldogságtol meg az izgalomtol.  :D :D
A külsőt tudom véleményezni, kib***ott jó, nincs rá kifejezés, tökéletes, nagyon tetszik!  ;D KINGPIN Tomi így tovább, nem tudok hsz.-eket visszaolvasni, remélem jól veszik, Alexandrába ahol én vettem csak egy maradt a polcon, remélem mindenhol nagyon keresik,veszik.

Hamarosan írok tartalomról is véleményt, addig is minden jót, remélem nem síklik ki a vonat és eltudom olvasni, ahogy hazaérek.
 :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2170 Dátum: 2010. október 30. - 00:25:29 »
Örülök, hogy örülsz!  :D Várom a tartalmi véleményt is. :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2171 Dátum: 2010. november 01. - 11:51:22 »
Elolvastam én is a Kolle... izé.. Ellenhatást. Igazán tetszett, egy szimpla szuperhősös történet, de végig izgalmas és fenntartja az érdeklődést. Kicsit néha soknak éreztem a duplaoldalas rajzokat, de az is igaz, hogy néha  csak percekig nézegettem a rajzokat, mert 1-2 nagyon szép lett. Kollektívával és Magnetóval mi lett? Kicsit sajnáltam, hogy az X-Men nem szerepelt benne, de talán az egyik kedvenc BA kötetem lett. Köszi kaine! :kingpin:

HidraSTAR

• Gibbon
  • *
« Válasz #2172 Dátum: 2010. november 25. - 18:25:57 »
A jövő évre meghirdetett Polgárháborús rész ( ha a Paninivel rendben lesznek a Marveles szerződések), kábé mikor jelenne meg??
a Bosszú Angyalaihoz hasonlóan November környékén??
Az Ellenhatás végén, hogy legközelebb Új Bosszú Angyalai - Oszolj című történet jönne, akkor ha minden a tervek szerint alakulna jövőre lenne egy Polgárháborús képregény és egy B. Angyalai-Oszolj Című képregény ???
Which is strongest Good or Evil ?? Good... Why ??
Because Evil can only destroy that, which Good creates.
Evil cannot create.
Without Good, Evil wouldn't exist !!!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2173 Dátum: 2010. november 25. - 21:54:41 »
Nem, a Polgárháborúban feloszlanak. Bár most nagyon nem időszerű erről beszélni, de az első rész tavasszal jönne, a második ősszel.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2174 Dátum: 2010. november 25. - 21:59:22 »
Azért milyen gáz ez már hogy még csak most alakultak de már felbomlanak, és ez Bendisnek rendszeres szokása, hogy most jaj megváltozik minden, semmi sem lesz ugyanolyan, aztán ugyanott vagyunk lásd Heroic Age. :)
Aláírom azért az a pár év variálás hozott jó sztorikat, de most már nagyon azt kezdem érezni hogy Bendis erőlködik az alapkoncepciókkal, néha pedig a kidolgozással is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2175 Dátum: 2010. november 25. - 22:17:23 »
Ez abszolút nem így történt. Ha folyamatosan figyelted annak idején a sztorit (és az eladásokat), a New Avengers abszolút a csúcson volt, az egyik - ha nem A - legjobban fogyó Marvel-cím volt ekkoriban. Úgyhogy a hír, hogy feloszlanak, abszolút derült égből jött akkoriban és nem hitték el, hogy Bendis tényleg meg meri tenni. De megtette.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #2176 Dátum: 2010. november 26. - 03:48:05 »
Kicsit nagyobb távlatban és általában értem, lásd pölö az összes maineventet amit írt.
Egyébként nagyobb bajom nincs vele. Csak mostmár kezdem unni, mondjuk erre az is rátesz hogym inden más cím csak igéri a nagy változásokat, ami őszintén már baromira nem érdekel. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2177 Dátum: 2010. november 26. - 07:52:04 »
Rajtad kívül csak az USA-ban legalább százezer másik embert sem. Ezért kezdett el bedőlni a Marvel és állították vissza (szerintem erősen, legalább egy teljes évvel ütemterv előtt) a réges-régi állapotokat, amikor a kiadó a csúcson volt. Habár ezzel is csak a DC-t utánozzák, ami meg a saját, negyven évvel ezelőtti fénykoráig ment vissza. Az eredmény amúgy egy 5%-os szűkülés volt. Bár valószínűleg mindezek mellett vagy ellenére is marha tanulságosnak ígérkezik az év végi összesített Diamond-jelentés. Igaz, előre borítékolható, hogy amint nyilvánosságra hozzák, Geoff Johnst ösztökélni fogja a vezetés arra, hogy fusson még nagyobb ámokot a DC-n belül.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2178 Dátum: 2010. december 09. - 12:38:16 »
Megkaptam ma a BA: Ellenhatást. A külcsínre és a belbecsre egyformán csak pozitívumokat tudok mondani. Bár azért kicsit nehezen nyitható ki rendesen a kiadvány, minden lapozásnál szinte hallottam a gerinc recsegését. Nem baj, majd bejáratom.  ;D Amit viszont nem értek és lehet hogy volt már róla szó csak nem olvastam vissza elég figyelmesen, hogy miért nem lett a kötet címe Kollektíva, amikor a szó maga két alkalommal is szerepel a mutánsenergia együttesére vonatkoztatva? Jó tudom lerágott csont. A sztori egy ponton sántít. Nem értem minek kellett Pókunkat és Víziót a Helibázisra küldeni. Stark-nak kezdetektől magasszintű hozzáférése van minden S.H.I.E.L.D. anyaghoz, főleg mivel ő tervezte a szervezet operációs rendszereit és a gépeik többségét. Elég lett volna a Quinjet-et összekapcsolni Vízióval és lekérni az adatokat. Oké, történeti szempontból látványosabb ha a S.H.I.E.L.D és az Angyalok teszik egymásnak a szépet, csak logikailag van benne bukta. De vissza is térek a kötet méltatására imigyen:  :judge:  :worship:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2179 Dátum: 2010. december 09. - 15:01:53 »
Köszönet a beszámolóért. :)
Azért lett Ellenhatás, mert érzékeim szerint egy könyv eladásának egyik fontos szerepe a könyv címe. A Kollektíva pedig minden, de nem figyelemfelkeltő. Az Ellenhatás sem túl hangzatos ugyan, de egy fokkal jobb.