Hmmm... A Mutánsvilággal is így voltál. 
Nem pontosan. Annak jó volt a rajza, ott a borítókra mondtam, hogy necces (kivétel az az egy, amivel az első kötetet adtam ki). És különben igazam is volt, mert amíg az első kevesebb, mint egy év alatt visszahozta az árát, addig a második kötetnek az eltelt két év is kevés volt, mert a mai napig nem jött vissza.
Ne érts félre, de számomra az a legrosszabb, ha egy sorozatból kiragadnak részeket.
Ezt megértem.
Ezért szerettem a Bosszú Angyalait. Végre te voltál aki folyamatosan kiadtad a történetet.
Igen, de amikor már oda jutottunk, hogy azok sem fogynak igazán jól, amiknek jók a rajzai és a történetei, akkor nehéz úgy dönteni, hogy a folyamatosság érdekében bevállaljak rosszabb részeket is.

Ezért hagytam ki most a PH-s részeket. Itt van az Ezüst Szamuráj, amely már vagy másfél-két éve jelent meg, és még nem hozta vissza az árát, ellenben az Ellenhatás meg olyan jól fogy, hogy annak egy év is elég lesz hozzá. A kettő között pedig van rajzbeli különbség is - bár az Ellenhatás sztorija szerintem is jobb.
(Még nagyobb volt az örömöm amikor elgondolkodtál a régi Pókembereken és abból se gondoltad, hogy kihagysz részeket. )
Azt most és itt megígérem, ha azt elkezdem, akkor abból tényleg nem fog kimaradni semmi a világon.

Ha most kihagysz két sztorit, mi tart vissza, hogy hamarosan oldalakat hagyj ki a képregényekből. Tudom, hogy a Polgárháborúval már meg is tetted, de az nem akkora gáz.
Azért ez nem úgy megy, hogy ha most így, akkor vérszemet kapok és satöbbi.
Nem tettem meg a PH-val, nem hagytam ki egyetlen oldalt sem belőle.
Ha neked is tetszik akkor mi tart vissza, a Mutánsvilágban is kételkedtél. (A Vampirellánál hittél benne, hogy be fog jönni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy te se vagy tévedhetetlen.)
Persze, hogy nem, tudom. De ezek szerint nem olvastad el, amit tegnap írtam. Nem azért marad ki, mert szerintem nem jó, hanem azért, mert semmi köze a megjelenő sztorihoz, így a Panini nem fogja engedni, hogy beletegyem; plusz egy történet miatt nem akarok 3500 ft-os könyvet készíteni, amikor a 3000 alattiak sem fogynak úgy, ahogy illene. Szóval ez jóval túlmutat a személyes ízlésemen.

Nem mellesleg, a kövi kötet rajzolója Leinil Yu, vagyis önmagában erős kétségeim vannak, hogy az normálisan fog fogyni 2990 ft-ért is, isten őrizz, hogy még drágábban próbáljam meg eladni.