Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580799 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Khkicsi

• Rózsa
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2220 Dátum: 2011. május 25. - 14:17:19 »
Az okés, mert azt tudtam (sajnáltam is).
Ha jól tudom: ezután az a rész lesz amiben Barton és a boszi lesz benne. DE ez lehet, hogy SPOILER. 

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2221 Dátum: 2011. május 25. - 15:10:50 »
DE ez lehet, hogy SPOILER.
Az ilyen figyelmeztetéseket a szöveg bekezdéséhez kell tenni. ;) Vagy figyelmeztető smiley-t használni pölö  :spoiler: .De el is rejtheted a mondanivalódat.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2222 Dátum: 2011. május 25. - 17:34:52 »
Kivételesen nyugodtan elspoilerezheted, az még a kimaradottak között van. Az ugyanúgy egy egyrészes történet, és csak arról szól, hogy a Mutánsvilág után hogy keresi a helyét Sólyomszem. Az utána jövő sztori egy kerek, 6 részes történet, ami a Titkos Invázió előjátéka, azzal folytatjuk. Jövőre már bele kéne kezdeni a TI-ba. Csak attól függ, hogy belekezdünk-e, hogy mit lépnek a füzetes kiadványokra.

Khkicsi

• Rózsa
  • *
« Válasz #2223 Dátum: 2011. május 25. - 21:15:20 »
Kivételesen nyugodtan elspoilerezheted, az még a kimaradottak között van. Az ugyanúgy egy egyrészes történet, és csak arról szól, hogy a Mutánsvilág után hogy keresi a helyét Sólyomszem. Az utána jövő sztori egy kerek, 6 részes történet, ami a Titkos Invázió előjátéka, azzal folytatjuk. Jövőre már bele kéne kezdeni a TI-ba. Csak attól függ, hogy belekezdünk-e, hogy mit lépnek a füzetes kiadványokra.

Neeeee...  :ohmy: Sólyomszem a kedvencem... Neeeeeee... Kérlek.... ne hagyd ki.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2224 Dátum: 2011. május 25. - 21:35:46 »
Nekem is a kedvencem, de attól még nem jó sztori.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2225 Dátum: 2011. május 25. - 21:52:05 »
De, viszonylag az. És ezt az mondja, aki a falra tud mászni a Bendisvengersektől. Egy gyenge pontja van,a szokásos Bendis-féle magyarázkodás (értsd: csakmerénasztatmondoméskuss), de amúgy kifejezetten tetszetős.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2226 Dátum: 2011. május 25. - 22:35:30 »
Elsősorban nem arról van szó, hogy jó-e a sztori, vagy nem. Hanem arról, hogy a következő történet 6 részes, és egy teljes sztorit tartalmaz. Nem is engednék, hogy beletegyek egy teljesen oda nem illőt külön, de én se szeretnék 7 részes könyvet, mert annak az ára már a 3500-at súrolná alulról. Legfeljebb majd egy különszámban még visszatérhetünk rá.

Khkicsi

• Rózsa
  • *
« Válasz #2227 Dátum: 2011. május 25. - 22:35:43 »
De, viszonylag az. És ezt az mondja, aki a falra tud mászni a Bendisvengersektől. Egy gyenge pontja van,a szokásos Bendis-féle magyarázkodás (értsd: csakmerénasztatmondoméskuss), de amúgy kifejezetten tetszetős.

kaine: ha talgaby is azt mondja, akkor meg kéne fontolni... :brow:

Elsősorban nem arról van szó, hogy jó-e a sztori, vagy nem. Hanem arról, hogy a következő történet 6 részes, és egy teljes sztorit tartalmaz. Nem is engednék, hogy beletegyek egy teljesen oda nem illőt külön, de én se szeretnék 7 részes könyvet, mert annak az ára már a 3500-at súrolná alulról. Legfeljebb majd egy különszámban még visszatérhetünk rá.

Nos, nem akarok szkeptikus lenni... különszám... persze...
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 25. - 22:37:39 írta Khkicsi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2228 Dátum: 2011. május 25. - 22:59:44 »
kaine: ha talgaby is azt mondja, akkor meg kéne fontolni... :brow:
Eddig talgabyval totálisan különbözött a véleményünk arról, hogy mi a jó és mi rossz. :) De különben ez tényleg nem rossz, és bár nekem a rajza is tetszik, nagy tömegeket nem nyerne meg.

Khkicsi

• Rózsa
  • *
« Válasz #2229 Dátum: 2011. május 26. - 08:55:01 »
De különben ez tényleg nem rossz, és bár nekem a rajza is tetszik, nagy tömegeket nem nyerne meg.

Hmmm... A Mutánsvilággal is így voltál. ;)

Ne érts félre, de számomra az a legrosszabb, ha egy sorozatból kiragadnak részeket. Ezért sem sürgetem magam a Képes kiadványait megvenni. (Persze meg fogom, de nem azok vannak a listám élén.)
Ezért szerettem a Bosszú Angyalait. Végre te voltál aki folyamatosan kiadtad a történetet. (Még nagyobb volt az örömöm amikor elgondolkodtál a régi Pókembereken és abból se gondoltad, hogy kihagysz részeket. ) Ha most kihagysz két sztorit, mi tart vissza, hogy hamarosan oldalakat hagyj ki a képregényekből. (Ahogy a régi Pókemberrel, X-Mennel csinálták.) Tudom, hogy a Polgárháborúval már meg is tetted, de az nem akkora gáz.
Nem akarom, hogy valami honosító oldalon feltűnjön majd idővel. (Ezekről megvan a véleményem!!!)
Ha neked is tetszik akkor mi tart vissza, a Mutánsvilágban is kételkedtél. (A Vampirellánál hittél benne, hogy be fog jönni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy te se vagy tévedhetetlen.) 
Természetesen a te jogod eldönteni mert a te pénzed és tudom, hogy ha nem tetszik akkor adjam ki én, de azért jó lenne, ha mégse hagynád ki.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 26. - 09:08:01 írta Khkicsi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2230 Dátum: 2011. május 26. - 10:32:37 »
Hmmm... A Mutánsvilággal is így voltál. ;)
Nem pontosan. Annak jó volt a rajza, ott a borítókra mondtam, hogy necces (kivétel az az egy, amivel az első kötetet adtam ki). És különben igazam is volt, mert amíg az első kevesebb, mint egy év alatt visszahozta az árát, addig a második kötetnek az eltelt két év is kevés volt, mert a mai napig nem jött vissza.
Idézet
Ne érts félre, de számomra az a legrosszabb, ha egy sorozatból kiragadnak részeket.
Ezt megértem.
Idézet
Ezért szerettem a Bosszú Angyalait. Végre te voltál aki folyamatosan kiadtad a történetet.
Igen, de amikor már oda jutottunk, hogy azok sem fogynak igazán jól, amiknek jók a rajzai és a történetei, akkor nehéz úgy dönteni, hogy a folyamatosság érdekében bevállaljak rosszabb részeket is.  ;) Ezért hagytam ki most a PH-s részeket. Itt van az Ezüst Szamuráj, amely már vagy másfél-két éve jelent meg, és még nem hozta vissza az árát, ellenben az Ellenhatás meg olyan jól fogy, hogy annak egy év is elég lesz hozzá. A kettő között pedig van rajzbeli különbség is - bár az Ellenhatás sztorija szerintem is jobb.
Idézet
(Még nagyobb volt az örömöm amikor elgondolkodtál a régi Pókembereken és abból se gondoltad, hogy kihagysz részeket. )
Azt most és itt megígérem, ha azt elkezdem, akkor abból tényleg nem fog kimaradni semmi a világon.  ;)
Idézet
Ha most kihagysz két sztorit, mi tart vissza, hogy hamarosan oldalakat hagyj ki a képregényekből. Tudom, hogy a Polgárháborúval már meg is tetted, de az nem akkora gáz.
Azért ez nem úgy megy, hogy ha most így, akkor vérszemet kapok és satöbbi.  :)
Nem tettem meg a PH-val, nem hagytam ki egyetlen oldalt sem belőle.
Idézet
Ha neked is tetszik akkor mi tart vissza, a Mutánsvilágban is kételkedtél. (A Vampirellánál hittél benne, hogy be fog jönni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy te se vagy tévedhetetlen.) 
Persze, hogy nem, tudom. De ezek szerint nem olvastad el, amit tegnap írtam. Nem azért marad ki, mert szerintem nem jó, hanem azért, mert semmi köze a megjelenő sztorihoz, így a Panini nem fogja engedni, hogy beletegyem; plusz egy történet miatt nem akarok 3500 ft-os könyvet készíteni, amikor a 3000 alattiak sem fogynak úgy, ahogy illene.  Szóval ez jóval túlmutat a személyes ízlésemen.  ;)
Nem mellesleg, a kövi kötet rajzolója Leinil Yu, vagyis önmagában erős kétségeim vannak, hogy az normálisan fog fogyni 2990 ft-ért is, isten őrizz, hogy még drágábban próbáljam meg eladni.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2231 Dátum: 2011. május 26. - 19:09:59 »
Ha ennyire zavar szerintem még börzén is belehet szerezni angolul jó áron a kimaradt részeket.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2232 Dátum: 2011. május 26. - 19:36:03 »
Nem akarom, hogy valami honosító oldalon feltűnjön majd idővel. (Ezekről megvan a véleményem!!!)

Ez több szempontból is érdekes kijelentés, fejtsd ki jobban, vagy küld el nekem PM-ben legyél oly kedves.

Annak jó volt a rajza, ott a borítókra mondtam, hogy necces (kivétel az az egy, amivel az első kötetet adtam ki). És különben igazam is volt, mert amíg az első kevesebb, mint egy év alatt visszahozta az árát, addig a második kötetnek az eltelt két év is kevés volt, mert a mai napig nem jött vissza.

Ennyit számítana a borító?  :o
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 26. - 19:37:46 írta holloo »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2233 Dátum: 2011. május 26. - 21:28:40 »
Bizony, nem véletlen, hogy mennyire ragaszkodom hozzá, hogy melyiket válasszam. Például egy netes rendelésnél a vevő csak borítókat lát (például az Alexandrán, bookline-on, stb).

venom75

• Pókfej
« Válasz #2234 Dátum: 2011. május 27. - 13:23:36 »
Hát ez azért kemény. Sosem gondoltam bele ebbe , azt hittem , hogy a történet fontosabb. Sokszor azért csalóka a borító.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2235 Dátum: 2011. május 27. - 13:25:15 »
Tominak totál igaza van. Mi akik ismerjük a történeteket azért vesszük meg, de egy külsősnek a borító adja el a kötetet nem a számára ismeretlen történet. Meg kell ragadni a figyelmét és ehhez az első lépcső a jól kiválasztott borító.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2236 Dátum: 2011. július 26. - 22:48:18 »
Srácok, Stature honosításban Óriáslány. Eddig mindenki, akivel dolgozom lázadt ellene, hogy ez legyen a magyar hivatalos neve is. (kicsit meg is értem, különben). Valakinek elfogadható hangzású javaslata van rá?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2237 Dátum: 2011. július 27. - 07:14:40 »
Az a mindenki nem Atit jelenti? ;D

Strong

• Gibbon
  • *
  • Hihetetlen Pékember
« Válasz #2238 Dátum: 2011. július 27. - 11:31:47 »
Idén a Polgárháborúban megy le a folytatásuk. Sokkal részletesebb és jobb, mint a saját címeiken lévő kiegészítő történetek. Jövőre már a SI-vel jönnek vissza külön - tavasszal.

Hát én spec ez kifejezetten sajnálom  :(  Kár hogy megtörik a kiadott számok folytonossága (én pl. attól függetlenül is megvettem az eddigi számokat is, h megvoltak eredetiben...)

A döntés végleges? Az sem változtat rajta, hogy/ha jól fogy(nak) a Polgárháborús kötet(ek)?

Ötletként már felmerült, hogy ha a Semic nem adja ki a CW-os Pókembereket, akkor esetleg TE... - ha arra van kereslet, akkor az Avengers-CW helyzetén ez sem javít? 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2239 Dátum: 2011. július 27. - 12:07:08 »
Az a mindenki nem Atit jelenti? ;D
Ott van Petshop is. :)
A döntés végleges? Az sem változtat rajta, hogy/ha jól fogy(nak) a Polgárháborús kötet(ek)?
Jó kérdés. Egészen a nyár elejéig azt mondtam volna, hogy biztos, de azóta tényleg elbizonytalanodtam kicsit. Az előző Bosszúangyal-kötet nem fogyott túl jól, ellenben a legutóbbi viszont igen. Gyakorlatilag fél évet rávert az előző kötetre. Úgyhogy most kicsit még tanácstalan vagyok a jövőt illetően.

Idézet
Ötletként már felmerült, hogy ha a Semic nem adja ki a CW-os Pókembereket, akkor esetleg TE... - ha arra van kereslet, akkor az Avengers-CW helyzetén ez sem javít? 
Az már több, mint ötlet, elég valószínű, hogy én fogom kiadni most már.