Én már Yu rajzokat akarok!!!
Ju is jó lesz?

Na de komolyra fordítva a szót, olvasom a főoldalon, hogy az Oszolj! már a Titkos Invázió előzménye.
Miféle Oszolj? Már a Káosz idején is sokan mondták, hogy annak Oszolj a címe, de ez nem volt igaz. Ennek az új résznek különben Forradalom a címe.
A kérdés az - bár még nagyon távoli - hogy a 26-37 számokból kijön-e valami?
Annyira nem távoli. Egyedül az a 6 rész marad ki, amely csak töltelék sztori, vagyis a 21-26. Ebből az első 5 a Polgárháború szörnyen gyenge töltelék sztorija, többnyire borzalmas rajzokkal, a hatodik pedig a Mutánsvilághoz lenne talán köthető, mert a Boszi és Sólyomszem kapcsolatáról szól (különben az még nem Yu, hanem Maleev).
Ezeket ugye Yu rajzolta, akinek a stílusát régebben még nem tartottad elég populárisnak (nem tudom, hogy azóta miként változott a véleményed,
A véleményem változatlan: továbbra sem tartom elég populárisnak, de rajta sokat tudott javítani a tuskihúzó is. Itt ez sajnos még nem nagyon látszik, vagyis ha valakinek ez a 6 rész rendben lesz, az utána már nem fog panaszkodni.
Ennek ellenére ezt mindig úgy terveztem, hogy bevállalom, aztán majd ennek a fogadtatásától függ a többi is. Szerencsére kaptam egy egészen rendes kedvezményt a Marveltől, amiért ennyi mindent kiadok jövőre, így bízom benne, hogy akkor sem fogok veszíteni rajta semmit, ha a rajz miatt esetleg kevesebben vennék meg.
ezeket a részeket nem fogadták valami nagy lelkesedéssel a fórumozók, emlékeim szerint sokan panaszkodtak, hogy az egész csak időhúzás - én nem tudom, nem olvastam.
Szerintem ezt a polgárháborús 5 részre mondták, mert azok tényleg olyanok. Ez a sztori alapjaiban az Ezüst Szamurájra emlékeztet, de az utolsó része dob rajta egy hatalmasat. Az már a TI része.
Mivel a minit Yu rajzolta, az NA sorozatot mások vették kézbe, és ahogy látom, elég hullámzó színvonalat nyújtottak. A TI-hez kapcsolódóan tervbe van véve ez is?
Mármint mi? Az Új Bosszú Angyalainak további része? Ha igen: terveim szerint más rész nem fog kimaradni belőle, a többit mind tartom annyira jónak, hogy mehessen mind.
a Front-line minik (CW, TI) mennyit tesznek hozzá a sztorikhoz? Talán mintha a cw kapcsán olvastam volna anno 5 éve, hogy jobb mint a fősorozat?
Kicsit emberközelibb, vagyis Ben Urich szemszögéből mutatja be az eseményt. Egy ideig tervezgettem, hogy esetleg bele kéne tenni a fő sztoriját a könyvbe, de aztán egyben elolvasva az egészet nem tetszett annyira, ezért tettem be helyette inkább F4-et és egy Pókembert.
A másik pedig a Pókember, kíváncsi vagyok, hogy az One More Day után mit tudtak vele kezdeni az Angyalok, mert a reboot (függetlenül attól, hogy jó-e vagy sem) egy csomó kérdést felvet, mivel csak a hálószövő univerzuma változott meg, a többieké nem igazán.
Az Angyaloknál Bendis tartotta magát ahhoz az elvhez, hogy "minden maradt ugyanaz, csak a házasság nem történt meg, és mindenki elfelejtette Pókember arcát és nevét". Vagyis vele semmi probléma nincs az Angyaloknál.