Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580667 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2280 Dátum: 2012. február 22. - 17:18:46 »
Ez is a kiadón belüli bénázás eredménye gondolom.  :stupid:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2281 Dátum: 2012. február 22. - 17:35:58 »
Ez a borító most nem igazán jön be a grafika miatt. Ezt még szoknom kell. :-[ :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2282 Dátum: 2012. február 22. - 19:21:14 »
Egészen határozottan ez a könyv fog dönteni arról, hogy folytatjuk-e tovább a sorozatot, vagy sem. Mivel mostantól Yu rajzai lesznek egy ideig, ha a grafika miatt ezt nem fogják venni, akkor az ezután következőket sem. Annyi pozitívum van, hogy ennek az előállítási költsége kevesebb volt, így hamarabb visszajöhet az ára.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #2283 Dátum: 2012. február 22. - 19:47:05 »
Idézet
Egészen határozottan ez a könyv fog dönteni arról, hogy folytatjuk-e tovább a sorozatot, vagy sem. Mivel mostantól Yu rajzai lesznek egy ideig, ha a grafika miatt ezt nem fogják venni, akkor az ezután következőket sem. Annyi pozitívum van, hogy ennek az előállítási költsége kevesebb volt, így hamarabb visszajöhet az ára.

Tehát akkor, ha ez nem lesz sikeres, nem jön a Titkos Invázió sem?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2284 Dátum: 2012. február 22. - 19:52:55 »
De igen, az jönni fog akkor is.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2285 Dátum: 2012. február 22. - 20:00:42 »
Ott "bimbózik ki" Yu müvészete igazán.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 22. - 20:03:20 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #2286 Dátum: 2012. február 22. - 20:01:15 »
Idézet
De igen, az jönni fog akkor is.

Ez jó hír. Remélem nagyon, hogy sikeres lesz, mert én (és gondolom hozzám hasonlóan jó páran) izgatottan várom a folytatást.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2287 Dátum: 2012. február 22. - 20:03:41 »
Én is bízom eme könyv sikerében. Biztos vevő vagyok rá.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2288 Dátum: 2012. február 22. - 20:23:31 »
Ott "bimbózik ki" Yu müvészete igazán.  ;)
Nem, ott tér vissza ahhoz a stílushoz (vagy kap megint olyan kihúzót), ami egy évtizeddel azelőtt híressé és jól fizetett rajzolóvá tette. A New Avengers-féle mélyrepülése kissé megmagyarázhatatlan, de mára csak egy sötét és elfeledőben lévő foltja maradt a pályafutásának.
Bár így belegondolva én kb. másfél éve nem emlékszem tőle egy új füzetre sem. :headscratch:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2289 Dátum: 2012. február 22. - 20:43:34 »
Nem tudtam hogy előtte is híres volt. Csak egy Civil Waros Thunderbolts sztoriban láttam a munkáját és az nagyon ratyi volt. Pedig dolgozik most is, ez a mini nemrég fejeződött be. Borítókat is csinál mostanában.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2290 Dátum: 2012. február 22. - 20:59:05 »
Pedig híres. Még nagyon régen nyert egy rajzpályázaton ami után a Marvel gyorsan leigazolta, és egy eléggé népszerű szériát futott be ott a Wolverine v2-n többek között, és viszonylag sokat rajzolt X-Menekbe. (Meg valószínűleg még másba is, de én X-es sorozatokon találkoztam főleg vele.)
Majd a múlt évtized első felében futott be nagyon durván a Superman: Birthrighttal, utána meg jött a Silent Dragon, amitől kezdve a legfelsőbb kategóriás rajzolók között szokás számon tartani.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2291 Dátum: 2012. február 22. - 23:04:58 »
Az új kötetet teljesen Yu rajzolja?

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #2292 Dátum: 2012. február 24. - 22:31:47 »
Hát ez a borító most nekem is kevésbé jön be. Hogy-hogy pont ezt választottad? Gondolom az az átlátszó logó fogta meg a fantáziádat! :)
Mert nekem ezek a variantok, vagy a 2. szám borítója is jobban tetszett. http://samruby.com/Series/NewAvengers/newavengers27.htm

Drukkolok Yu sikerének, nemcsak mert bejön ez a firkás stílus, hanem hogy a sorozat is folytatódjon.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2293 Dátum: 2012. február 24. - 23:55:33 »
Mint írtam: nem akartam még egy sima pózolós borítót.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2294 Dátum: 2012. február 25. - 18:41:46 »
Kinn a borító és pár sor hozzá. Előzetes oldalak ahogy elkészül az utolsó rész beírása is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2295 Dátum: 2012. február 25. - 23:52:37 »
Ja, ha már: a kotati az maradhat k-val, nem?

pendragonhu

• Grizzly
  • *
« Válasz #2296 Dátum: 2012. február 26. - 10:14:33 »
lehet olyat hogy ezt az BA kötetet is postázd a marvel+-al együtt? :) mennyit és hova utaljak? :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2297 Dátum: 2012. február 26. - 10:50:34 »
Ja, ha már: a kotati az maradhat k-val, nem?
Fene tudja. Én mindig egy c és sz közé eső hanggal mondtam a faj nevét. Szerintem nem k-s.

riley25

• Grizzly
  • *
« Válasz #2298 Dátum: 2012. február 26. - 11:07:01 »

És ha nem jön be a közönségnek átállsz könyvkiadásilag másik Bosszú Angyalai címre? Mondjuk Mighty Avengers? (Tudom lesznek a Marvel+ -ban idén)

Vagy nem lesz helyette semmi? (Bár gondolom, ha elérünk a Dark Avengersig, azt nem akarod majd kihagyni)

Bár a New Avengersből a Trust sztori szerintem hiányozna a Secret Invasion előtt. Különösen, hogy ott tűnik fel Hood, aki majd mérvadó lesz a Dark Reign-ben

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #2299 Dátum: 2012. február 26. - 11:29:12 »
Mi az a kokati?  :headscratch: