Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576092 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2700 Dátum: 2013. május 30. - 14:37:59 »
MIII? Meghalt Amerika Kapitány???  :o   :uhoh: :oh:   :haj: :nemnem:  :wacko:  :shocking:

:smsarcasm:

Bocsi. Üdv a fórumon, meg ilyenek. Amerika kapitány meghalt, de visszahozták, és azóta jópár dolog történt vele. És én úgy tudtam, hogy pont a reborn c. miniben hozták vissza. Bár csak futólag ismerem a sztorit, így nem tudom mi a pontos magyarázata.
This is a joke. A real practical Joke.

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #2701 Dátum: 2013. május 30. - 15:28:55 »
Köszi a választ mert én csak annyit tudtam hogy miután meghal Bucky veszi át a helyét de azt hogy Steve Rogers-el mi történt sehol se írták

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2702 Dátum: 2013. május 30. - 15:44:53 »
Mivel a Kingpin úgyse adja ki…
Steve Rogerst lelőtték egy bíróság előtt. Eltemették és Bucky tényleg átvette a helyét. Majd kiderült, hogy a pisztoly, amivel Steve-et lelőtték, kitépte őt az időből, az akarata 1942 és 2008 között szóródott szét, onnan szedte össze magát. Az egész egy bonyolult terv része volt, amiben a Vörös Koponya a testébe akart költözni, hogy a képében tegye tönkre az USA-t. Steve végül visszatért, de meghagyta a Kapitány jelmezét Buckynál.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2703 Dátum: 2013. május 30. - 16:56:05 »
 :surp: :surp: :surp: Hát ezek alapján 100, hogy nem adjuk ki.  ;D

Carnor

• Vízember
  • *
« Válasz #2704 Dátum: 2013. május 30. - 18:29:08 »
Köszönöm a választ és  :o:o:o:o:o:o ,uhhhh Amerika Kapitány mint aki szét akarja zilálni az USA-át ? Megdöbbentő bár a PH után talán egy ici picit meglehet érteni hogy mi vitte rá erre DE CSAK EGY ICI PICIT.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2705 Dátum: 2013. május 30. - 19:07:30 »
:surp: :surp: :surp: Hát ezek alapján 100, hogy nem adjuk ki.  ;D
Amúgy is a 18 részes Death of Captain America lezárása, szóval önmagában annyira nagyon nem is állja meg a helyét. A Marvel sok mindent elkövetett a kiadásakor, hogy elhitesse ennek ellenkezőjét, ám attól még ez a tény igaz marad.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2706 Dátum: 2013. május 30. - 19:49:10 »
Hú, mekkora kavarás ez az AmKapos dolog.  :shocking: Esküszöm, hátha az írónak, aki ezt a "pisztoly, ami kitép az időből" dolgot kitalálta lesz egy fia, megnő és elolvassa a történetet, haza megy és mikor kinyitja az apja az ajtót, lehúz egy pofont neki, megfordul és visszamegy.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2707 Dátum: 2013. május 30. - 19:51:13 »
 ;D És tg még Bendist szapulod folyton. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2708 Dátum: 2013. május 30. - 20:04:04 »
Nem csak őt, ez a mini tényleg rossz volt. Sokkal rosszabb, mint amilyennek hangzik. Amúgy egy időből kiszakító lövedék pontosan olyasmi, ami egy képregényhez, egy szuperhősös képregényhez illik: megfelelően agyament ötlet. De sajna sem itt, sem Batmannél nem tudták jól megoldani. Ez amúgy rosszabb volt a Returnnél, nagyon látszott rajta, hogy Brubakernek semmi kedve nem volt a megírásához.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2709 Dátum: 2013. június 02. - 13:28:01 »
Látom, hogy még a képregényrajongók között is teljesen megszokott az Avengers film óta, hogy a csapatról Bosszúállókként tegyenek említést. A kérdésem az lenne, hogy, egy Avengers2 újabb megasiker esetén, ill. a filmes név népszerűségének elterjedésével, fennáll annak az esélye, hogy a képregény is átvált rá a mega epikus Bosszú Angyalai névről?  :-\

balogh44

• Thanos
« Válasz #2710 Dátum: 2013. június 02. - 21:31:10 »
Na még csak az kéne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2711 Dátum: 2013. június 02. - 21:38:04 »
Abszolút 0 az esélye.
Vagy csak akkor, ha a képregény is átvált Farkasra.  :twisted:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2712 Dátum: 2013. június 02. - 21:45:53 »
Abszolút 0 az esélye.

:bravo:

Vagy csak akkor, ha a képregény is átvált Farkasra.  :twisted:

Remélem nem fogok élni már, mikor ez bekövetkezik.

trotro

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #2713 Dátum: 2013. június 07. - 10:28:57 »
Sziasztok!

Régóta olvasom a fórumot, veszem a képregényeket is :) de hozzászólni nem szoktam.
Egy kis segítségre lenne szükségem: mi a sorrendje a Kingpin által kiadott köteteknek (és Marvel+-oknak, ahol releváns)? Találtam egy listát a honlapon, de az elég régen frissült. Valaki le tudná írni az olvasási sorrendet? Köszönöm!

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2714 Dátum: 2013. június 07. - 13:09:17 »
Szerintem amiben feltűnnek az angyalok:Marvel könyvek Pókember 1-3, Káosz, Új Titkos háború, Kitörés, Őrszem, Hihetetlen Pókember: Az új Bosszú angyalai?, Mutánsvilág 1-2, Ezüst Szamuráj, Pókember: Másik 1-2, Ellenhatás, Vasember: Gyilkológép, Polgárháború 1, Ez alatt: A hihetetlen Pókemberek és a Marvel+ Vasemberes részek, Polgárháború 2, Forradalom, Marvel+ Bosszú Angyalai-s részek, Beszivárgás.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2715 Dátum: 2013. június 08. - 20:33:19 »
Ez tutkó pontos? Mert akkor elteszem :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2716 Dátum: 2013. június 08. - 21:01:10 »
Nem igazán létezik egzakt válasz, különösen, mert a Marvel+ ide-oda röpdös az idővonalon. Például így is lehet:
-Jean DeWolff halála (nyolcvanas évek)
-Vadász lelke (szvsz sokat nem ér, ha nem olvastad a Kraven utolsó vadászatát, az összefoglaló sem igazán segít… teljesen hangulatalapú, és az Utolsó vadászat lezáró jelenetének egy nagyon félreértett üzenetét akarja kimagyarázni az olvasók előtt… de ez csak az én véleményem)
-Új Marvel Extra 1. (aminél ez a sorszám így utólag imádni való ;D)
(Marvel+ hulkos története az ÚMA környékén van, azt hiszem, kicsit később)
-Mavel Könyvek: Pókember 1-3
-Sarah története (NAGYON kell hozzá a Panini-féle Hihetetlen Pókember v1 25-27. száma, mert anélkül az egésznek nemigen van alapja… egy alapos összefoglaló helyettesítheti, mert a cselekmény a lényeg benne)
-BA: Káosz
-Titkos háború (ha nem értesz egyes jeleneteket annak tükrében, hogy mikor játszódik eme időrend szerint, az nem a te hibád: a sorozat közel másfél évvel azután jelent meg, amikor elviekben játszódott, ezért a világban egy csomó kulcselem totál megváltozott… ennek ellenére szvsz a felhozatalból magasan Bendis legolvashatóbb kötete, a szembeötlő trehányságok ellenére kegyetlen jól összerakta a cselekményszálat és a narrációját)
-ÚBA: Kitörés
-Marvel+ X-Men sztorija
-ÚBA: Őrszem
-HiPók: Új Bosszú Angyalai?
-ÚBA: Ezüst szamuráj (lehet, ez utóbbi kettő csere, de mintha ebben még nem lenne utalás a költözésre)
-Mutánsvilág 1-2
-ÚBA: Ellenhatás (a Mutánsvilág egyik közetlen következménye, a többit papíron nem adták ki magyarul, mert erősen az X-eket érintettet)
(Itt lesz majd a Marvel+ X-einek második története)
-HiPók: Másik 1-2
-Vasember: Gyilkológép
-Polgárháború 1-2
- ->Alatta: Marvel+ elejének vasemberes sztorija)
-Marvel+ szimbiótás BA-sztorija
(Fogalmam sincs, mi volt az M+ 4-6-ban még)
-Marvel+ amazonos történet
-ÚBA: Forradalom
-ÚBA: Beszivárgás (amit itt látsz rajzok, megtévesztőek: az elkövetőjük az egyik legjobb USA-béli képregényrajzoló, aki itt egy újdonsággal próbálkozott meg, ami nem sikerült… a sztori a Titkos Inváziót vezeti fel, amit szintén ő rajzolt, és ott látszik majd, hogy mennyire nagyon jó)

A Kingpin-féle HiPók v2 eddig egész végig a Polgárháború alatt játszódik (kivéve a legelejét, az kb. egy héttel előtte).

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2717 Dátum: 2013. június 08. - 22:56:37 »
Az Ezüst szamurájban Mary Jane meg May néni már ott vannak a toronyban és utalnak hogy Peter bujtassa el az asszonyt.  Másik vége hogy Tony tervezi a Vaspók ruhát, míg az Ellenhatásban már abban Pózol szóval én azt felcserélném. A szimbiontás, meg a Forradalom után volt, mint láttuk a beszivárgásban.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #2718 Dátum: 2013. június 08. - 22:59:40 »
Épp akartam írni, hogy az Ezüst Szamurájban a japánból való hazaérkezésnél látható, ahogy MJ szalad Peterhez, tehát már ott laknak a toronyban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2719 Dátum: 2013. június 08. - 23:01:23 »
Idézet
-Új Marvel Extra 1. (aminél ez a sorszám így utólag imádni való)
Szerintem is. Miért adtál hozzá sorszámot?  :)