Nem célunk az, hogy a gyűjtőknek "'muszáj" legyen megvenni még egyszer azt, amit egyszer már megvettek. Ezzel csak azoknak akarjuk könnyebbé tenni az életét, akik nem a legelejétől vannak velünk.
Értem és ez teljesen jogos is. Plusz alapból tetszik ez a mentalitás is, hogy nem akarjátok mindenáron lehúzni az embereket, mint mondjuk ahogy más kiadók teszik (gondolok itt a Blacksad-re, ami alapból gyűjtői kiadású méretben és árban van, mire minimális eltéréssel van pofájuk kiadni egy "gyűjtői kiadást"), csak arra gondoltam, hogy úgy talán érdemesebb lehetne akkor még többet nyomni belőle és szinte mindenki jól járna. Plusz azt, hogy az ára nagyobb az eredetinek, ha különbözik nem úgy értettem, hogy azért fontos, hogy kereskedni lehessen vele, hanem úgy, hogy azért elég jó érzés, ha az ember tudja, hogy a gyűjteményében vannak igen értékes ritkaságok

.
Amúgy gyűjtőkből is van sokféle: van a fanatikus őrült, akinek minden kell, még akkor is, ha csak egy apró eltérés is van, miközben dühöng a lehúzások miatt, aztán van a megfontolt, aki csak azt veszi meg, amit érdemes még ahhoz, hogy teljes legyen a gyűjtemény, de képes kihagyni az ilyen extrákat, aztán van a "hobbigyűjtő" (végül is mind az, csak valahogy meg kell fogalmaznom

), aki csakúgy nagyjából veszi, ami megtetszik neki, végül pedig az, aki igyekszik mindent megvenni, és közben egyszerűen csak örül neki, ha bővül a gyűjteménye. Én amúgy valahol az első és az utolsó kategória között helyezkedek el

.