Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 575562 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2900 Dátum: 2017. október 12. - 18:55:34 »
Semmit sem tudok még a Káoszról. Mindent a maga idejében.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2901 Dátum: 2017. október 14. - 15:38:09 »
Szerintem érdemes lenne az újra kiadásokat valahogy máshogy: mondjuk alternatív borítóval kiadni, mert szerintem úgy kisebb lenne a kockázat, mert sok gyűjtő megvenné újra, valamint értékesebb maradna az eredeti kiadás, meg ilyenek. Szerintem megérné a belefektetett extra munkát.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2902 Dátum: 2017. október 14. - 19:54:34 »
Nem célunk az, hogy a gyűjtőknek "'muszáj" legyen megvenni még egyszer azt, amit egyszer már megvettek. Ezzel csak azoknak akarjuk könnyebbé tenni az életét, akik nem a legelejétől vannak velünk.

sarszegi14

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #2903 Dátum: 2017. október 15. - 04:02:15 »
Sziasztok, egy listát valaki tudna írni az eddig megjelent részekről? Címek érdekelnének.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2904 Dátum: 2017. október 15. - 17:32:37 »
Ki is olvastam az új kötetet. Nekem ez tetszett, a párbeszédeket leszámítva. Jó kis befejezés egy kötetnek ez így.  :D És most várhatunk több mint fél évet, vagy egy évet, hogy megtudjuk a folytatást. :)  :kingpin:

Sziasztok, egy listát valaki tudna írni az eddig megjelent részekről? Címek érdekelnének.
https://pokember.hu/index.php/17-pokhalo-zat/cikkek/178-kingpin-koetetek-olvasasi-sorrend
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2905 Dátum: 2017. október 15. - 19:04:49 »
Sajnos ezt most nem lehetett másképp befejezni, innentől eléggé egy teljes sztori az egész.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2906 Dátum: 2017. október 15. - 20:00:20 »
Mondjuk az '19-ben majd érdekes lesz, hogy bevállalod-e kötetben a sorozatot lezáró Siege-t vagy sem, mivel az nagyrészt csak arról szólt, hogy Bendis megirigyelte a Thor v3 sikerét és egy crossoverben jól tönkrevágta a sorozat alapelemeit. Az írója az egész céget jól otthagyta miatta.

sarszegi14

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #2907 Dátum: 2017. október 15. - 23:00:05 »
grey gargoyle köszi :)

jst22

• Gyík
  • **
  • rajongó
« Válasz #2908 Dátum: 2017. október 16. - 20:39:14 »
Mikortól lehet megvenni az Új Bosszú Angyalai legújabb kötetét az újságostól?
Ma kerestem, Marvel+ különszám volt, de ÚBA nem.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2909 Dátum: 2017. október 16. - 21:07:30 »
Hétfőn nem jelenik meg színes újság sosem. Semmilyen. De holnap megjelenik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2910 Dátum: 2017. október 16. - 21:19:39 »
Színes magazin inkább. Ritka már a nem színes napilap.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2911 Dátum: 2017. október 19. - 21:21:58 »
Nem célunk az, hogy a gyűjtőknek "'muszáj" legyen megvenni még egyszer azt, amit egyszer már megvettek. Ezzel csak azoknak akarjuk könnyebbé tenni az életét, akik nem a legelejétől vannak velünk.

Értem és ez teljesen jogos is. Plusz alapból tetszik ez a mentalitás is, hogy nem akarjátok mindenáron lehúzni az embereket, mint mondjuk ahogy más kiadók teszik (gondolok itt a Blacksad-re, ami alapból gyűjtői kiadású méretben és árban van, mire minimális eltéréssel van pofájuk kiadni egy "gyűjtői kiadást"), csak arra gondoltam, hogy úgy talán érdemesebb lehetne akkor még többet nyomni belőle és szinte mindenki jól járna. Plusz azt, hogy az ára nagyobb az eredetinek, ha különbözik nem úgy értettem, hogy azért fontos, hogy kereskedni lehessen vele, hanem úgy, hogy azért elég jó érzés, ha az ember tudja, hogy a gyűjteményében vannak igen értékes ritkaságok :).

Amúgy gyűjtőkből is van sokféle: van a fanatikus őrült, akinek minden kell, még akkor is, ha csak egy apró eltérés is van, miközben dühöng a lehúzások miatt, aztán van a megfontolt, aki csak azt veszi meg, amit érdemes még ahhoz, hogy teljes legyen a gyűjtemény, de képes kihagyni az ilyen extrákat, aztán van a "hobbigyűjtő" (végül is mind az, csak valahogy meg kell fogalmaznom :) ), aki csakúgy nagyjából veszi, ami megtetszik neki, végül pedig az, aki igyekszik mindent megvenni, és közben egyszerűen csak örül neki, ha bővül a gyűjteménye. Én amúgy valahol az első és az utolsó kategória között helyezkedek el :).

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2912 Dátum: 2017. október 21. - 19:09:44 »
Most olvastam ki az ÚBA kötetet. Rég volt, hogy ennyire tetszett volna ez a sorozat, még a Polgárháború előtt voltak jó részek, de azóta csak a rejtőzködés, meg paranoiáskodásról szólt az egész, de most végre megint történik is valami a sztoriban :).

Viszont az ilyen fantasy sztorik tele vannak érthetetlen paradox dolgokkal. Pl. Strange elveszítette a főmágusi rangot, mert tiltott sötét varázslatokat használt, majd olyanokat mondtak, hogy nem kizárt, hogy a szem egy gonosz varázslót választ új főmágusnak. Ez szerintem ellentmondás, nem? Mert végül is, ha gonosz mágust választ, akkor az úgyis mindent meg fog szegni. Majd később az ősmágus azt mondta, hogy Strange önként mondott le a rangról. Most akkor mi van? És ha ő mondott le a rangról, akkor miért ne követelhetné vissza, ha egy neki nem tetsző gonosz varázslóhoz került volna véletlenül a szem?

Amúgy az ilyesmiket leszámítva jó kis sztori volt, csak kár, hogy befejezetlen, de így legalább várom a következőt és remélem, hogy ha véget ér, akkor a v2-vel folytatódik majd a sztori :). Valamint remélem, hogy belefér az Annual 3 valmelyik kötetbe, mert már csak 9 rész van, bár tudtommal van egy extra Finale epizód, de akkor is. Végül is volt már, hogy 7 részes kötetet kaptunk, ezek meg max 6 mindennel együtt :).

Amúgy Pókember egyik beszólása nagyon vicces: "Akkor kettőt pislogunk és jön egy újabb polgárháború! A második részek meg mindig rosszabbak az elsőnél.". poén ezt olvasni, tudva, hogy bizony tényleg jött egy újabb polgárháború később :). Csak azt remélem, hogy tévedett, mert ha alulmúlja az elsőt, akkor az valami irdatlan kaki lesz :).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2913 Dátum: 2017. október 22. - 07:48:34 »
Csak azt remélem, hogy tévedett, mert ha alulmúlja az elsőt, akkor az valami irdatlan kaki lesz :).
Pedig de, hidd el, alulmúlta. Igazából az egész arra volt jó, hogy a Marvel megszabaduljon valahogy pár régi ismert karakterétől, hogy azokat újakkal helyettesítse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2914 Dátum: 2017. október 23. - 18:01:58 »
Pl. Strange elveszítette a főmágusi rangot, mert tiltott sötét varázslatokat használt, majd olyanokat mondtak, hogy nem kizárt, hogy a szem egy gonosz varázslót választ új főmágusnak. Ez szerintem ellentmondás, nem? Mert végül is, ha gonosz mágust választ, akkor az úgyis mindent meg fog szegni. Majd később az ősmágus azt mondta, hogy Strange önként mondott le a rangról. Most akkor mi van? És ha ő mondott le a rangról, akkor miért ne követelhetné vissza, ha egy neki nem tetsző gonosz varázslóhoz került volna véletlenül a szem?
Nem volt ellentmondás. Strange önként mondott le róla, mert tudta, hogy már nem méltó rá. A gonosz varázslónál magyarázták, hogy a "gonosz" nem feltétlen földi értelemben számít, és hogy ez a világ merőben más, mint az emberi. Strange nem akarta visszakövetelni, mert tudta, hogy ezek után nem méltó rá.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #2915 Dátum: 2018. május 12. - 11:11:25 »
Az Ezüst Szamurájból nem várható újra kiadás?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2916 Dátum: 2018. május 12. - 13:19:35 »
Egyelőre nem valószínű.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #2917 Dátum: 2018. május 15. - 06:21:01 »
Köszönöm a választ! Lenne még egy kérdésem. A Nagy Marvel Képregénygyűjtemény 14. számában megjelenő Titkos háború és az általatok kiadott Az Új Bosszú Angyalai - Új Titkos Háború kötetben ugyan az a történet szerepel?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2918 Dátum: 2018. május 15. - 06:24:54 »
Ott hiánytalanul lesz majd, de a borítók alapján is látni, hogy igen.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #2919 Dátum: 2018. május 15. - 06:41:02 »
Köszi! A Kingpinesről lemaradtam, erről nem fogok.