Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580581 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #1440 Dátum: 2009. január 22. - 18:47:02 »
Elméleti síkon tetszetős ötlet, de megvalósítva már szerintem totál bukta lenne. Aki hellyel közel ismeri ezt az egyébként méltánytalanul túldícsért történetet, az a megszokott, színes verziót várná, nem a "Színezd magad" verziót. Én nem hiszem, hogy akár abból, akár a fekete-fehér változatból vennék, bár nekem megvan eredetiben, de azt se olvastam már  :headscratch: vagy 7 éve.

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1441 Dátum: 2009. január 22. - 18:37:18 »
De én úgy vettem ki Kaine hozzászólásaiból, hogy a fekete-fehérhez nem kell digitális, ahhoz elég a scan. Ha meg csak digitális lenne, abból meg fekete-fehéret nem lehet. De ha rosszul tudom javítsatok ki.
Tegyük tisztába gyereket, ha már ennyire felmerült a téma.
Valamilyen nyersanyag mindenképp kell, mert semmiből nem lehet valamit készíteni, ugyibár.  ;)
Optimális esetben:
– fekete-fehér (nem szürkeárnyalatos!) vonalas, kinyomtatott oldalakból szkenn. Így nem kell a repróra pénzt költeni (csak nekem csengetni a szkennelésért  ;D), ellenben kell egy jó minőségű nyomat, amit be lehet digitalizálni további feldolgozás céljából.
– digitális fájlok színesben a digitális színezés előtt! Azért fontos ez, mert mióta számítógéppel színezik, előfordulnak esetek, mikor a fekete színkivonaton nem szerepel minden rajzi elem. Feliratok, kontúrok, hátterek stb. A régi anyagokat a nyomdai filmekből digitalizálták, ott gyönyörűen megvannak a képi elemek.

Előfordulhat még a színes nyomatból fekete-fehéret eset is, de azt műszaki szerkesztő legyen a talpán, aki 100 oldalon keresztül megcsinálja.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1442 Dátum: 2009. január 22. - 18:58:25 »
bár nekem megvan eredetiben, de azt se olvastam már  :headscratch: vagy 7 éve.
Akkor add el.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1443 Dátum: 2009. január 22. - 19:07:25 »
Megvennéd?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #1444 Dátum: 2009. január 22. - 19:08:20 »
– digitális fájlok színesben a digitális színezés előtt! Azért fontos ez, mert mióta számítógéppel színezik, előfordulnak esetek, mikor a fekete színkivonaton nem szerepel minden rajzi elem. Feliratok, kontúrok, hátterek stb. A régi anyagokat a nyomdai filmekből digitalizálták, ott gyönyörűen megvannak a képi elemek.

akkor ha jól vettem ki, digitálisból is, meg scanból is lehet fekete-fehér.
Viszont az nem tiszta, hogyha a digitálist a nyomdai filmekből digitalizálták, akkor azoknak már eleve szinesnek kell lennie, nem? hiszen azok négyszínnyomással készültek. vagyis csak feketét nem lehet belőle csinálni.
This is a joke. A real practical Joke.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1445 Dátum: 2009. január 22. - 20:02:07 »
Megvennéd?
Ha meg tudunk egyezni, akkor igen. De ezt már privátban.  ;)

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1446 Dátum: 2009. január 22. - 22:05:42 »
Viszont az nem tiszta, hogyha a digitálist a nyomdai filmekből digitalizálták, akkor azoknak már eleve szinesnek kell lennie, nem? hiszen azok négyszínnyomással készültek. vagyis csak feketét nem lehet belőle csinálni.
Mivel mind a négy szín filmjét felviszik (cián, bíbor, sárga, fekete) külön rétegen, ki lehet kapcsolni őket külön-külön, de igen, azok eleve színesek, mivel maga a képregény is színes. Egy biztos, nem fogják külön a fekete réteget ideadni, így sztem a színest eleve meg kell venni...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1447 Dátum: 2009. január 22. - 23:56:51 »
A Maximum Carnage egy gyenge közepes történet, aminek az egyetlen pozitívuma, hogy jó minőségben igazán klasszul néz ki. Például a régi Semic minőségben, ahogy az európai képregények nagy része készült, nem mutatott túl jól. Ellenben az olasz verzió már igencsak szép lett, a német pedig verhetetlen. Magyarán ff-ben kevés olyan sztori van, ami kevésbé lenne érdemes kihozni...

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1448 Dátum: 2009. január 23. - 17:53:19 »
Ronin már a Kitörés borítóján ott van és az Őrszemén is. Mikor jön Ronin?
MC ff - ben. Ne már...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1449 Dátum: 2009. január 23. - 17:57:14 »
A következő kötetből három füzetnyi csakis Roninról fog szólni, nyugi.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1450 Dátum: 2009. január 23. - 18:48:29 »
Köszi, gaby. Nem értem, akkor, hogy miért teszik rá ilyen korai borítókra. :headscratch:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1451 Dátum: 2009. január 23. - 19:06:23 »
Hogy a magyar fiataloknak legyen min gondolkodni utólag, üres óráikban. ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1452 Dátum: 2009. január 23. - 19:13:14 »
Azért azt nem mondtam, hogy álmatlan éjszakáim voltak, csak érdekesnek tartottam, hogy rajta van a borítókon és nem jön.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1453 Dátum: 2009. január 23. - 19:33:18 »
Ezt a kérdést odaát is feltették jó páran, sőt, amikor kijött, hogy hogy néz ki Ronin, erősen felmerült a kérdés, hogy a drágalátos író és szerkesztők ennyire feledékenyek, ennyire hülyék vagy ennyire vakok...? (Bár mondjuk a szerkesztőtől nem tudom, mit várjak, mert mintha már akkor is Wacker és Breevort lettek volna azon a részlegen, akik az egész székház legnagyobb bólogatójánosai lehetnek, legalábbis olyan seggnyalást, amit Wacker tud rendezni levrovokban és ilyen-olyan megnyilatkozásokban, még Proctor se tudott csinálni. ;D)

mangaboy13

• Grizzly
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #1454 Dátum: 2009. május 26. - 18:06:59 »
Helló!
Én azt szeretném megkérdezni Kaine, hogy a New Avengers-en kívül tervezel-e kiadni más Avengers címet (pl.: Mighty, Dark, Initiative, Young) is?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1455 Dátum: 2009. május 26. - 23:02:59 »
Ezt még kicsit nehéz előre megmondani, de a Mighty elég esélyes lehet. Vannak részei, amik elég jól kapcsolódnak például a Secret I. sztorihoz. A Young szerintem kiesik, ahogy az Initiative is, a Dark még olyan, hogy megvárom, mi sül ki belőle a végén, addig nem határozom el magam.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1456 Dátum: 2009. május 26. - 23:10:40 »
A Dark elég jól indult. Igaz, elsőre úgy tűnt, ugyanaz lesz belőle, mint a Mighty első sztorijából, de eddig még úgy tűnik, talán Bendis képes lesz egy egész épkézláb Thunderboltsot írni. (Ja, igen, mert ez nem Bosszú Angyalai, mielőtt valaki ebbe a tévedésbe esne: ezek a Mennydörgők, akiket Angyaloknak álcáztak, és BMB eddig úgy is írja, mintha Thunderbolts lenne.)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1457 Dátum: 2009. május 31. - 16:00:10 »
Huh a Dark ra nagyon kíváncsi lennék :)
am annak mi a története, és szereplői?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1458 Dátum: 2009. május 31. - 16:10:14 »
A Titkos Invázió után játszódik,

Norman Osborn lesz a S.H.I.E.L.D. vezetője.

Összeállít magának egy saját Bosszúangyal-csapatot, melynek a tagjai (Őrszem és Árész kivételével) régi Angyalok személyazonosságát veszik fel (Logan fia Rozsomákét, Célpont Sólyomszemét, Venom Pókemberét stb.). Ez az alapfelállás, sokkal több minden még nem derült ki.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #1459 Dátum: 2009. május 31. - 16:20:17 »
Izé, a S.H.I.E.L.D.-et feloszlatták és most már H.A.M.M.E.R. van helyette. De azon kívül zozi jól mondja... :D