Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 575600 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #340 Dátum: 2007. október 26. - 20:36:08 »
Vááááá! Az Alexandrán megelőztem a Piszkos Fredet!!!!!  :surp: :surp: :surp: :o :o A Rejtő képregények mindig is a legnépszerűbb nem manga képregények voltak!!! Még sose előzte meg senki őket!  :spidey: :spidey: Már csak 4 manga van előttem!  ;D

:taps: :taps: :taps: :taps: És még csak ezután fognak jönni a NA és az MKSM kötetek! ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #341 Dátum: 2007. október 27. - 10:12:51 »
CW? Azért százegynéhány füzetet rászabadítani előzmények nélkül a magyar olvasókra kicsit sok volna... a fősorozat fele meg csak lóg a levegőben nélküle. A Piszkos Fred megelőzéséhez gratulálok. :D Elég gyorsan szépen feljött a kiadvány.

Todd

• Pókfej
« Válasz #342 Dátum: 2007. október 27. - 10:31:30 »
CW= Child Within, egy Ződ Manós, Vermines Kaine kedvence sztori.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #343 Dátum: 2007. október 27. - 11:22:07 »
Avagy tényleg lassan túl sok kifejtés akad túl kevés rövidítésre... :-[ :lol: De a BA-ból a CW nekem egyértelműan a New Avengersre és a Civil Warra asszociált.

Todd

• Pókfej
« Válasz #344 Dátum: 2007. október 27. - 11:30:55 »
Amúgy először én is arra gondoltam, Civil Wart tényleg nehéz lenne megjelentetni.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #345 Dátum: 2007. október 27. - 12:38:22 »
Ln is a CivilWar-ra gondoltam  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #346 Dátum: 2007. október 27. - 13:33:08 »
 :ohmy: :D Pedig mindig is csak a Child Withinről volt szó. Civil War esélytelen és őszintén szólva sokkal jobb dolgok is vannka nála, amik megjelenhetnének a Marveltől.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #347 Dátum: 2007. október 27. - 13:54:38 »
Civil War esélytelen és őszintén szólva sokkal jobb dolgok is vannka nála, amik megjelenhetnének a Marveltől.
Én azért reménykedem benne, hogy a Panini kiadja legalább a 6 részes fő minit, ha már a Hihetetlen Pókemberrel elérkezünk odáig. Mondjuk úgysem volna rossz ha, mivel úgyis dupla a Pókember, azoknál a részeknél lassítanának úgy, hogy az első felében az Amazing Spider-Man címei lennének, a másik felében pedig a Civil War. Szerintem ez egy kivitelezhető megoldás lenne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #348 Dátum: 2007. október 27. - 15:37:48 »
Nehéz lenne a CW-t kiadni. Túl sok szál, túl sok helyen. Pedig biztos lenne rá érdeklődés.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #349 Dátum: 2007. október 27. - 16:00:51 »
Szerintem is nagy volna rá az érdeklődés, és könnyen meg lehetne oldani a kiadását. Mert az egyik lehetőség amit lentebb írtam, plussz esetleg még a CW Frontline-t kiadni úgy, hogy két történet legyen egy képregényben (mint most a HihiPókban), úgy fél év alatt le lehetne tudni. A mellékes szálak fontosabb eseményeit pedig dokumentációban letudni, mert az igaz, hogy több, mint 100 képregényen át ment a crossover, de ebben azért elég sok üresjárat volt egy-egy címeknél.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #350 Dátum: 2007. október 27. - 16:06:09 »
Pont ma néztem meg, hogy csak az Amazingben 10 részes volt. A CW mini 8 részes, a Front Line pedig 11, ha jól emlékszem. Nem lenne egyszerű, de tételezzük föl, hogy a Panini úgy, ahogy van, átlépi. Könyvben kiadni még nehezebb lenne. Mint ahogy a The Other 12 részest sem érné meg könyvben kiadni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #351 Dátum: 2007. október 27. - 16:26:38 »
Én azért nem tartanám jó ötletnek átugrani a CW-t (akárcsak az Othert), mert túl jelentős esemény volt ez Pókunk életében. Főleg, hogy elvileg ha azt nézzük, a One More Day egyenes következménye a CW-nek. Ezért tartom azt, hogy úgy kellene megoldani, hogy a dupla HihiPókben egy szimpla Amazing-et és egy CW-t kéne adni. Mellé esetleg egy hatrészes duplában kiadni a Frontline-t, de az már csak ráadás lenne. A többiről pedig csak egy kis szipmla összeföglalót és kész is. Nem tudom, Kaine, hogy mennyire vagy benne a Panini honi szerkesztőségében, de nem tudod, hogy ezirányban mit gondolnak ott? Vagy ez még túl messze van nekik?

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #352 Dátum: 2007. október 27. - 19:02:56 »
Csatlakozom Sepihez,még annyival egészíteném ki,hogy a CW nemcsak póki életét rengette meg alapjaiban,hanem az egyész Marvel-Univerzumot.Egy ilyen fontosságú sztorit vétek lenne kihagyni

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #353 Dátum: 2007. október 27. - 20:21:15 »
A CW-t honnan lehetne lekapni ? Anno fenn volt a HZS-n de már eltűnt... Marad a torrent ?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #354 Dátum: 2007. október 27. - 20:43:24 »
Igen, már csak az marad, vagy pedig a börze és egyéb képregénybolt. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #355 Dátum: 2007. október 27. - 20:47:18 »
Én úgy érzem, hogy azt ki lehet talán zárni, hogy a Panini a CW miatt kiad új füzeteket. Vagy csak az Amazinges részek lesznke kiadva, vagy Amazing, plusz CW mini keverten.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #356 Dátum: 2007. október 27. - 20:53:49 »
A kiadásukról nem tudok semmit, de ahogy eddig nyomták, nem túl valószínű, hogy áttérnek az Amazingen túlra.  :fel:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #357 Dátum: 2007. október 27. - 20:54:47 »
Bár most már kezdünk tényleg nagyon eltérni a topik témájától, de én úgy látom, hogy hülyeség volna a Panini részéről ha kihagynák ennek a mininek a kiadását, mert bár sokan úgy vannak vele, hogy nem a legjobb a befejezése, de biztosan megvennék. És már csak azért is meggondolhatják, mert azért az utóbbi időben elég jól mennek a Marvel könyvek (többek közt a BA is :pogo: ), tehát igény van rá. Meg tudod, a remény hal meg utoljára. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #358 Dátum: 2007. október 27. - 21:11:16 »
Kérdés, hogy a Marvel füzetek hogy mennek? Mennek-e annyira, hogy belevágnának-e egy melléksorozatba?

Todd

• Pókfej
« Válasz #359 Dátum: 2007. október 27. - 21:11:47 »
A CW-t honnan lehetne lekapni ? Anno fenn volt a HZS-n de már eltűnt... Marad a torrent ?
Vagy nyerjél te is egy Civil War TPB-t mint ahogy én tettem.