Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 575594 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #420 Dátum: 2007. november 03. - 19:56:45 »
Melyik a második Annual? :headscratch: Van egy, az esküvős/Super Adaptoidos, de mi a másik?
Az Illuminatinak annyi köze a CW-hez, hogy akkor jelent meg az első rész. Az NA-hoz meg annyi, hogy rárakták a borítóra, hogy jobban fogyjon (sejtették, hogy a sztori enélkül a második szám után elhajtaná az olvasók 90%-át, olyan rettenetes). A Classis Avengers esélytelen, mert az a Lee-korszak, ennyire szerintem nem akar senki visszamenni.
Az meg, hogy mi van a mostani NA-kban, kicsit nehéz magfogalmazni. Egy olyan igazi szuperhősös maffiasztori. Mint ami a DD v2-kben volt. Csak itt állítólag a Föld legnagyobb szuperhősei csinálják ugyanazt, amit egy szál vak ügyvéd. Ez picit szégyen a Bosszúangyal névre. Na jó, nem kicsit. Yu rajzai nem vészesek, sőt, egészen passzolnak a sztorihoz (igaz, a Rozsomákja itt az Ulti Hulk vs Wolvie-val ellentétben kifejezetten randa, Póki meg egy darab fekete gyurmagolyó, anatómia benne nuku), csak szokni kell előtte. De magyar kiadásra én azt mondanám, nem nagyon alkalmas. Meg egyébként is tényleg messze vagyunk.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #421 Dátum: 2007. november 03. - 20:08:10 »
Én nem hinném, hogy Kaine ennyire elmerülne a BA könyvekben, szerintem ő is inkább a biztosabb sikernek számító Pókember történetek felé fog orientálódni. Kár, hogy Marvel Adventures Avengers nem mozgatja őt.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #422 Dátum: 2007. november 03. - 20:13:32 »
Es akkor a Young Avengerst meg nem is emlitettuk. Pedig az nagyon jooo, csak kar hogy ismeretlen.
Ja, es sose felejtsetek az Ultimatest...

Gaby: Kosz a rovid ismertetot.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #423 Dátum: 2007. november 03. - 21:31:05 »
Heh, szívesen, de abból aztán sokat nem tudhattál meg. :lol: Annyiról szólt a CW után, hogy az MA behúzta a csőbe az NA csapatot, nagyot verekedtek, mert az kötelező és cool meg viszi az oldalakat, aztán az NA szépen elsétált onnan. Majd elutaztak Japánba, ott a változatosság kedvéért három részen át nindzsákkal verekedtek, majd kiderült, hogy Elektra skrull és hogy Echo szeret szurkálni. Majd hazafelé lezuhant a repülőfük. Utána a Hood nevű eddig kilencvenedrangú majdnem-szuperhős átment mindeható gazgonosz bűnözőbe, és megszervezte a szuperbűnözők marha nagy alvilágát és nagyon gonozkodnak - még az egyébként nála hatszor erősebb Tigrát is elverte, mert az csak nézett ki a fejéből közben, hogy ez a marha Bendis már megint mit talált ki vele -, sőt, még Rozsomákot is elverték (ami azért szép, mert Rozsomákot manapság mindenki elveri, ez egyfajta beavatási rítussá vált). Aztán egyelőre ennyi. A Hood most kiadói szinten átmegy nagyon gaz gonoszba, már a DD v2-ben is ő lett a főellenfél, ami megint bizonyítja, hogy Bendisnek senki sem szólt, hogy ő most nem a Marvel Knights v3-at, DD régi csapatát írja, hanem a Föld leghatalmasabb hőseiről vmi sorozatfélét...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #424 Dátum: 2007. november 03. - 22:35:30 »
Gratulálok Kaine!! Ez naaaagyon durva fogyást jelent!!!
Igazság szerint ez nem teljesen biztos. Lehet, hogy most annyira nulla a többi könyv fogyása, hogy ahhoz képest jó csak a BA.  ;) De azért remélem nem így van, mégis év vége jön, amikor a legtöbb könyvet adják el...
Idézet
Az Új bosszú Angyalai borítóhoz: Nekem az a kitörés ott alul kicsit furcsán hat. Biztos hogy kell rá?? Vagy ezzel a betűtípussal? Nekem nem tetszik
Muszáj rá alcím, anélkül nem kerülhetne könyvesboltba. Tudod, ha kiadok egy következő ÚBA könyvet, nem lehet ugyanaz a címe mindkettőnek.  ;)
Én nem hinném, hogy Kaine ennyire elmerülne a BA könyvekben, szerintem ő is inkább a biztosabb sikernek számító Pókember történetek felé fog orientálódni. Kár, hogy Marvel Adventures Avengers nem mozgatja őt.
Meglátjuk, melyikre lesz nagyobb érdeklődés.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #425 Dátum: 2007. november 03. - 22:41:35 »
Inkább evezzünk át PÓkemberes vizekre. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #427 Dátum: 2007. november 03. - 23:01:21 »
Igen, ebből azért tényleg látszik, hogy a bookline-on inkább a nyugatiak mennek. :D Az Alexandrán meg ha ledolgozza azt a 25 helyes hátrányt, az valóban a csoda lenne (akkor még a Kneten is garantáltan csak pislogna mindenki... ;D). A karácsonyi vásárra kíváncsi leszek majd, jó, hogy kihozod jó három héttel előtte a másik kettőt is, ez most az egyetlen igazán nagy esély a kaszálásra (és egy kis profitra is a változatosság kedvéért).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #428 Dátum: 2007. november 03. - 23:07:28 »
És a Bookline-on a Rozsomák ahelyett, hogy beelőzött volna, inkább lejebb csúszott. Valamint az Alexandrán tényleg szép lenne legyűrni a mangát, de azért ne felejtsük el, hogy a Vertigo 4 pedig a 18-dik. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #429 Dátum: 2007. november 03. - 23:19:05 »
Az Alexandrán meg ha ledolgozza azt a 25 helyes hátrányt
Jó az 32-nek is, sajnos. Az utóbbi napokban úgy alakult a lista, hogy az eddigi 2., a Ruróni tizesével esett vissza (40, 44, 51, 66, 78), így mostanra mögém került, én a 73. vagyok a teljes listán, vagyis tartom a helyem stabilan (77, 72, 75, 73), de az első hely, a Dramacon is esik, csak kisebb arányban (35, 33, 36, 37, 41). Talán egyszer még találkozunk, de addigra szerintem beugrik más elénk. Remélem a Pókember könyvem.  :D

Sikerült megtalálnom a bookline-on is a teljes listát (jól elrejtették), és sajna nem azért lettem első, mert jól megyek fel, hanem a Rejtő esett vissza. Egy hete még a 134. volt, most a 172 körül van, a BA pedig a 157. De nem paanszkodom, álmomban sem hittem volna, hogy egyszer a közelébe juthatok egy Rejtő képregénynek.  ;) :) :spidey:
a Vertigo 4 pedig a 18-dik. :D
Valójában a 16, mert a listában ott van két nem képregény is. De ez esett, mert eddig a 15. volt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #430 Dátum: 2007. november 03. - 23:28:37 »
Mmm, Dramacont leverni komoly művészet volna... talán az ÚBA, egy iszonyat Pókira kiélezett kampánnyal, elvégre még mindig ő a legjobb reklámarc kis hazánkban (leglaábbis a Rozsi-kötetek nem olyan izmosak).
(Tényleg, "helyben" egyébként hogy fogy? Mint a többi, vagy azért ezért már elszédeleg pár ember oda is?)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #431 Dátum: 2007. november 04. - 00:13:44 »
Alapvetően, a világon senki sem kereste ott, úgyhogy nem is vittem. De ami rosszabb: ma tudtam meg, hogy az 576 sem kapott belőle!!!  :o :headscratch:  :drying: :violent:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #432 Dátum: 2007. november 04. - 09:38:41 »
Úgy látom kaine átveszi szépen lassan a hatalmat a könyvpiacon! :oh:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #433 Dátum: 2007. november 04. - 10:22:06 »
De mar most en azert tenyleg nem tudom, hogy mi lesz majd a Na-val, mert az jobb is szebb is.
Remelem meg jobban szerepel, mint a Ba. Nicsak, Bendis szamitasai ezuttal Magyarorszagon is bejottek.

Talgaby: http://marvel.com/catalog/?id=8098

Egyebkent azzal a Transformers/Avengers minivel mi a baj? (azon kivul hogy nem igazan erdekel)
Tok jok a rajzok!
« Utoljára szerkesztve: 2007. november 04. - 10:47:17 írta NERIDA »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #434 Dátum: 2007. november 04. - 10:31:19 »
Talgaby: http://marvel.com/catalog/?id=8098
Akkor erről azért nem tudott, mert még meg sem jelent.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #435 Dátum: 2007. november 04. - 13:04:59 »
Igen, én előzetesekben talán ha féltucat sorozatot nézek meg (igen, X-Men v2 az egyik), hogy mi lesz benne, és igen, az Angyalok már közte sincsenek, hacsak vki nem szól, hogy akár minimálisan is érdekes lehet vmelyik.

A TF/Na mini nem olyan nagyon vészes, csak összességében ennyi:
Sykamria meg akarja támadni Latvériát. Utóbbiban felbukkant egy fura fémgömd. Angyalok odamennek, Pókit elfogják. (ez az első rész) Jönnek az Autobotok. Bunyó. Jönnek az Álcák. Megint bunyó. Kis csapat vissza a gömbbe, kinn még mindig bunyó. Benn bunyó, jon Megatron, lever mindenkit, jönnek ki a többiek, bunyó, leverik Megatront. Álcák el, Autobotok el, és egy apró kiskapu a folytatásnak ottmarad.
Mint látod, nem egy bonyolult mese. Szépek a rajzok (kivéve a borítókat), egész épkézláb  a párbeszéd, de mindent összevetve egyszerolvasós.

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #436 Dátum: 2007. november 04. - 15:02:31 »
Transformers/Avangers mini?Ezt hol tudnám megsasolni? :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #437 Dátum: 2007. november 04. - 15:17:12 »
Talán a képregényboltokban? :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #438 Dátum: 2007. november 04. - 20:50:58 »
Az Alexandrán 1-et esett vissza a BA a teljes listán (74), a Dramacon pontosan ott áll, ahol tegnap (41), a Ruróni viszont újabb 10-et esett (88). Szóval jelenleg stabil 2. hely.  :D

horjb

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #439 Dátum: 2007. november 04. - 21:51:37 »
Nekem nagyon tetszett a ba 1. Örülök hogy ilyen jó helyen áll. Ebből lehet arra következtetni, hányan vették meg? :headscratch: