Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580583 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #1520 Dátum: 2009. augusztus 22. - 15:42:31 »
Jó választás a borító, bár igencsak sejthető volt, hogy ez lesz az, mivel a többin nincs rajta az összes tag. Viszont remélem a következő könyvnek meg majd a 19-es a borítója.  :D

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1521 Dátum: 2009. augusztus 22. - 16:18:08 »
Vau. Nemrég csináltam meg, és máris a kibertéren van. Ez a modern technika...
Köszi az észrevételeket. Megnézhetjük nagyobban, de mivel középre van zárva, többet fog kitakarni Rozsóból. Balra zárva is próbáltam... úgy sztem elveszik...
A font amúgy megegyezik az eredetivel... mármint a füzetek eredeti címének fontjával. Ami nem más mint a Seven Swordsmen.  ;) Ezt használtam a Watchmen belső képregényének iniciáléjainál. Onnan lehet ismerős.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1522 Dátum: 2009. augusztus 22. - 16:27:10 »
Meg a magyarítandó fontjaim mappájából. :D Az 1001freefontson találkoztam akkor vele. Köszi. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1523 Dátum: 2009. augusztus 22. - 16:42:34 »
Balra zárva is próbáltam... úgy sztem elveszik...

Teljesen a bal alsó sarokba rakva nagyobb betűméretben nem utat jól ? Úgyis ott az a kis fekete rész amiben sok látvány nincsen.

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1524 Dátum: 2009. augusztus 22. - 17:39:25 »
Nem, mert balra dől az oldal. Ahogy az első kötetnél is... de ott nagyon belelógott volna Cage-be, ezért hagytam végül ott. De megnézem majd.
Amúgy nem véletlen, hogy az eredeti gyűjteményesben is középen van az alcím.  ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1525 Dátum: 2009. augusztus 22. - 17:43:29 »
Balra dől ?   :headscratch:

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1526 Dátum: 2009. augusztus 22. - 18:00:29 »
Igen, szakmai „kifejezés”. Ha több elem van bal oldalon mint a jobbon, akkor áll fenn ez a helyzet. Nincs egyensúlyban az oldal. Ott a Marvel-logó és az ÚBA címrajz A betűje... az is inkább balra vonzza a szemet. Ezt ellensúlyozza, hogy a figurák jobbra mennek. Ezt bontaná meg még egy balra helyezett objektum.
De írom: megnézem, hogyan mutat.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1527 Dátum: 2009. augusztus 22. - 18:55:33 »
Ok így már értem mire gondolsz.

Azért mutizd meg ide is hogy mutat.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1528 Dátum: 2009. augusztus 22. - 19:18:18 »
És ha szándékosan torzítva rásimítanád a címet, hogy illeszkedjen a jobb széle a fekete háromszöghöz,úgy, hogy ne tűnjön még annyira a kép részének, hogy elmenjen felette a szem, de ne is lógjon ott egy szál magában? (Nincs meg az oldal most így hirtelen szkenben, nem tudom megnézni itthon, de lelki szemeim előtt még működőképesnek látszik...)

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1529 Dátum: 2009. augusztus 22. - 20:36:30 »
Úgy érted, legyen térben? És mégis különüljön el? Heh. Láng István szokott ilyeneket kérni tőlem, egyem a zuzáját. ;D Mivel a címlap iszonyat túlzsúfolt, inkább nem tenném. Sztem így sem igazán szembeszökő... de még elmegy. Ráadásul először ezüsttel akartam, de nem volt jó 5let. Illetve direkt színnel lenne jó, de az meg többe fájna, Kaine-t meg nem akarom megpumpolni ily nehéz időkben.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1530 Dátum: 2009. augusztus 22. - 20:38:27 »
A nyomda se lelkesedik érte, mellesleg.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1531 Dátum: 2009. augusztus 22. - 20:43:32 »
Nem, úgy értem, legyen 2D-s, trapézban, de ne töltse ki faltól falig a háromszöget, és egy érezhetően figyelemfelkeltő színnel legyen szedve (bár a mostani jó erre). De most már tényleg azon vagyok, leszedem a képet és megmutatom, mire gondolok, ha egyáltalán működik.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1532 Dátum: 2009. augusztus 22. - 22:07:55 »
Nekem is tetszik a borító, várom már a kötetet! :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1533 Dátum: 2009. augusztus 23. - 08:39:01 »
Na, valami ilyesmire gondoltam:
http://halozsak.hu/_mas/upload/talgaby/New_Avengers_12.jpg
Egyszerűen betolni a feketeségbe, és így a Kingpin-logó (sajnos az nincs meg nekem) a jobb alsó sarokban kiegyensúlyozhatná, és még szép átellenes tükröt mutatna a Marvelével. Egyedül a körvonalat kell megváltoztatni valami értelmesebb színre (meg a kaine által linkelt annyira zajos, hogy nem sikerült kiszedni az eredeti színt, meg ha jól láttam, még kicsit ragyog is)
Gondolkoztam még arra, hogy áttorzítani ál-3D-be, de nekem ez elég extrém...
http://halozsak.hu/_mas/upload/talgaby/New_Avengers_12col_b.jpg

Ati

• Bogár
  • **
« Válasz #1534 Dátum: 2009. augusztus 23. - 10:24:01 »
Aha. Szóval két sorban. Ez volt az első gondolatom, én sem takarok ki a grafikából, ha nem muszáj.  ;) A gond az, hogy a bevágott képen rajta van a kifutó is, vagyis ez nem vágott méret, vagyis jóval kevesebb a hely, és kisebb lenne  :( Az alsó rész Rozsó harmadik karmának végén vágódik, a bal oldali hajtás pedig Cage öklének negyed részét takarja.
Nagyobbra vettem, de ott maradt középen. De mutatok kaine-nek egy balos verziót is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1535 Dátum: 2009. augusztus 23. - 10:41:04 »
Tudnál mutatni egy kb. ilyen felbontású képet arról, hogy akkor pontosan mekkora helyen lehet játszadozni? Csak mert akárhogy nézed, a cím két szavának hossza szinte adja magát abba a fekete háromszögbe. De ha tényleg ennyire kicsi hely marad, akkor még tudok olyasmire gondolni, hogy elforgatni a szöveget, és a fekete vonalat használni alapvonalnak, és akkor még mindig csak a lábakból lenne kitakarás.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1536 Dátum: 2009. augusztus 23. - 17:31:45 »
Na, valami ilyesmire gondoltam:
http://halozsak.hu/_mas/upload/talgaby/New_Avengers_12.jpg

Ez az ! Erre gondoltam én is. Ha már ott honol az a sötétség tegyük hasznossá. Pöpecül mutat.  ;D

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1537 Dátum: 2009. augusztus 23. - 18:39:28 »
Az a fekete hárömszög sezrintem nagyon rossz választás. Elég erőltetett lenne, és nekem zavaró is, pont amiatt, hogy oda van bepaszírozva a cím, és mivel az a kis fekete kontraszt eltűnik, a kép már zavaróan zsúfolt lenne.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1538 Dátum: 2009. augusztus 23. - 18:50:30 »
A kész termék bármilyen is lesz , biztos vevő vagyok rá. ( eredeti elképzelés a nyerő ) ;)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1539 Dátum: 2009. augusztus 23. - 19:11:38 »
megszavaztassuk ?  ;D  :D