Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 576098 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re: A Bosszú Angyalai
« Válasz #560 Dátum: 2007. november 29. - 19:09:00 »
Mindkettőre szavaztam, igaz, az ÚBA-t csak karácsonykor kapom meg.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #561 Dátum: 2007. november 29. - 20:02:01 »
Ha választanom kéne, PÓkember, de a mindkető az igazi!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #562 Dátum: 2007. november 30. - 13:04:33 »
ÚBA. Az önmagában egy nagyon ütős sztori, a MK:P csak együtt ér igazán sokat, amikor minden a helyére kerül a sztoriban - igaz, akkor az egyik legjobb Pókember-történetfonallá lép elő 2000 utáni időkből. (Meg az első négyrészes nekem a leggyengébb volt az összes közül, nagyon sütött a "millarizmus", ez később jóval visszafogottabb lett.)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #563 Dátum: 2007. november 30. - 21:06:49 »
Nekem az első 4 jobban tetszik, mint a Venomos második.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #564 Dátum: 2007. november 30. - 22:54:21 »
Megint szavaztam, megint a NA-ra.
Na jo, de mintha te Venomert se lennel nagyon oda.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #565 Dátum: 2007. november 30. - 22:59:41 »
Annyira nem, viszont a Fekete Macskát nagyon bírom, és jó benne Elektro és a Kesi is.  :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #566 Dátum: 2007. december 03. - 14:41:04 »
Mivel Új Bosszú Angyalai topik nincs, ezért ide írom... :D

Tegnap este elolvastam az ÚBA-t, és meg kell mondjam... Fantasztikusan jó cucc! ;D ;D ;D Mondjuk minden ismerősöm dicsérte még régebben, aki eredetiben olvasta, már csak ezért is kíváncsi voltam a kiadványra, és valóban klassz! Pedig anno mikor először hallottam, hogy új csapat Pókival, meg Rozsival, egyből arra gondoltam, hogy ügyes reklámfogás hogy minél többen vegyék... De nem erről van szó, tényleg jó végeredményt hoztak ki az egyenként is jó alapanyagnak számító karakterekből. Már az elején nagyon jól indul a történet és végig izgalmas marad, a rajzok pedig gyönyörűek! És ami a legjobb, hogy tényleg jól működnek a karakterek egymás mellett, Bendis nagyon jól megírta a párbeszédeket is. Nagyon jók a poénok, főleg Pókember és Luke Cage beszólásai. :lol: (Eddig nem nagyon ismertem Cage-et, de máris megkedveltem. ;D) Ja, és Póknő baromi dögös... :o ;D Spoilereket egyelőre nem akarok irni, csak majd ha már mindenki elolvasta. Összességében: nagyon kemény és nagyon izgalmas történet, gyönyörű rajzokkal, nekem nagyon tetszett! :taps: :taps: Köszönet elsősorban Kaine-nek, és mindenki másnak is aki részt vett benne, hogy ez a kiadvány megjelenhessen magyarul! :worship: 8) Várom a folytatást. ;D   
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #567 Dátum: 2007. december 03. - 16:05:09 »
Mondtam, hogy nem fog csalódást okozni.  :D Majd később lesznek fóbiáim, mert egy idő után mindenki ilyen kategóriájú történeteket fog várni tőlem.  :lol: A folytatáson gondolkodom. Nem azon, hogy legyen-e, hanem azon, hogy mi legyen.  ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #568 Dátum: 2007. december 03. - 21:49:11 »
Én is megvettem mindkét új Kingpin kiadványt, és nagyon jók lettek, az ÚBA tényleg nagyon nagy, én a Shieldet szinte csak a rajzfílmből, meg játékprogramokból ismertem, ahol mindig amolyan tökéletes csapat volt, itt viszont hihetetlenül reálisra sikeredett.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #569 Dátum: 2007. december 04. - 15:56:29 »
Nem azon, hogy legyen-e, hanem azon, hogy mi legyen.  ;)
Miért, a Senty sztori nem elég jó?? (nem tudom, nem olvastam)
Vagy az elvarratlan szálak csak a Póknős sztoriban varródnak el?? Vagy miért nem egyértelmű?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #570 Dátum: 2007. december 04. - 16:05:56 »
A Sentry történet 4 részes. Ebből 2 rész bunyó Roncsoló ellen, 2 rész Sentry töprengés, hogy miért nem emlékszik semmire. Nagy csalódás lenne az előző két színvonalas történet után.  ;) De még nem döntöttem el.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #571 Dátum: 2007. december 04. - 16:52:53 »
Sentry elég érdekes karakter. Csapatban jó történetei vannak, de az önálló kalandjai gyengék. Egy misét megér.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #572 Dátum: 2007. december 04. - 17:03:04 »
Szerintem annyira nincs olyan helyzetben Kaine, hogy ilyenekkel rizikózzon. Ha tényleg csak egy szimpla verekedős sztori, sok önemésztéssel Sentry részéről, akkor valóban ki lehetne hagyni. Maximum írni kellene egy egyoldalas összefoglalót arról, hogy mi történt benne, és inkább egy szinvonalasabb történettel folytatni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #573 Dátum: 2007. december 04. - 17:04:02 »
Igen, nem olyan erős a képregényes vásárlóerő, hogy alapozni lehessen egy "egy misét megér"-re.  ;)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #574 Dátum: 2007. december 04. - 17:09:23 »
Pláne egy olyan karakterrel kapcsolatban akit alig ismernek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #575 Dátum: 2007. december 04. - 18:00:41 »
Azért a saját sorozata elég jó...legalábbis ami az FQ-n megy.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #576 Dátum: 2007. december 05. - 10:33:50 »
Pedig a Sentry-Ronin-Póknő mehetne nyugodtan. Azok még jók voltak. Bennel ellentétben én viszont azt mondom, hogy a Sentry-nek a saját minijei voltak élvezhetőek, a csapatban egyáltalán nem tudtak mit kezdeni vele, ott se volt szinte a történetek háromnegyedében.
Egyébként ha Cho nem lenne ilyen tetű lassú, simán mondanám a Mighty első hat részét. Igaz, hogy harmatgyenge, de a rajzok röhögve elviszik a hátukon az egészet. Vagy ha nem tudnám, hogy nem akarsz X-eket kiadni, akkor mondanék egy HoM-minit, majd arra rá egy Messiah Complexet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #577 Dátum: 2007. december 05. - 10:38:35 »
Egy HOM vagy a Messiah szerintem túl erős kezdés lenne. Az egyik ugye egy alterverzum, és sokan még az alapot sem értik vagy ismerik. A Messiah pedig talán túl tartalmas lenne egy átlag képregényolvasónak, mert sajnos azokra is gondolni kell.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #578 Dátum: 2007. december 05. - 10:42:38 »
A HoM a Disassembled egyenesági következménye. Az X-eket mindneki ismeri belőle. Nincs semmi más előzménye, csak utóhatásai. A végén látható, ahogy eltűnnek a mnutánsok, amely helyzet radikálisan a Messiah Complex egyrészesben változik meg, addig a téma teljesen jegelve volt az X-füzetekben. Még kontinuitási gondok sincsenek benne, egyedül a non-markedos előzmények maradnának le. A Disassembled inkább kezdett a nagy semmiből, mint ez  a páros. :)

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #579 Dátum: 2007. december 05. - 15:27:13 »
Tegnap én is megvettem az új Kingpineket.Sajnos még csak az ÚBA-t volt időm elolvasni,de messzemenően beváltotta a hozzá fűzött reményeimet!Színvonalban nem marad el az előző után,a sztori is király(Pete és Luke Cage beszólásai nagyon ott vannak,Póknő is ott van a szeren).Egyszóval király lett :D Az MKSM-be még csak belenéztem,véelményt majd csak akkor ha elolvastam :D