Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359716 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Vasember
« Válasz #1040 Dátum: 2010. június 01. - 00:42:54 »
Állítólag sokat impróznak a színészek, ami meg is látszik, szerintem akkor születnek legjobb poénok, meg a kis gesztusok, amikben R. D. Junior amúgy is jó, lást Sherlock. A kedvenc jelenetem amikor epret visz Peppernek :lol: És a végén a hogy kidobja, óriási ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1041 Dátum: 2010. június 01. - 00:56:35 »
Állítólag sokat impróznak a színészek.  

Ja, ezt én is hallottam.

A kedvenc jelenetem amikor epret visz Peppernek :lol: És a végén a hogy kidobja, óriási ;D

Ott én is felnevettem. Meg úgy az egész terem.  :D

R. D. Junior amúgy is jó, lást Sherlock.

Lényegében miatta is élvezhető a film annyira. Annyi a megjegyzésem, hogy az elsőben valahogy természetesebbnek tünt.

Amúgy jók a színészek, még a Fekete Özvegy sem volt túljátszodva annyira, amitől azért féltem picit.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 25. - 11:19:44 írta Szilánkmentes »

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1042 Dátum: 2010. június 02. - 14:13:11 »
Ma az osztállyal moziba mentünk, és mindenki azt a filmet nézte meg, amelyiket akarta. Én a Vasember 2-re ültem be. :D Nagyon tetszett, simán volt olyan jó mint az első. Poénok voltak rendesen, na meg olyan szituációk, amiken hangosan nevettem. ;D A színészekkel is meg voltam elégedve, senki karaktere se volt sablonos. Hammer is poén volt! ;D Rhodes-t is bírtam, végre itt van War Machine is. :) A főgonosszal, Whiplash-el is meg vagyok elégedve. Az Avengers-t sajnos megint Bosszúállóknak fordították, remélem azért a film magyar neve majd nem ez lesz. Legyen inkább Bosszú Angyalai, vagy Különítmény, csak ne ez. Bár erre kicsi az esély, de ugye mindig a remény hal meg utoljára.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1043 Dátum: 2010. június 02. - 21:33:55 »
Az Avengers-t sajnos megint Bosszúállóknak fordították, remélem azért a film magyar neve majd nem ez lesz. Legyen inkább Bosszú Angyalai, vagy Különítmény, csak ne ez. Bár erre kicsi az esély, de ugye mindig a remény hal meg utoljára.

Nagyon remélem, hogy marad a Bosszú Angyalai. Már csak tiszteletképpen a honosított képregények iránt is.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1044 Dátum: 2010. június 02. - 21:45:34 »
Mindegy csak ne old avenger legyen a címe :D
MTA SZTAKI szótár szerint
avenger:  bosszúálló 
old avenger:  kuki , vén bosszúálló

Amúgy hogy lehet, egy pozitív hősökből álló csapat nevében a bosszú? Az egy negatív fogalom nem?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1045 Dátum: 2010. június 02. - 21:54:52 »
Ha jól tudom, akkor azért Avengers, mert a hősök elv. megbosszulják az elkövetett bűnt, -rossz tettet.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1046 Dátum: 2010. június 02. - 23:11:23 »
Most biztos kiközösítetek  :hehe: De ne legyen Bosszú Angyalai...

Képregényben, ok. Elmegy. Filmen röhejes.

Vagy Bosszúállók vagy Különítmény. Ne angyalkodjanak.

:nemtudom:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1047 Dátum: 2010. június 03. - 01:47:09 »
Ezzel egyet kell értsek. Tudván, hogy az "A" betűs szimbólum miatt került bele a nevükbe az Angyalok szó, mindig is elfogadtam a dolgot, de sosem volt jó szerintem a név. Miért lennének ők angyalok?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1048 Dátum: 2010. június 03. - 02:11:46 »
Mert Bosszút állnak Angyali módra.  8)

:hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1049 Dátum: 2010. június 03. - 08:14:57 »
Meg kapi fején vannak angyalszárnyak, és ő a főnök.  ;D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1050 Dátum: 2010. június 03. - 08:16:02 »
A Bosszú Angyalai kimondottan jó név, főleg a fent vázolt problémák miatt. "A" betűs szó, és a bosszú negatív, de az angyalok jelzi, hogy ők bizony jó fiúk, és nem a Megtorló osztag. :)
Bosszúállókkal nincs semmi baj az jöhet és biztosan az lesz, ha már így hívták őket valamelyik filmben. ;)
A különítmény ellenben ritka sz@r annak aztán semmi értelme és még annyi köze sincs az eredeti Avangershez, mint a Bosszú Angyalai névnek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1051 Dátum: 2010. június 03. - 10:59:59 »
Idézet
A" betűs szó, és a bosszú negatív, de az angyalok jelzi, hogy ők bizony jó fiúk, és nem a Megtorló osztag.
Ez mondjuk nem rossz érv, de együtt a kettő mégis valahogy hibádzik. Ráadásul ha eredetileg is a bosszúhoz kötődnek, mindenféle pozitív értelmű extra szó nélkül, akkor miért ne lehetne magyarul is pozitivitás nélkül írni.

A Különítmény szerintem is sz@r. Mindig a Karantén jut róla eszembe.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1052 Dátum: 2010. június 03. - 12:15:30 »
"A" betűs szó, és a bosszú negatív, de az angyalok jelzi, hogy ők bizony jó fiúk, és nem a Megtorló osztag. :)

Jaja, mint a Charlie Angyalai  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  :D Akkor már legyenek ők A Bosszúállók  :D

A Bosszúállók lenne a legjobb, csak lehet sokaknak még beugrik róla a 98-as Avengers film.  :hehe:  Azt hiszem itthon is Bosszúállók néven futott. De szerintem nem okozna gondot, amugy is felejthető egy film volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1053 Dátum: 2010. június 03. - 12:19:04 »
Idézet
A" betűs szó, és a bosszú negatív, de az angyalok jelzi, hogy ők bizony jó fiúk, és nem a Megtorló osztag.
Ez mondjuk nem rossz érv, de együtt a kettő mégis valahogy hibádzik. Ráadásul ha eredetileg is a bosszúhoz kötődnek, mindenféle pozitív értelmű extra szó nélkül, akkor miért ne lehetne magyarul is pozitivitás nélkül írni.

A Különítmény szerintem is sz@r. Mindig a Karantén jut róla eszembe.

Mármint milyen Karantén? A képregény? Mert nagybetűvel írtad. Vagy karantén mint pl betegek elkülönítése? Mert szetem a különítménynek nincs ilyen hangzása, az teljesen kaonai.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1054 Dátum: 2010. június 03. - 12:21:15 »
Én is inkább a Bosszú Angyalai mellett szavazok, jobban hangzik számomra, mint a Bosszúállók. :nezze:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1055 Dátum: 2010. június 03. - 12:30:01 »
"Angyalok, Gyülekező!" -  :capam:

Már ezért is megérné 8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #1056 Dátum: 2010. június 03. - 13:39:33 »
Szerintem már nem fognak változtatni... egyrészt kétszer is elhangzott már, habár a fanokon kívül senkinek nem tűnt fel valszeg.
Másrészt X-men: anno hány "szép" levelet kaptak, hogy lehet így elbaszni a neveket, és ők se változtattak rajta a második részre. Hiába hangzott el a filmben ott is csak kétszer kb.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1057 Dátum: 2010. június 03. - 16:00:07 »
Jó, oké, legyen Bosszúállók. De akkor mi a francért fordították az Ultimate Avengers-t "Az Újvilág Bosszúangyalai"-nak? Akkor most hol itt a logika? :-\

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1058 Dátum: 2010. június 03. - 16:07:34 »
Az újvilág bosszúangyalai az a Különítmény? vagy ez két különböző ultimate univerzum? vagy meghülyülök....

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1059 Dátum: 2010. június 03. - 16:13:26 »
Az Ultimates alapján készített rajzfilm címe Ultimate Avengers. És ezt fordították az Újvilág Bosszúangyalainak.