Csak itt most sem Alliceről, sem Transformersről önmagában nem beszéltünk, bedobhatjuk a gagyi emópókot is, köze nincs ahhoz hogy melyiket nézik inkább, a Batmant vagy a Vasembert, mert mindajkettőnek ugyanúgy megvolt a hype, nem erről van szó, hanem a Batman és a Vasember közti viszonyról.
A te kontextusodban nagyon is van közük a Vasemberhez. A minőséggel pedáloztál, miért voltak irreálisak a Vasember 2 előtti elvárások, én meg kapásból mondtam 2 példát rá a közelmúltból, hogy a minőség sokszor baromira nem látszik meg a bevételeken. Különben meg nem tudom milyen viszonyról beszélsz a 2 film között. Ha van is ilyen ez az átlagközönséget amúgy sem érdekli.
Hozzáteszem Batman Kezdődik 2005-ös, Vasember pedig 2008-as, bő három év különbség, össze se voltak eresztve, és hát bőven változott a világ azóta.
Ez annyiban valóban segíthette a TDK-t, hogy az előzmény filmnek Batman esetén több ideje volt karriert befutni DVD-t.
Az első hétvége olyan hogy érdekes is fontos is, de ha két három héttel utána már nem ülnek be rá akkor fityiszt se ér.
Leírom mégegyszer, hogy most az első hétvégi eredményekről van szó, nem pedig az összbevételről!
A tippelgetés meg hülyeség, hipotézisekre nem lehet támaszkodni
Hülyeség, mert te azt mondod? Nem hülyeség, hanem úgy hívják spekuláció. Senki sem veszi biztosra, senki sem veszi készpénznek, akit érdekel odafigyel rá, akit nem az leszarja. Ezek csak ELVÁRÁSOK, semmi több.