Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359270 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Vasember
« Válasz #980 Dátum: 2010. május 09. - 17:49:20 »
Jahm ez tényleg érdekes, enyhén ironikus is  :D
de amúgy nem fekete lötyiket ivott ?  :uhoh:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #981 Dátum: 2010. május 09. - 17:51:18 »
Tényleg ironikus :)
Nekem zöldnek tűnt. Tökmind1

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #982 Dátum: 2010. május 09. - 18:16:02 »
Ironikus? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #983 Dátum: 2010. május 09. - 18:17:08 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #984 Dátum: 2010. május 09. - 19:15:35 »
Ironikus? :)

Reméltem valaki észreveszi, köszi zo, Te nyertél :bravo:

BuB

• Pókfej
« Válasz #985 Dátum: 2010. május 09. - 22:46:03 »
Na  aVas elég jól kezdett, az első rész még 98 millával nyitott, a második már 133 millióval. Reméljük nem zuhan nagyon gyorsan...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #986 Dátum: 2010. május 10. - 00:09:27 »
Na  aVas elég jól kezdett, az első rész még 98 millával nyitott, a második már 133 millióval. Reméljük nem zuhan nagyon gyorsan...
Avas? Akkó nem kő. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #987 Dátum: 2010. május 10. - 14:08:05 »
Többet vártak tőle, amúgy.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #988 Dátum: 2010. május 10. - 14:48:49 »
Én nem, és szerintem teljesen korrektűl hozta azt, amit elvárhattunk tőle.
Szórakoztató, látványos, agyeldobós, képregényfilm.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #989 Dátum: 2010. május 10. - 15:21:52 »
Anyagilag értettem. Sokan már arra számítottak, hogy meglehet a TDK 157 milliós nyitóhétvégéje is. '50 millió dolláros marketing mellett ez annyira nem lett volna irreális elvárás.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #990 Dátum: 2010. május 10. - 15:39:36 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #991 Dátum: 2010. május 10. - 15:57:41 »
Többet vártak tőle, amúgy.

Szerintem egyáltalán nem rossz eredmény. Ha hozzávesszük a külföldi vetítésekből származó 194 milliót, akkor már 327.6 milliónál jár a teljes bevétel, és a 200 milliós gyártási költséget figyelembe véve, ez szvsz nagyon jó.  :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #992 Dátum: 2010. május 10. - 17:01:34 »
Azért az, hogy a TDK - t megelőzze, az kicsit merész elvárás volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #993 Dátum: 2010. május 10. - 17:48:03 »
Ahhoz minimum a stáb felét sortűzbizottság elé kellett volna állítani.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #994 Dátum: 2010. május 10. - 18:22:48 »
Én sem mondtam hogy rossz eredmény, ne felejtsétek el. Csak azt mondtam, hogy többet vártak tőle.

Idézet
Mert miért? Ledger halálát ha leszámítjuk, a TDK még hátrányban volt a Vasember 2-höz képest.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #995 Dátum: 2010. május 11. - 15:37:15 »
Idézet
Mert miért? Ledger halálát ha leszámítjuk, a TDK még hátrányban volt a Vasember 2-höz képest.
Miért?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #996 Dátum: 2010. május 11. - 15:44:26 »
Csak gondold végig: A Batman Beginst-t csak DVD-n ismerték meg sokan, a Vasember meg nem csak DVD-n, mozikban is nagy siker volt. Szóval baromi sokan ismerték és várták, tehát csak az első részek adatait szemlélve nagyobb kellett volna legyen az érdeklődés a Vas 2-re, mint a TDK-ra. plusz a reklámkampánya is volt legalább akkora, mint A sötét lovagé.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #997 Dátum: 2010. május 11. - 18:48:59 »
A The Dark Knighthoz képest tényleg merész a Vasember 2-t ennyire Isteníteni.
Nem azért hogy a The Dark Knight mennyivel jobb hanem egyszerűen azét mert a Vasember 2 mindíg is egy egyszerű popcorn mozinak készült, és mindenki úgy is ült be rá, A The Dark Knight kicsit szavatosabb, nem egyszer nézős, független attól hogy ki szereti, ki utálja.
A másik igen egyszerű ok az hogy a Vasember 2 sokkal több negatív kritikát kap, mint a The Dark Knight, tartalmát tekintve kevésbé fejlődik, és szórakoztató elemek növelésével nem feltétlen pozitív irányba billen az arány egy akciófilmnél.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #998 Dátum: 2010. május 11. - 19:02:53 »
Idézet
Nem azért hogy a The Dark Knight mennyivel jobb hanem egyszerűen azét mert a Vasember 2 mindíg is egy egyszerű popcorn mozinak készült, és mindenki úgy is ült be rá, A The Dark Knight kicsit szavatosabb, nem egyszer nézős, független attól hogy ki szereti, ki utálja.
Na és? Itt az első hétvégés eredményekről beszélünk, az olyan eredményekről, amikor néhány kritikust leszámítva a közönség semmit nem tudott a filmről, akármilyen jó is lett. Tehát az első hétvégés bevételekbe nem nyom egy fikarcnyit sem a film minősége. ELŐRE pedig ugyebár nem lehetett tudni, milyen is lesz a TDK.
Idézet
A másik igen egyszerű ok az hogy a Vasember 2 sokkal több negatív kritikát kap, mint a The Dark Knight, tartalmát tekintve kevésbé fejlődik, és szórakoztató elemek növelésével nem feltétlen pozitív irányba billen az arány egy akciófilmnél.
Iiiiiiiiiiigen, ezért érte el majdnem az Alice Csodaországban a sok negatív kritika után majdnem az 1 milliárd dolláros összbevételt és ezért lapátolt össze a Transformers 2  a mindenhol (megérdemelten) a porba alázóan negatív kritikák a 400 millió dollárt amerikában. Ne felejtsd el, hogy a film minősége és a bevétel néha baromira nem korrelál...AZ első hétvégés eredményeknél nincs semmilyen összefüggés a film minőségével, vagy a kritikusok véleményével.

Amúgy nem magamtól találtam ki a Vasember 2 elé támasztott elvrásokat, boxoffice elemzők tippelgettek arra, hogy el kellen érni a TDK első hétvégés bevételét, vagy nagyon megközelítenie. Részemről nem találok kivetnivalót ebben.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #999 Dátum: 2010. május 11. - 19:28:12 »
Csak itt most sem Alliceről, sem Transformersről önmagában nem beszéltünk, bedobhatjuk a gagyi emópókot is, köze nincs ahhoz hogy melyiket nézik inkább, a Batmant vagy a Vasembert, mert mindajkettőnek ugyanúgy megvolt a hype, nem erről van szó, hanem a Batman és a Vasember közti viszonyról. Hozzáteszem Batman Kezdődik 2005-ös, Vasember pedig 2008-as, bő három év különbség, össze se voltak eresztve, és hát bőven változott a világ azóta.

Az első hétvége olyan hogy érdekes is fontos is, de ha két három héttel utána már nem ülnek be rá akkor fityiszt se ér.
A Hellboy is volt élen mozis bevétellistán, mégsem lett kasszasiker.

A tippelgetés meg hülyeség, hipotézisekre nem lehet támaszkodni, mondtam már a Forma egyes kommentátorok is azért hülyék mert egyrészt azt mondják amit bemagoltak, nem technikai emberek, másrészt a verseny elején már a végeredményt számolják, tök felesleges amikor még bármi megeshet, majd amikor megjönnek a box office adatok, akkor lehet mondani hogy igen,  itt vannak a számok, és nem azon csodálkozni hogy miért nézettebb vagy nem nézettebb a Vasember 2 a The Dark Knightnál, majd kiderül.