Na nekem is megvolt a Vasember. Hát így most elsőre nem tudom eldönteni, hogy jobban tetszett e mint az 1, vagy hogy rosszabb volt-e... az biztos, elég lassan indult be a sztori, és ez a lassúság végig ott volt a filmen, vhogy nekem nem pörgött. Mondjuk az hogy láttuk Tony-t vívódni szenvedni nem volt rossz, a Nick Fury-s jeleneteket mind élveztem, mint egy kisgyerek végig vártam, milyen infó morzsákat ejt el. Scarlett jeleneteit is mind élveztem

a végén a verekedése különösen látványos volt.
A harcok jobban bejöttek mint az egynél, de gondolom legfőképpen azért, mert ezúttal kerültem a trailereket és a spotokat, így nem nagyon lőtt le sokat belőle. De tény, rohadt kevés volt belőle. Rourke sztem jól hozta a karit, csak tényleg keveset szerepelt, és a hang is illett hozzá. Viszont a Hammert alakító színész ádáz volt, tetszett, ahogy próbálta adni a laza fickót fűzni a csajokat, és totál nem jött be semmi neki, teljesen Tony ellentéte.

( a rakéta fegyver felvezetése és a végén a poénnal nagyot ütött.

)
Az új Rhodey viszont nagyon nem jött be, sztem totál nem illett a szerepre... a hangja amikor először megszólalt azt hittem sírni fogok, de aztán rájöttem, hogy ugyanez a fickó szerepelt az Ocean Eleven filmben is, ugyanezzel a hanggal, így elfogadtam, jobban bejött ezután, mintha most vmi más hangot adnak neki, azt soha nem szerettem...
A vége jelenet nem volt rossz, bár semmi köze nem volt Vaspofához, ez kicsit fájt, amit Ben mondott először, hogy bemutatják neki Stevet meg Thort, vhogy jobban tetszett volna.

Ja, és a Kap pajzsát így megalázni...