Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359293 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Vasember
« Válasz #1200 Dátum: 2011. január 13. - 13:53:22 »
Kemény ez a figura.  :o

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1201 Dátum: 2011. január 13. - 18:46:11 »
Erre sajnos csak annyit lehet mondani, hogy miért nem mérik fel a piacot jobban? Mi a tökömnek kell kiadni pl. Vasemberből is egy DVD-s, két DVD-s, két DVD-s fémdobozos, ill maszkos két DVD-s kiadványt? Nyílvánvaló, hogy ennyi mindent nem fognak tudni eladni.
Engem nem zavar, hogy van választási lehetőségem, milyen változatot veszek. Az meg, ha rosszul mérik fel a piacot, nem izgat, az ő bajuk, ha nem lesz elég nyereségük.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #1202 Dátum: 2011. január 15. - 11:50:05 »
Hát nem megegyeztetek, hogy ez a limitált duma csak reklámszöveg, amiről azért tudjuk többnyire, hogy csak reklámszöveg?
Persze sajnos ez is egy olyan dolog, amivel a saját hitelüket rontják, hogy már mindenre ráírják, hogy limitált, meg exklúziv, meg mittudomén. Még ha az egy sima egy DVD-s változat is.  :( De én itt most konkrétan azokról beszéltem, amik valóban limitált, vagy éppen számozott példányok (pl. Park Chan-wook trilógia stb.), mert ezeknek ugye pont az lenne a lényege, hogy őrzik az értéküket és nem az, hogy fél év múlva 990-ért dobálják utánad...
Engem nem zavar, hogy van választási lehetőségem, milyen változatot veszek. Az meg, ha rosszul mérik fel a piacot, nem izgat, az ő bajuk, ha nem lesz elég nyereségük.
Öööö igen. Nem a választási lehetőséggel van a baj, hanem azzal, hogy 10 féle kiadványt tuti veszteséges lesz, ezt a hülye is látja és ennek az az eredménye, hogy később még egy sima DVD kiadást sem fogunk kapni, mivel (és bizony ebből ezt a következtetést fogják levonni) nincs piaca a DVD-knek itt. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1203 Dátum: 2011. január 15. - 12:35:07 »
Tegnap este sikerült megnéznem a II. részt, Nővéremmel. Neki is tetszett, nevetett a poénokon, viszont a végső küzdelem nem nyerte el a tetszését...
Én is nagyon élveztem jó volt újra látni, hatalmas képregény-film  ;)  :stark:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1204 Dátum: 2011. január 15. - 12:37:45 »
Hát Wisplash vagy hogy a rákba írják le egy marha semmilyen karakter (a film elején az Iván üvölt jelenetben egy emberként röhögött a mozi), és a végső bunyóban olyan hamar lealázzák, hogy az hihetetlen.
Az nekem is nagy csalódás volt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #1205 Dátum: 2011. január 15. - 12:38:43 »
Én a lányommal néztem 5.1-be ,igen szép hangon .A vég csatajelenet nagyon zuzós és élvezhető úgy.  :brow:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1206 Dátum: 2011. január 15. - 12:46:13 »
Hát Wisplash vagy hogy a rákba írják le egy marha semmilyen karakter (a film elején az Iván üvölt jelenetben egy emberként röhögött a mozi), és a végső bunyóban olyan hamar lealázzák, hogy az hihetetlen.
Az nekem is nagy csalódás volt.

Szerintem Ivan elég jó karakter volt benne, annyira nem ismerem a képregényben ezt a gonoszt (Ostorcsapás) de elég jól nézett ki azzal a sok tetkóval meg a raszta kontyal a filmben.  ;)
Mondjuk a végső zúzást azt én is sajnáltam, elég rövidre sikerült  :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 15. - 13:56:15 írta Kanaszta »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1207 Dátum: 2011. január 15. - 13:17:16 »
Az első részben lévő Iron Mongler a képregényben is van? Mert az extrák alatt végig Crimson dynamonak hívták

BuB

• Pókfej
« Válasz #1209 Dátum: 2011. január 15. - 14:11:50 »
Hát ja, a vas filmek egyetlen hibája a kevés/rövid akció jelenetek... ami meg van is, azt meg lelövi a trailer... lásd első rész :-\
Na majd az új rendező... nem tom mit hoz ki belőle, vagy egyáltalán Robert elvállalja e
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1210 Dátum: 2011. január 15. - 15:30:50 »
(a film elején az Iván üvölt jelenetben egy emberként röhögött a mozi)

Az szörnyen égő volt.  :uhoh:
"Live for nothing or die for something, your call."

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1211 Dátum: 2011. január 15. - 15:54:22 »
A film kezdése remek lett volna, ha nincs az az üvöltés.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1212 Dátum: 2011. január 15. - 16:21:35 »
Hát ja, a vas filmek egyetlen hibája a kevés/rövid akció jelenetek... ami meg van is, azt meg lelövi a trailer...

Ezért nem kell nézni tuti nézős filmeknél trailereket  8) Bár a Vas2-m az se nagyon segített volna ha megnézem.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1213 Dátum: 2011. január 16. - 01:46:28 »
Idézet
De én itt most konkrétan azokról beszéltem, amik valóban limitált, vagy éppen számozott példányok (pl. Park Chan-wook trilógia stb.), mert ezeknek ugye pont az lenne a lényege, hogy őrzik az értéküket és nem az, hogy fél év múlva 990-ért dobálják utánad...
Ja, hát az ilyen esetekben tényleg gáz ez az árcsökkenés. Azért azt hittem a valóban limitált példányoknál ilyen nincs. vagy legalább nem ilyen drasztikus. És pont a Chan-wook trilógia? Különösen fájdalmas látni, mert a nagyon alacsony ár oka gondolom a megfelelő kereslet hiánya. :-\

Vas 2-vel alapvetően az volt a baj, hogy nem volt értelmes gonosza, itt is túlzásba vitték a poénkodást, egy fontos drámai szál meg még jobban elsikkadt, mint a elsőben. Részemről az első 8,5/10, a második már csak 7/10.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1214 Dátum: 2011. január 16. - 10:13:15 »
A Bosszú-nál ilyen nem volt. Én is lemaradtam róla, és csak vateráról tudtam megszerezni.

A Vas 2 már nagyon a gagyi és a jó határán táncolt, még épphogy a jó felé billenve. Épp ezért én örülök, hogy lelépett a rendező, hátha...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1215 Dátum: 2011. január 16. - 11:19:34 »
A Bosszú trilógiából, bármennyire is szerettem volna, csak a középső volt klassz. A női bosszús egészen jó volt csak, a férfi meg nem igazán. De a középső az számomra is minden idők egyik legjobb filmje.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1216 Dátum: 2011. január 16. - 11:27:32 »
Természetesen az Oldboy a legjobb, de még A bosszú ura is nagyon jó volt. Nekem a 3. rész volt csalódás. A korábbiakhoz képest persze.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1217 Dátum: 2011. január 16. - 11:41:38 »
Az Oldboy-hoz képest mindkettő csalódás volt nekem, de akkor már inkább a Lady tetszett jobban. Azt el tudná nekem valaki magyarázni, hogy a Lord-ba az a debil fazon milyen funkciót töltött be?  :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1218 Dátum: 2011. január 16. - 11:46:39 »
Én a Lordra már nem is igen emlékszem. Az volt, amikor valakinek kioperálták egy szervét?

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1219 Dátum: 2011. január 16. - 11:54:36 »
Igen. És rendszeresen feltűnt a filmben egy minden logikus funkciót nélkülöző idióta, aki belebámult a kamerába, meg össze-vissza gagyogott.