Hát nem megegyeztetek, hogy ez a limitált duma csak reklámszöveg, amiről azért tudjuk többnyire, hogy csak reklámszöveg?
Persze sajnos ez is egy olyan dolog, amivel a saját hitelüket rontják, hogy már mindenre ráírják, hogy limitált, meg exklúziv, meg mittudomén. Még ha az egy sima egy DVD-s változat is.

De én itt most konkrétan azokról beszéltem, amik valóban limitált, vagy éppen számozott példányok (pl. Park Chan-wook trilógia stb.), mert ezeknek ugye pont az lenne a lényege, hogy őrzik az értéküket és nem az, hogy fél év múlva 990-ért dobálják utánad...
Engem nem zavar, hogy van választási lehetőségem, milyen változatot veszek. Az meg, ha rosszul mérik fel a piacot, nem izgat, az ő bajuk, ha nem lesz elég nyereségük.
Öööö igen. Nem a választási lehetőséggel van a baj, hanem azzal, hogy 10 féle kiadványt tuti veszteséges lesz, ezt a hülye is látja és ennek az az eredménye, hogy később még egy sima DVD kiadást sem fogunk kapni, mivel (és bizony ebből ezt a következtetést fogják levonni) nincs piaca a DVD-knek itt.