Szerző Téma: Vasember  (Megtekintve 359238 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Vasember
« Válasz #580 Dátum: 2010. március 27. - 22:50:47 »
Á, csak nem tudjátok értékelni a benne rejlő zsenialitást. Hol máshol láthattok még egy olyan embert, aki egy Harley-n háromszázötvennek megy sisak nélkül szembeforgalomban? ;D

A GTA-ban. De olyan is volt a látvány, mintha onnan vették volna ki.

:smoff:

Összevont üzenet ideje: 2010. március 27. - 23:13:11

25 éves volt itt  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 27. - 23:13:11 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 28. - 09:16:05 írta Ben Reilly »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #582 Dátum: 2010. március 28. - 23:00:18 »
Nekem is tetszik a hivatalos poszter, de a 3. is jól mutat :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #583 Dátum: 2010. március 31. - 08:06:26 »
A vírusmarketing részeként beindult a Star Expo oldala
http://www.starkexpo2010.com/
és végre jött egy poszter az Özvegyről

BuB

• Pókfej
« Válasz #584 Dátum: 2010. március 31. - 08:13:33 »
Oh, caramba... :brow:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #585 Dátum: 2010. március 31. - 09:00:57 »
Attól függetlenül, hogy szerintem a hölgyeménynek nem túl előnyös ez a haj és ezt a szokásos nagyon szexinek tartott gerincficamos, csípőprotézises pózt vette fel igazán remek ez a plakát, és rendkívül informatív is. Már látom is a gyengébb arcokat, akik nem igazán vannak otthon a képregényben: 2? Te Gazsi milyen hülye címe van már ennek a filmnek. Az a címe, hogy 2. Jaja emlékszem ez az 1 folytatása.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 31. - 09:10:33 írta holloo »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #586 Dátum: 2010. március 31. - 10:28:11 »
Meglepően jó a Fekete Özvegy sminkje: ha nem tudom, nem jöttem volna rá, hogy ez Scarlett kisasszony.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #587 Dátum: 2010. március 31. - 11:57:19 »
Meglepően jó a Fekete Özvegy sminkje: ha nem tudom, nem jöttem volna rá, hogy ez Scarlett kisasszony.  :)

Mert pont a jobb arcán lévő kis anyajegyeket takarja el a haja. :)
Mire jó az a karkötő?
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 31. - 12:08:50 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #588 Dátum: 2010. március 31. - 12:00:46 »
A "karkötő" tartalmaz könnygáz kapszulákat, elektro sokkolót, tolvajkulcsot, valamint egy 610 méter hosszú kilőhető acél kábelt amely az épületekbe való behatolást és a mászást segíti elő.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #589 Dátum: 2010. március 31. - 12:03:49 »

Na itt az anyajegyek. Lehet, hogy megcsináltatta a melleit, mert a gugliban rákeresve vannak olyan képek ahol mintha kissebbek lennének és olyanok, mintha Pam. Andersont látnám.

Összevont üzenet ideje: 2010. március 31. - 12:07:45
A "karkötő" tartalmaz könnygáz kapszulákat, elektro sokkolót, tolvajkulcsot, valamint egy 610 méter hosszú kilőhető acél kábelt amely az épületekbe való behatolást és a mászást segíti elő.

Hát a newSecretWar ban azt írjáka képességei/fegyvereihez, hogy "bizalmas". Azthittem, hogy ezt a marvel univerzumban nem tudni pontosan.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 31. - 12:07:45 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #590 Dátum: 2010. március 31. - 12:12:29 »
Hát a newSecretWar ban azt írjáka képességei/fegyvereihez, hogy "bizalmas". Azthittem, hogy ezt a marvel univerzumban nem tudni pontosan.

Látom már hogy nehéz dolgom lesz veled, mert mindent fixnek veszel ami ott le van írva. A Secret War-ban szereplő doksik, Nick Fury SHIELD aktáiból valók, és pusztán emiatt vannak ott olyan részek titkosítva, ami egyébként évtizedek óta közismert. 

VTomi

• Pókfej
« Válasz #591 Dátum: 2010. március 31. - 12:39:34 »
Idézet
Látom már hogy nehéz dolgom lesz veled, mert mindent fixnek veszel ami ott le van írva. A Secret War-ban szereplő doksik, Nick Fury SHIELD aktáiból valók, és pusztán emiatt vannak ott olyan részek titkosítva, ami egyébként évtizedek óta közismert. 

Csak azért van ez, mert a régi X-mennél, hozzászoktam, hogy az adatlapok azért vannak, hogy informálódjak akarakterekről. Én azokat szeretem a legjobban azokban a füzetekben. És azt hittem, ez is olyan, csak egy ilyen "Nick F. adatbázisa" dizájnt kapott, jópofaságból és, hogy szervüljön a történettel.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #592 Dátum: 2010. március 31. - 12:49:41 »
Igen, a dizájnt azért kapta, mert az egy külön kiadványból volt kiszedve, amit ahhoz a minihez adtak ki. Sok ilyen van, a nagyobb crossoverkhez mindig kiadnak egy ilyet. Azok, amik a régi magyar sorozatokban is benne voltak, még a 80-as években készültek, de azóta már rengeteg minden változott a Marvel univerzumban, és már sok karakterleírást totál átírtak, ezért mondta jól Ben, hogy ezeket már nem lehet 100%-ra venni, mert manapság nagy divat az átírás. Ezért is adják ki mindig újra a nagyobb történetkhez a leírásokat, de azok sok esetben csak az adott történethez lehet alapul venni, sokszor már a következő történetben megcáfolják az ott leírtakat.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #593 Dátum: 2010. március 31. - 13:49:46 »

Én nem bírom ezt a Johánszont... De elismerem ezene a képen nagyon szexi és dögös  :brow: :brow: :brow:

A jelek szerint erősen szexista vagyok mert a hsz-ed Ben úgy olvastam ahogy leírtad kivéve a végén a "mászás" helyett "masszázst" olvastam és csak néztem milyen jó karkötője lehet ennek a csajnak  :lol: :lol: :lol:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #594 Dátum: 2010. március 31. - 15:35:26 »
Nekem nagyon bejön a plakát.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #595 Dátum: 2010. március 31. - 16:30:14 »
És a filmben és végig így PhotoShopolni fogják az arcát amúgy? Ahogy egyre jobban nézem a képet, azon kezdek el gondolkozni, van-e olyan pixel, amibe nem nyúltak bele... mesterséges az egész ruha, a kilövő, utólag tették fel az övet, belenyúltak a szeme színébe, a hajába, a bőrét végigradírozták... komolyan, mintha egy cd-figura lenne már szerencsétlen.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #596 Dátum: 2010. március 31. - 16:58:23 »
Tényleg olyan, mintha CGI lenne. Neytiri arca hitelesebb volt, és ez már elég durva, mindkét szempontból nézve.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #597 Dátum: 2010. március 31. - 17:26:26 »
Lehet, hogy megcsináltatta a melleit, mert a gugliban rákeresve vannak olyan képek ahol mintha kissebbek lennének és olyanok, mintha Pam. Andersont látnám.
Push-Up-os melltartó.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #598 Dátum: 2010. március 31. - 17:37:18 »
Lehet, hogy megcsináltatta a melleit, mert a gugliban rákeresve vannak olyan képek ahol mintha kissebbek lennének és olyanok, mintha Pam. Andersont látnám.
Push-Up-os melltartó.  ;)

Lehet. Így nehéz eldönteni, meg kéne vizsgálnom ;D

A azért van különbség.

BuB

• Pókfej
« Válasz #599 Dátum: 2010. március 31. - 17:39:42 »
Szeretem ezt a képet róla. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL