Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630288 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Érdekességek
« Válasz #1240 Dátum: 2010. május 21. - 22:20:50 »
Ezért volt arról szó nemrég, hogy mostanában divatos képregényes, rajzfilmes pólókban feszíteni, még akkor is, ha amúgy nem is tudod ki viselsz magadon.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1241 Dátum: 2010. május 22. - 11:59:53 »
Csak irigykedtek a sapkámra  :twisted:  :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1242 Dátum: 2010. május 22. - 12:41:52 »
Mjad ha valaki Kázmér és Hubás pólóban virít akkor szóljatok.  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1243 Dátum: 2010. május 27. - 16:38:07 »
Mindenképpen érdekes:

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1244 Dátum: 2010. május 27. - 17:56:57 »
A zene vagy a klip?
Mert mind kettő szépen van reprezentálva :bravo:
Ez az idölassitásos kamerafelvétel megy a zene hangulatához :oh: Ennek a zenekarnak van izlése a jó klipekehez :nezze:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1245 Dátum: 2010. május 27. - 18:06:58 »
Tényleg frankó klip és a szám is faintos. És ha már zenebuddhizmus én ezt a verziót jobban kedvelem:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1246 Dátum: 2010. május 27. - 18:10:39 »
A zene vagy a klip?

Úgy per total  :) .

Ennek a zenekarnak van izlése a jó klipekehez :nezze:

Egyetértek, mindkét klip ötletes és jól kivitelezett.  :brow:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1247 Dátum: 2010. május 27. - 21:54:03 »
Én nem nagyon szeretem, ezt a típusú zenét, több okból. Általában ezek jellemzik számomra a műfajt: A hülye kiejtés, lazán királyul, elnyalják a szavakat. Megmondom a frankót az életről szövegek, büszkeség, erő és egyéb felmagasztalt értékek, plusz jajde sanyarú az élet, de harcolok stb. Mutgatás a kamerába és közben négernek vannak öltözve.
A fent linkelt klippek azért voltak kellemes csalódások, mert ezeket nem fedeztem fel benne, nagyon jók az alapok, a szövegek, és igényesek a klippek. Köszi, élmény volt  :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1248 Dátum: 2010. május 27. - 21:56:17 »
Pedig szerintem a műfajban az egyik legrosszabb hazai együttes de ízlések és pofonok.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1249 Dátum: 2010. május 27. - 22:09:28 »
Most mindenki, lecseréli az avatarját? Nyári szezon van, új kollekció, vagy mi?  :D

Összevont üzenet ideje: 2010. május 27. - 22:12:20
Pedig szerintem a műfajban az egyik legrosszabb hazai együttes de ízlések és pofonok.
Velem ez már csak így van. Én szeretem az Amikor megállt a földet, az Avatart, és mé sok olyat, amit sokan nem, és most még ez is  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 27. - 22:12:20 írta VTomi »

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1250 Dátum: 2010. május 27. - 22:21:42 »
Most kivételesen őket sokan szeretik, csak én nem.:D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1251 Dátum: 2010. május 27. - 22:26:36 »
Kicserélném egy másik Kolosszusra, ha lenne  :headscratch:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1252 Dátum: 2010. május 27. - 22:30:11 »
Én csak mostanában sok Sólyomszemes sztorit olvastam. :D :D :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1253 Dátum: 2010. május 28. - 00:27:49 »

Miért is a legrosszabb?

Épp az, hogy nem a megszokott "majkasággal" törtek be a közismerettségbe, hanem egyediséggel és színvonallal.
Lehet, hogy nem ők a "legjobbak" ebben a műfajban, de mindenestre a legfigyelemreméltóbbak, az tuti.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #1254 Dátum: 2010. május 28. - 00:52:20 »
Wiccan azt írta, hogy "szerintem".  ;)  Azt el kell ismerni, hogy rappes körökben elég népszerűek, legalábbis erre mifelénk tuti. Amúgy én se nagyon szeretem ( általában az alapjaik olyan semmilyenek szerintem) , de el kell ismernem, hogy vannak nagyon jó számaik. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1255 Dátum: 2010. május 28. - 01:46:33 »
Wiccan azt írta, hogy "szerintem".  ;)  Azt el kell ismerni, hogy rappes körökben elég népszerűek, legalábbis erre mifelénk tuti. Amúgy én se nagyon szeretem ( általában az alapjaik olyan semmilyenek szerintem) , de el kell ismernem, hogy vannak nagyon jó számaik. :)

Japp, épp azért tetszik, hogy nem a megszokott módon érték el a népszerüséget, hanem úgy, hogy közben megtudták tartani és képviselték az értékeiket.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1256 Dátum: 2010. május 28. - 12:09:04 »
Én nem nagyon szeretem, ezt a típusú zenét, több okból. Általában ezek jellemzik számomra a műfajt: A hülye kiejtés, lazán királyul, elnyalják a szavakat. Megmondom a frankót az életről szövegek, büszkeség, erő és egyéb felmagasztalt értékek, plusz jajde sanyarú az élet, de harcolok stb. Mutgatás a kamerába és közben négernek vannak öltözve.
Kösz, ez jó volt. :lol: Nekem sem tetszik ez a... öhm... "stílus".

Idézet
Kicserélném egy másik Kolosszusra, ha lenne
Tölthetsz fel te is.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1257 Dátum: 2010. május 28. - 12:47:34 »
Én a rapnek majdnem minden formáját elutasítom. A zene maga nem tetszik, vtomi által leírt külsőségek pedig taszítanak. Persze 1-2 jobb itt is akadt, mint mondjuk McHammer annak idején.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #1258 Dátum: 2010. május 28. - 12:59:16 »

Miért is a legrosszabb?

Épp az, hogy nem a megszokott "majkasággal" törtek be a közismerettségbe, hanem egyediséggel és színvonallal.
Lehet, hogy nem ők a "legjobbak" ebben a műfajban, de mindenestre a legfigyelemreméltóbbak, az tuti.  ;)

Jah hogy majka zenének számít? Akkor nem ők a legrosszabbak, de énem az ilyen Majkákra gondoltam, Isten őrizz. Az én kedvencem a magukat Folk-Rap stílusba meghatározó Suhancos nevezetű banda. ( igaz már feloszlottak)

http://www.youtube.com/watch?v=Oca_d3y4fLc - Itt egy Radnóti verset dolgoztak fel pl.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1259 Dátum: 2010. május 28. - 16:29:08 »
A külsőségek engem is irritálnak. Ennek az egyik csúcsa 50 cent Window shopper című száma (vagy valami ilyesmi), aminek a klipje kvázi arról szólt, hogy minél többször mutogassák furikázni egy maseratiban, minél többször bemutathassa, milyen drága fuxai vannak, meg hogy milyen pénzes. Hányadék.

Viszont van pár rap szám, ami kifejezetten tetszik.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"