Én ezt úgy értelmeztem eddig, hogy az ember fel se fogja, vagy inkább nem is gondol rá, hogy mennyi időt tölthet "felesleges" dolgokkal. Mert például leül a Mónika show elé, és bele se gondol, hogy ennyi idő alatt mondjuk elmehetett volna futni. Aztán talál rá kifogásokat, hogy miért nincs ideje sportolni. Szóval, ha akarná, lenne rá ideje, dehát meg se fordul a fejében. Ez persze egyértelműen nem vonatkozik rád, Psycho, te mostanában gondolom tanulsz, aztán tanulsz még, aztán alszol.

Másik megközelítés, hogy mindenre van időd, és semmi dolgod, kötelességed nincsen. De te választottad, hogy egyetemre jársz, ezért te magad rászántad azt az időt amibe neked kerül. Szintén te választottad, hogy pénzt akarsz keresni, hogy meg akarsz élni valamiből, hogy nem csöves akarsz lenni, ezért elmész dolgozni. És így tovább, a saját prioritásaid szerint.
(Bocsi, ha sok volt ez a gondolat, lehet, hogy a többségnél sokkal többet filozofálok...

)
csak mondjuk az alapvető szükségleteid (értsd alvás, evés stb.) rovására megy
Én pl ezért is hagytam ott a BME-t. Egyszerűen túl sok időt vett el, ahhoz képest meg főleg, hogy mennyire nem érdekelt a téma.