Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630444 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Érdekességek
« Válasz #1340 Dátum: 2010. június 22. - 11:30:31 »
Szilánk: tényleg? Én tök ötlettelennek találtam anno, amikor kihozták. Egyszerű mix a feketéből és a piros-kékből.  :)

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1341 Dátum: 2010. június 22. - 13:12:21 »
Nálam ez marad az örök kedvenc, szerintem elképesztően jó.

De valamiért ez is nagyon kedves nekem.

Volt egy Pókember játék olyan 2000 körül talán, hát az egy örök kedvenc marad a maga nemében. Rengeteg ruha volt abban is.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1342 Dátum: 2010. június 22. - 13:15:40 »
Idézet
Volt egy Pókember játék olyan 2000 körül talán, hát az egy örök kedvenc marad a maga nemében. Rengeteg ruha volt abban is.
Az király volt, ez volt a második Pókember-játék. Nagyon tetszett annak idején. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1343 Dátum: 2010. június 22. - 13:31:35 »
Jó az még most is  8) Múltkor nekiálltam megint de egy pályarésznél meghalt az a verzió.  :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1344 Dátum: 2010. június 22. - 14:07:03 »
Ez az első Pókember játék volt (legalábbis Psx-en). Nekem is örök kedvenc marad, még ma is sokkal inkább játszom azzal, mint bármelyik újabbal. Sokkal hangulatosabb, karakterhűbb volt, mint bármelyik mozifilmes verzió, vagy ultimate-es.

A videó nem volt rossz, egyedül a Ninja Spider-Man-t nem tudtam hova tenni belőle. A Cyborg Spider-Man, ha jól emlékszem, akkor a Spider-Man címen futott valamelyik részben (talán a Revenge of the Sinister Sixben?). A Copy Cat verziónál (nem Peter Parker) az első, ahol csak egy fekete maszk van a civil ruhán, az igenis Peter Parker, a Klón sztorikból, amikor Mary Jane-t keresi a Scarlet Spiderrel (és mögöttük a piros-kékben ott a jövőbeli Pókgyilok is).

Nekem is a Scarlet Spider ruha a kedvencem, abszolút a legjobb kinézetre. Látszik rajta a modernesítés is, mégis nagyszerű.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1345 Dátum: 2010. június 22. - 14:11:33 »
Szilánk: tényleg? Én tök ötlettelennek találtam anno, amikor kihozták. Egyszerű mix a feketéből és a piros-kékből.  :)

Azért a kedvenc, mert elv. szeretem a klasszik piros kéket és nekem a Ben Reiilys ennek a kombinációnak a tökéletes változata. Mikor megláttam elöször egyből nagyon megtetszett és az évek során mind jobban és jobban. A pók logo, ahogy kinyúlik a vállakig nagyon profi és a lábaknál csak a külső fele piros, amitől nem olyan "csizmáskandúros".

A Scarlet Spider ruha a kék felsővel meg azért nem tetszik nagyon, mert mindig a beverly hills-i zsaru és a '80as évek jutnak eszembe róla.  :lol:

A játék meg igen über, dumáltunk is róla a videojátékok topicban is, ha jól emlékszem. X-szer végiglett tolva és a 2.es, az Enter Electro is jó volt ahhoz képest.

Szerk.: nó, erről a fekete maszkos civil ruhás peter parkerről nem is tudtam. zsír. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 22. - 14:25:32 írta Szilánkmentes »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1346 Dátum: 2010. június 22. - 14:36:19 »
Kihagyták még a Spidercide ruhát, meg a JMS-féle szabó gyártotta végső rucit is.

Ja, az Enter: Electro volt a második. Bár látszott rajta, hogy nyúlás, vagy utánzás, mégis tök jó volt az is. Bár kicsit fura volt tök ugyanazt csinálni itt is (például a vasútnál a lámpák átállítása pont ugyanaz volt, mint az elsőben a csatornában, csak ott függőlegesen kellett hozzá haladni, itt meg vízszintesen  ;D). Viszont a legjobb zene-video kombó ebben a részben volt, konkrétan a 2. pálya legelején. Amikor azzal kezdődött, hogy Pókember a ház tetején ül, újságot olvas, lenn meg motorosok rendetlenkednek. Leugrik, és rádob egy nyomjelzőt az egyik motorra. Az marhára tetszett.
Különben mind a két játék zenéjét nagyon eltalálták, nincs meg valakinek külön? :)

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1347 Dátum: 2010. június 24. - 14:33:40 »
A második rész, emlékszem, anno nekem sokkal nehezebb volt mint az első, főleg az, amikor egy repülőt kellett megállítani, nehogy elguruljon. :D
Egyébként PC-n érdekesen volt bugos a játék. Osztálytársam megőrült, mire átállítgatta a csatornákat, nekem meg introszerűen(!) megcsinálta magától, egy harmadik ember pedig nem tudott semmit sem csinálni. :D De volt, hogy amikor Skorpió ott van JJJ-vel, akkor Pókember beugrik hozzájuk, és utána el kell püfölni. Egy srácnak nem ugrott be, örökké lezuhant a mélybe. :D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1348 Dátum: 2010. június 24. - 15:20:46 »
Arra én is emlékszem, amikor a repülőt kellett megállítani, az tényleg az egyik legnehezebb volt. Én még anno PS1-en játszottam ezzel a játékkal, a repülőről ugrott be. :)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1349 Dátum: 2010. június 24. - 15:31:59 »
:D De volt, hogy amikor Skorpió ott van JJJ-vel, akkor Pókember beugrik hozzájuk, és utána el kell püfölni. Egy srácnak nem ugrott be, örökké lezuhant a mélybe. :D

Jaja, ez velem is megesett. Vagy amikor Venomot kellett üldözni nem mászott be a házba hanem leesett...  :roll:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1350 Dátum: 2010. június 24. - 19:15:55 »
Jaaa, tényleg nehéz volt elöször a repülőgépes misszió, az mindig csak 2. próbára sikerült nekem.  :hehe:
PC-s változatban én is emlékszem az elsővel volt gond a Skorpis misszió elött. Á, de az okozott is fejfájást, a pc verzió. Szívesebben játszottam vele a PS-en.  :)

Összevont üzenet ideje: 2010. június 24. - 21:36:44
A Scarlet Spider ruha a kék felsővel meg azért nem tetszik nagyon, mert mindig a beverly hills-i zsaru és a '80as évek jutnak eszembe róla.  :lol:

Így  ;D:
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 24. - 21:36:44 írta Szilánkmentes »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1351 Dátum: 2010. június 25. - 10:03:02 »
Á, tényleg a repülős az nagyon szívatós volt. Rohanni, szétlőni a hordókat, egyik propeller, de gyorsan a másik is, hogy ne menjen falnak... mennyire untam már a bevezető videóját.  :hehe:

venom75

• Pókfej

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1353 Dátum: 2010. június 25. - 12:31:27 »
Ezzel mi van? :D
Egyébként mindenki menjen el azonnal a legközelebbi Tesco-ba. Az elmúlt fél év során 6 féle képregényes pólót láttam ott... és vettem 2-t. :D (2200 Ft és 2990 Ft).

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1354 Dátum: 2010. június 25. - 12:32:17 »
Hátööö, hogy...
Marvel Superman póló.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1355 Dátum: 2010. június 25. - 12:38:30 »
Ezt leszámítva tök jó ez a Supis póló. MOndjuk nem olyan jó, mint az enyém. :hehe:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1356 Dátum: 2010. június 25. - 12:38:54 »
Ezzel mi van? :D
Egyébként mindenki menjen el azonnal a legközelebbi Tesco-ba. Az elmúlt fél év során 6 féle képregényes pólót láttam ott... és vettem 2-t. :D (2200 Ft és 2990 Ft).

Ezt már nekem is mondták  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1357 Dátum: 2010. június 25. - 12:39:58 »
Most miért? A Marvel is adott ki Superman-történetet...

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1358 Dátum: 2010. június 25. - 12:41:46 »
Sentry címmel ?  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1359 Dátum: 2010. június 25. - 12:53:04 »
Nem csak ilyen "team-up" sztorikat..? Volt is nekem egy magyar képregényem, mikor Pókember és Superman Dr.Octopus és Lex Luthor ellen harcolnak.  :D
Amúgy Marvel Superman megfelelője Hyperion mintha.