Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630427 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Érdekességek
« Válasz #1360 Dátum: 2010. június 25. - 13:53:34 »
Egyébként mindenki menjen el azonnal a legközelebbi Tesco-ba. Az elmúlt fél év során 6 féle képregényes pólót láttam ott... és vettem 2-t. :D (2200 Ft és 2990 Ft).
Ja, csak az a gond, hogy fleg gyerekméretben vannak, egy L-es poló meg már 12 évesen nem jött rám, nemhogy most.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1361 Dátum: 2010. június 25. - 17:10:17 »
Arra én is emlékszem, amikor a repülőt kellett megállítani, az tényleg az egyik legnehezebb volt. Én még anno PS1-en játszottam ezzel a játékkal, a repülőről ugrott be. :)
Áá, akkor ti amatőrök voltatok. Én mindkét játékot lenyomtam 100%-ra. A repülős misszióban csak az egyik propellert löttem ki teljesen, a másikat csak annyira, hogy nagyon lassan körbe-körbe forogjon úgy, hogy sehol sem ér a falhoz, aztán szép kényelmesen felszedtem mindent a pályán. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1362 Dátum: 2010. június 25. - 18:18:11 »
http://www.vatera.hu/ruhazat_divat/ferfi_ruhazat/polo_felso_rovid_ujju/xl_es_meret/marvel_superman_polo_174049099.html
Az eladó neve mindent megmagyaráz.  :lol:
Áá, akkor ti amatőrök voltatok. Én mindkét játékot lenyomtam 100%-ra. A repülős misszióban csak az egyik propellert löttem ki teljesen, a másikat csak annyira, hogy nagyon lassan körbe-körbe forogjon úgy, hogy sehol sem ér a falhoz, aztán szép kényelmesen felszedtem mindent a pályán. ;D
Á, hát nem lehet mindenki egy Todd!  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1363 Dátum: 2010. június 25. - 20:58:07 »
Amúgy épp nemrég vittem végig az SH V-öt harmadszorra, és képzeld el, habár megvan a lézerpisztóly, ennek ellenére Scarletet mégis vascsővel nyomtam le, mert így hangulatos az a bossfight.
Egyébként rájöttem, hogy nem Scarlet a legnehezebb boss, hanem a legutolsó, csak alapjáraton ott már fullos fegyverekkel ér oda az ember, és úgy nem olyan vészes, de most őt is (őt kényszerhelyzetből, nem szándékosan), a jóöreg feszitővassal voltam kénytelen lenyomni.

Egyébként körkérdés.
Szerintetek mi minden idők legrondább horrorszörnye?
Nálam sokáig az Alien ember hibrid volt a befutó, de nemrég átvette a helyét az (elöbb is említett) SH 5 Amnionja.
Alien Newborn képek:
http://www.dreadcentral.com/img/news/apr08/newborn.jpg
http://images.gittigidiyor.com/1621/Alien-Newborn-Polystone-Statue__16212939_1.jpg
http://www.gonewiththetwins.com/pages/features/2009/images/toptenmonstersvsaliens/alienresurrection.jpg
Amnion képek:
KAINE SZÁMÁRA SPOILER VESZÉLY!
http://revistagames.files.wordpress.com/2010/04/amnion1.jpg
http://www.silenthillmemories.net/sh5/creatures/amnion.jpg
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090716065301/silent/images/d/d9/Amnion2.jpg
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 25. - 21:08:19 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1364 Dátum: 2010. június 25. - 22:05:52 »
Idézet
Ez.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1365 Dátum: 2010. június 25. - 22:18:28 »
Szerintem ez mindenképpen versenybe szállhat, nem ugrik be a neve, de őszintén remélem, mindenki tudja honnan való a kép. És mennyivel jobb, hogy nem CGI.

Egyébként erre még visszatérek, gondolkozási időt kérek. :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1366 Dátum: 2010. június 25. - 22:29:50 »
Idézet
Ez.

Az igazi gonosz bennük rejlik.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1367 Dátum: 2010. június 25. - 22:49:37 »
Amúgy épp nemrég vittem végig az SH V-öt harmadszorra, és képzeld el, habár megvan a lézerpisztóly, ennek ellenére Scarletet mégis vascsővel nyomtam le, mert így hangulatos az a bossfight.
Hol az a smiley, hol az a smiley... megvan!  :finger:  ;D Gyere már át egyszer, és intézd el nálam is a bunkót.  :D
Idézet
Sokáig Szörnyella DeFrász volt, most... nem tudom, de majdnem biztos, hogy silent hilles.  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1368 Dátum: 2010. június 26. - 00:35:49 »
Szerintem ez mindenképpen versenybe szállhat, nem ugrik be a neve...
Mean Machine Angel.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1369 Dátum: 2010. június 26. - 01:11:53 »
Jajj, hát várjatok már, megvan.

18+

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1370 Dátum: 2010. június 26. - 01:17:16 »
Jézusom, ezt neeeeeeeeeeee.... :ohmy:

Még mielőtt másokban is maradandó agykárosodást okozna, javaslom töröld ezt a képet.
Idézet
Nálam sokáig az Alien ember hibrid volt a befutó, de nemrég átvette a helyét az (elöbb is említett) SH 5 Amnionja.
Mit értesz legrondábbon? A legfélelmetesebb, vagy a legbénább? Ha utóbbi, akkor biztosan a New Born. Tőle elcseszettebb űrlényt még nem láttam (legalábbis a komolyan gondolt űrlények mezőnyében nem).
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1371 Dátum: 2010. június 26. - 01:29:28 »
Egyébként nálam minden, aminek nagy, hosszú, és sok csápja/lába van. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1372 Dátum: 2010. június 26. - 02:09:58 »
Szerintem nem szereted a pókokat. :lol:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #1373 Dátum: 2010. június 26. - 10:41:56 »
Az első Half-Life hozzájárult anno az agyam 'hígitásán', durva sokat játszottam rajta, sőt még most is rajta van a laptopomon, ha utolér a nosztalgia, tudjak nyomulni még vele. Ezért ajánlom ezt a kicsit. Szerintem hatásos kis bestia volt akkortájt, a sok inszisztens szökéseivel.  :hehe:

Komolyabb vizekre evezve, nekem a The Sufferingből maradtak emlékezetes pillanatok, emlékszem az ősök elvoltak utazva én meg kellett volna készüljek a felvételire gimibe és megkaptam a júniusi Pc-s magazinommal ezt a játékot, azt' 1 hétig nem tudtam letenni, annyira jó volt. Itt egy pár díszpéldány.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1375 Dátum: 2010. június 26. - 13:30:09 »
Mit értesz legrondábbon? A legfélelmetesebb, vagy a legbénább? Ha utóbbi, akkor biztosan a New Born. Tőle elcseszettebb űrlényt még nem láttam (legalábbis a komolyan gondolt űrlények mezőnyében nem).
A Legrondább alatt valóban a legrondábbat, a legviszataszítóbbat, a legocsmányabbat értem. Nem a legkreatívabbat, vagy a legfélelmetesebbet, de nem is a legbénábbat.
Ebben a mezőnyben szerintem a New Born élen jár.

Predash

• Gyík
  • **
  • Babylon Bwoy
    • HálóZsák Képregények
« Válasz #1376 Dátum: 2010. június 26. - 13:32:08 »
Szerintem a newborn csak simán kurvajól néz ki, a maga nemében pl. a Predalien visszataszítóbb, a sok nyúlványos szarjával.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1377 Dátum: 2010. június 26. - 13:38:37 »
Te vagy az egyetlen, akit a nyúlványok visszataszítanak.
Engem az eleve életképtelen betegességet gerjesztő lények taszítanak a leginkább.
Akiktől nem csak azért kell félni, mert fenyeget, hanem mert úgy érzed, hogy ha hozzád ér, azonnal 20 nemi betegséget kapsz el, amiből minimum 15 halálos.
Ez valóban igaz Tündire is.
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 26. - 16:30:43 írta Todd »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1378 Dátum: 2010. június 26. - 14:45:05 »
Hát nemtom. Ha a személyes félelmeimet veszem figyelembe, akkor biztosan valami vérszomjas zombibohócot, vagy valami babaszerű lényt tartanék a legrondábbnak.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #1379 Dátum: 2010. június 26. - 14:55:40 »

Komolyabb vizekre evezve, nekem a The Sufferingből maradtak emlékezetes pillanatok, emlékszem az ősök elvoltak utazva én meg kellett volna készüljek a felvételire gimibe és megkaptam a júniusi Pc-s magazinommal ezt a játékot, azt' 1 hétig nem tudtam letenni, annyira jó volt. Itt egy pár díszpéldány.

Alap, nekem is a GS-hez volt meg. És az akkor gépemen ami jobb volt ennél, de ugyanúgy gány, még futott is, grafikailag nem volt egy hűha, de a sztori meg a karakterek érdekesek voltak és tényleg sötétben, csutka hangon azért volt hogy a székem mögé néztem nehogy a nyakamba ugorjon egy olyan injekciós tűkkel telejuggatott tetű. Szerintem az volt a legfélelmetesebb, persze a hullazsák férgek se voltak semmik.

Egyébként most mutatott nekem egy videót a barátnőm nevető babákról, négyesikrek hogy jaj de cukik. Aztán észrevettük hogy ha négy ugyanúgy kinéző baba meredten bámul téged, és közben ugyanúgy nevet az egy idő után rohadt félelmetes, eszembe is jutott egy sztori amit képregényben meg akarok csinálni. Arról szólna hogy egy srác megnéz egy videómegosztón egy ilyen videót, és egy halálfej gombot tettek a lejátszóra új funkcióként, megnyomja, megnézi a videót nem történik semmi, aztán szerencsétlen srác durva hallucinációk között kikészül, mindenhol meredten néző, nevető babákat lát, aztán már az embereknek is meredten néző nevető baba fejük lesz. :D
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 26. - 15:02:29 írta Pádi »