Komolyabb vizekre evezve, nekem a The Sufferingből maradtak emlékezetes pillanatok, emlékszem az ősök elvoltak utazva én meg kellett volna készüljek a felvételire gimibe és megkaptam a júniusi Pc-s magazinommal ezt a játékot, azt' 1 hétig nem tudtam letenni, annyira jó volt. Itt egy pár díszpéldány.
Alap, nekem is a GS-hez volt meg. És az akkor gépemen ami jobb volt ennél, de ugyanúgy gány, még futott is, grafikailag nem volt egy hűha, de a sztori meg a karakterek érdekesek voltak és tényleg sötétben, csutka hangon azért volt hogy a székem mögé néztem nehogy a nyakamba ugorjon egy olyan injekciós tűkkel telejuggatott tetű. Szerintem az volt a legfélelmetesebb, persze a hullazsák férgek se voltak semmik.
Egyébként most mutatott nekem egy videót a barátnőm nevető babákról, négyesikrek hogy jaj de cukik. Aztán észrevettük hogy ha négy ugyanúgy kinéző baba meredten bámul téged, és közben ugyanúgy nevet az egy idő után rohadt félelmetes, eszembe is jutott egy sztori amit képregényben meg akarok csinálni. Arról szólna hogy egy srác megnéz egy videómegosztón egy ilyen videót, és egy halálfej gombot tettek a lejátszóra új funkcióként, megnyomja, megnézi a videót nem történik semmi, aztán szerencsétlen srác durva hallucinációk között kikészül, mindenhol meredten néző, nevető babákat lát, aztán már az embereknek is meredten néző nevető baba fejük lesz.