Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a talgaby

Majd megjelent egy Vanfu egy 9 fejű lovon amelynek 56 foga volt és 3 lába, - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei. Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a Vanfu oldalára áll" - aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam. De ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint egy Cica, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést. Felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a Kisvakond - aztán volt fogcsikorgatás és sírás! Akkor záporként hullott az égből a Kisvakond - de csak egy része - hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Vazze és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett! Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a Deadpool vezette őket és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada! Vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy Stressz - ezt különösen sajnáltam - láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a Rózsaszín és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani. Felperzselt mindent egy Pókember - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Láttam, vérben úszva hullott az égből egy Vazze de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem, hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a Pókember - azután pedig hullabűz terítette be a világot, színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint egy Silenthill, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki. Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint egy Stressz, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt, aztán láttam hogy villámot szór az ég és a Deadpool kettéhasad, az emberek pedig imádják és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt! Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a Silenthill - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek.