Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630271 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Érdekességek
« Válasz #2221 Dátum: 2011. május 07. - 21:58:15 »
Nagyon tetszenek. Főleg a rajzok.
Ha Vader a 3. akkor ki lehet az első amúgy?  :headscratch: :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2222 Dátum: 2011. május 07. - 22:03:54 »
Ha Vader a 3. akkor ki lehet az első amúgy?  :headscratch: :D
Nem tudom, hogy az amerikai filmintézet szerint ki, de szerintem (per pillanat) 1. Ra (Stargate) 2. Col. Hans Landa (Becstelen Brigantyk)   :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2223 Dátum: 2011. május 07. - 22:06:08 »
Hát igen ezt mindenki maga döntheti el. Bár én azt hittem, Vader a legesleggonoszabb ember a földön akitől mindenki fél.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2224 Dátum: 2011. május 07. - 22:06:55 »
Hannibal Lecter az első, Norman Bates a második. Klikk.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2225 Dátum: 2011. május 07. - 22:15:50 »
Gondoltam, hogy a sötét oldal nagyurát csak is 2 pszichopata előzheti meg ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2226 Dátum: 2011. május 07. - 22:20:11 »
Ami valahol vicces is, hogy egy béna öreg kannibál félelmetesebb lenne, mint a Sötét Nagyúr. Azért valahol nincs egy kategóriában az, aki megevett néhány embert azzal, aki felrobbantotta az Alderaant.  :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2227 Dátum: 2011. május 07. - 22:21:17 »
Nem félelmetességi rangsorba állították a karaktereket.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2228 Dátum: 2011. május 07. - 22:22:31 »
Ami valahol vicces is, hogy egy béna öreg kannibál félelmetesebb lenne, mint a Sötét Nagyúr. Azért valahol nincs egy kategóriában az, aki megevett néhány embert azzal, aki felrobbantotta az Alderaant.  :)
Az Alderaan csak egy gombnyomás, de bepiszkolni a kezed... ahhoz gyomor kell :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2229 Dátum: 2011. május 07. - 22:24:45 »
Idézném egy amerikai bölcsész ebben a témában kifejtett válaszát:
1. Hanibal lecter would try to make Norman Bates his girlfriend- because Norman dresses like his mother. Then they both would try to crack open Darth Vadar like a lobster to eat him which would cause Darthy boy to weeze uncontrollably and need his inhaler.
2. If there was a fight between the three- Hanibal and Darth would try to manipulate one another while Norman manipulated himself. Then Hanibal and Norman would try to kill eachother and Darth would get so fed up with the lot and break their necks with his dark side hand twist thingie.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2230 Dátum: 2011. május 07. - 22:28:41 »
Megnéztem a linket, így már értem. De messze nem értek egyet vele. Már írtam, hogy Hannibal Lecter szerintem kicsit sem volt se félelmetes, se jó karakter. Számomra olyan volt, akit azonnal és nagy erővel orrba vágtam volna, ha találkozunk. Inkább volt idegesítően nagyarcú.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2231 Dátum: 2011. május 07. - 22:48:32 »
Én meg azt hittem, hogy Norman Bates az Amerikai Psichoból Christian Bale. (De nem a cím hasonlósága miatt miatt)     
Patrick Bateman vagy Norman Bates? Mindkettőben van Bate :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2232 Dátum: 2011. május 07. - 22:58:39 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2234 Dátum: 2011. május 08. - 13:53:36 »
Tökéletes X-Men tag. Bestia hallotta hogy jön a vonat, Rozsomák érezte a vonat szagát, a 180fokos-Fiú meg látta a mögöttük érkező vonatot de már nem tudott időben sikoltani Bödönmannek hogy vegye le az ujját a sínekről.
Fákk :finger:

« Utoljára szerkesztve: 2011. május 08. - 16:05:45 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2235 Dátum: 2011. május 12. - 20:30:39 »
Apokaliptikus prófécia generátor

Nekem ez jött ki:

Láttam, vérben úszva hullott az égből a fakanál, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést, akkor záporként hullott az égből a Merovingi és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani, majd megjelent a vazelin egy 9 fejű lovon amelynek 99 foga volt és 1 lába, - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei! Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint a panda és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett! Vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy fakanál aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam, hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a képregény és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt! De ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint egy - ezt különösen sajnáltam - ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a Kingpin vezette őket, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt! Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a Merovingi oldalára áll" - de csak egy része - felperzselt mindent a panda - aztán volt fogcsikorgatás és sírás! Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a kefe, azután pedig hullabűz terítette be a világot. Aztán láttam hogy villámot szór az ég és a vazelin kettéhasad, az emberek pedig imádják és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada! Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt egy Kingpin - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek! Felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a farkas de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem. Színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint egy képregény, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki! Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: egy kefe - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #2236 Dátum: 2011. május 12. - 21:23:16 »
Nem rossz. :D
Nekem ez jött ki.
Figyelembe ajánlom mindenkinek az első bekezdést. ;D
Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a talgaby, azután pedig hullabűz terítette be a világot, felperzselt mindent a StarWars de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem! Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova egy Kaine vezette őket és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada! Láttam, vérben úszva hullott az égből egy BödönMan, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt, akkor záporként hullott az égből az IPod - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek. Színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a talgaby aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam, de ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint egy GJakab - de csak egy része - majd megjelent a GJakab egy 9 fejű lovon amelynek 80 foga volt és 7 lába, - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában, illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr az Alfie, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést, hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: az IPod - és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani. Vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy XBox, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki, aztán láttam hogy villámot szór az ég és a Ben kettéhasad, az emberek pedig imádják - aztán volt fogcsikorgatás és sírás! Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint az Alfie és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett, felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a Kaine - ezt különösen sajnáltam - hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott egy Ben - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei! Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a XBox oldalára áll" - és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt.
« Utoljára szerkesztve: 2011. május 12. - 21:24:51 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2237 Dátum: 2011. május 12. - 21:39:01 »
Azért ennek a fejlesztőnek elég facepalmos a portfóliója. :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2238 Dátum: 2011. május 12. - 22:26:16 »
Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a talgaby
:lol: :lol: :lol:
Majd megjelent egy Vanfu egy 9 fejű lovon amelynek 56 foga volt és 3 lába, - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei. Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a Vanfu oldalára áll" - aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam. De ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint egy Cica, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést. Felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a Kisvakond - aztán volt fogcsikorgatás és sírás! Akkor záporként hullott az égből a Kisvakond - de csak egy része - hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Vazze és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett! Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a Deadpool vezette őket és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada! Vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy Stressz - ezt különösen sajnáltam - láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a Rózsaszín és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani. Felperzselt mindent egy Pókember - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Láttam, vérben úszva hullott az égből egy Vazze de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem, hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a Pókember - azután pedig hullabűz terítette be a világot, színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint egy Silenthill, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki. Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint egy Stressz, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt, aztán láttam hogy villámot szór az ég és a Deadpool kettéhasad, az emberek pedig imádják és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt! Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a Silenthill - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2239 Dátum: 2011. május 16. - 14:48:09 »
Élethű grafitrajzok.
"Randy-t, az Egyesült Államok ifjú művészét képeinek tökéletes kidolgozására talán éppen kedvenc jelmondata motiválja: "Aki elégedett azzal amire képes, soha nem fog javulni"."
Szerintem szegény srác nagyon félreértett valamit a rajzórán és azt hiszi, hogy egy rajz annál jobb miné élethűbb  :D
http://haerdekel.blog.hu/2011/05/16/grafit_magia_dobbentoen_elethu_rajzok
Így sajnos nem többek a fotóknál amiket lemásolt.  :'(