Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630326 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Érdekességek
« Válasz #3080 Dátum: 2012. december 04. - 21:30:24 »
De ez a ruha is jól sikerült:

:)

Nincs hang a gépemen. A csaj magyarul beszél?

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #3081 Dátum: 2012. december 04. - 21:37:19 »
Igen nekem is a 2 van meg. Juggernauttal tönkreverek mindenkit.  ;D
Ha jól emlékszem, én Psylocke mellett Jean-el, Stormmal és Nightcrawlerrel mentem. :D Ha jól emlékszem, valahogy ki lehetett nyitni Xaviert is... na ő nagyon erős volt, a barátnőm utálta is, ha vele játszottam. :lol: Elő kéne venni megint. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3082 Dátum: 2012. december 04. - 21:40:13 »
Jó ez a Pókruha, csak a videót nem értem. semmi érdemi információ nem hangzik el benne, nem is értem miről szól. Látszik a ruha, hogy bohóckodnak vele, meg lefejtik a babáról. Vajon ezt a ruhát egy standard kirakati babára szabták, nem egy élő modellre?

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3083 Dátum: 2012. december 04. - 21:56:06 »
Igen nekem is a 2 van meg. Juggernauttal tönkreverek mindenkit.  ;D
Ha jól emlékszem, én Psylocke mellett Jean-el, Stormmal és Nightcrawlerrel mentem. :D Ha jól emlékszem, valahogy ki lehetett nyitni Xaviert is... na ő nagyon erős volt, a barátnőm utálta is, ha vele játszottam. :lol: Elő kéne venni megint. :)

Igen, Xavier-t elő lehetett hozni. Ha jól emlékszem Juggernaut is csak ilyen előhozható karakter volt. Vagy az a Pókember volt? Már nem emlékszem.  :nemtudom:
Viszont Xavierrel valahogy mindig elkenték a számat, úgyhogy vele keveset játszottam.  ;D
Nekem kicsit már fárasztó volt néha a sok kombó behozás és a gyors nyomkodás. Ebből a szempontból a Tekken jobb volt. Hamarabb meg lehetett nyerni egy meccset.  :hehe:
Most a napokban a Gotham city racer-t és a Medievil 2-őt kotortam elő és nyomattam kicsit velük.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3084 Dátum: 2012. december 04. - 22:14:24 »

Én is szoktam tolni őket időnként. :) És sosem értettem, hogy mit mondanak neki a rosszfiúk. :) Van egy, amit mindig ismételnek.

Azt én sem. De szerintem csak kiabálnak, nem?
Nem, valahogy mindig úgy hangzik, mint "dead you GÖRÖG"...

Ju

• Pókfej
« Válasz #3085 Dátum: 2012. december 04. - 22:23:12 »
Igen, Xavier-t elő lehetett hozni. Ha jól emlékszem Juggernaut is csak ilyen előhozható karakter volt. Vagy az a Pókember volt? Már nem emlékszem.  :nemtudom:

Juggernaut is és a Pókember is, ha jól emlékszem. Engem akkor aláztak szét, amikor Pókemberrel játszottam... mondtam is, hogy a játék szerint is az X-ekhez jobb húznom. ;)

Idézet
Viszont Xavierrel valahogy mindig elkenték a számat, úgyhogy vele keveset játszottam.  ;D

Volt pár nehezen védhető kombója. :) Hallgattam is, hogy mennyire röhejes, hogy egy kerekesszékes ürgével verek szét mindenkit.

Idézet
Nekem kicsit már fárasztó volt néha a sok kombó behozás és a gyors nyomkodás. Ebből a szempontból a Tekken jobb volt.
Én nem tudnék választani... mindkettőt imádtam.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3086 Dátum: 2012. december 04. - 23:06:25 »
Nem, valahogy mindig úgy hangzik, mint "dead you GÖRÖG"...

Na, akkor ennek is utána hallgatok kicsit. De most hogy mondod, a dead you ismerősen hangzik.

Juggernaut is és a Pókember is, ha jól emlékszem. Engem akkor aláztak szét, amikor Pókemberrel játszottam... mondtam is, hogy a játék szerint is az X-ekhez jobb húznom. ;)

Pedig Pókival is nagyon jó kombók vannak. Vele többet játszottam és egész jól sikerült kitapasztalni a képességeit. Volt egy-két látványos kiütése.  ;D

Volt pár nehezen védhető kombója. :) Hallgattam is, hogy mennyire röhejes, hogy egy kerekesszékes ürgével verek szét mindenkit.

Mint a Tekken-ben a Doktor aki fetreng a földön. Na vele sem sokmindent tudtam kezdeni. Bezzeg a gép, az mindig lenyomott vele... :violent:

Ju

• Pókfej
« Válasz #3087 Dátum: 2012. december 04. - 23:27:59 »
Pedig Pókival is nagyon jó kombók vannak. Vele többet játszottam és egész jól sikerült kitapasztalni a képességeit. Volt egy-két látványos kiütése.  ;D
Hú, nekem nagyon nem ment... egyik másikkal sem vertek meg annyira, mint vele.

Idézet
Mint a Tekken-ben a Doktor aki fetreng a földön. Na vele sem sokmindent tudtam kezdeni. Bezzeg a gép, az mindig lenyomott vele... :violent:
Dettó... kicsit sem volt frusztráló. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #3088 Dátum: 2012. december 05. - 19:42:00 »
De ez a ruha is jól sikerült:

:)

Nincs hang a gépemen. A csaj magyarul beszél?

Igen! :D
Gondolom megrendelte a srác, valami képregényes eseményre!

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3089 Dátum: 2012. december 05. - 20:09:43 »
Köszönöm!
Gondoltam, hogy magyar, mert 2:34 körül lenn a földön látni egy Petőfi képet. Durva lett volna, ha ez valami amerikai figura lakásában lenne.   :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3090 Dátum: 2012. december 07. - 18:54:48 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #3091 Dátum: 2012. december 07. - 19:05:18 »
Hm, igazából még nem tudnak róla semmit... csak azt, hogy nagyon sovány volt. :(

D-TOX

• Rinó
  • **

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3093 Dátum: 2012. december 09. - 09:38:51 »
Azt Erőszakikat sokáig nem néztem meg a címe miatt. Azt hittem valami bugyuta vígjáték. Aztán ajánlotta valaki és ma nagyon sajnálnám, ha nem láttam volna, mert piszokjó film. A Hullahegyek, fenegyerekkel is ugyanígy voltam. Tényleg borzasztó címeket tudnak adni néha, legalább már tudom miért.
De az tényleg komoly, hogy vannak olyan emberek, akik elmennek a moziba, és ott döntik el mit néznek? Semmi terv, csak beülnek a legszimpatikusabb plakát filmjére?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3094 Dátum: 2012. december 09. - 09:56:54 »
Eléggé sokan.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3095 Dátum: 2012. december 09. - 10:54:14 »
Akkor már teljesen érthető a hülye címválasztás.
Felesleges is ezen háborogni, mert a marketingeseknek van igaza, aki azt se tudja mit akar megnézni, az tényleg a leírtak szerint jár el.
Én mindig úgy mentem moziba, hogy előre tudtam mit nézek meg, nekem ez azért fura...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3096 Dátum: 2012. december 09. - 13:11:12 »
A Hullahegyek, fenegyerekkel is ugyanígy voltam.
Az nekem is tetszett. Bírom a főszereplőjét is, de a film első 3 perce megvett kilóra.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3097 Dátum: 2012. december 09. - 13:26:26 »
Valószínűleg a plakátokat is hasonló okok motiválják.
pl:
ez:
és ez:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3098 Dátum: 2012. december 09. - 13:51:27 »
Az nekem is tetszett. Bírom a főszereplőjét is, de a film első 3 perce megvett kilóra.  ;D

Ugye? Valahogy én is így voltam vele. Tégy szájkosarat a picsára!  :lol: Melyik főszereplő? Mert bár BDT- t mindig szerettem, RP-t az 54-ben még utáltam, de azon kívül bárhol láttam nagyon bírtam. Lehet, hogy csak Salma miatt utáltam az 54-ben, mert Salma az enyém, el a kezekkel tőle!  :tujau: :violent:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3099 Dátum: 2012. december 09. - 18:58:20 »
Ryan Phillipet. Eddig mindenben jó volt.