Csak azóta tudjuk, mire kellene gépet készíteni, mióta felfedeztük a jelenségeket. Felfedezetlen jelenség természetesen még lehet.
Ezért gondolom úgy, hogy nem jelenthetjük ki, hogy minden jelenséget felfedeztünk és már meg tudunk figyelni. A felfedezetlen jelenségek között meg simán lehet olyan, ami megmagyaráz ma tök hülyeségnek tűnő dolgokat, mint a horoszkóp. Az jut eszembe, hogy 100 évvel ezelőtt magyarázhattuk volna a wifit, és hirtelen hatalmas ezoterikus guruk lettünk volna.

Egy másik grafikonon azt is látni, hogy a nők nagyobb arányban hisznek az összesben, mint a férfiak. 
Igen, ez jellemző a nőkre, sokszor olyan mértékben, amitől én is fogom a fejem.

És rögtön hoznak minden pontra 3 példát a saját életükből... ez már nekem is a bullshit kategória.

Én inkább úgy fogalmazok, hogy nem tudom kizárni azt a lehetőséget, hogy ezek a jelenségek léteznek, és igazából létezhetnek, de szerintem az sem valószínű, hogy gyakoriak.
Másik részről, nem szeretem azokat, akik az egész világot csak szellemek/energiák szintjén nézik és nem foglalkoznak a fizikai világgal. De az, hogy ők ki sem látnak belőle, még nem bizonyítja, hogy az egész elmélet lehetetlen.

Az utolsó azért kérdéses, mert ki számít gyógyítónak? Aki rendelkezik, annyi empatikus és kommunikatív képességgel, hogy csupán beszélgetéssel viselkedésével segít emberek lelki betegségeiben, akár erősíti a placebo hatás miatt a gyógyulást, az nevezhető gyógyítónak?
Én is ezt kérdeztem rögtön.

Az én logikám szerint igen, természetesen. Az igazsághoz hozzátartozhat, hogy nem mindenki erre gondol, hanem az "eldugott tibeti faluban élő, kézrátétellel rákból kigyógyító öregember" képére.