Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 631404 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

fefeaty

• Pókirtó
  • *
Re:Érdekességek
« Válasz #3280 Dátum: 2013. február 21. - 16:46:15 »
Az utolsó előtti képen látszik mind a  három 700as.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3281 Dátum: 2013. február 21. - 18:52:16 »
Ja, nem tudtam, hogy a másik kettő is az.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3282 Dátum: 2013. február 21. - 19:18:46 »
Minden egyes darabot kartonlappal tasakba teszel?

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #3283 Dátum: 2013. február 21. - 19:28:05 »
Így van , mindegyik mögött van karton.

Egyébként Olivier Coipel's variant és 50th Anniversay Variant.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #3284 Dátum: 2013. február 21. - 21:56:42 »
Nagyon szép gyűjteményed van ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3285 Dátum: 2013. február 21. - 23:17:49 »
Így van , mindegyik mögött van karton.

Én a magam részéről túlzásnak tartom. a "magam részéről"-t úgy értem ,hogy én nem rakom bele, csak a már rosszabb állapotúakat. Gyakran leveszem őket nézegetni rajzoláshoz ugyanis. Én is elkezdtem belerakosgatni fóliába, aztán hagytam a fenébe. Persze ha most 90 éves lennék és lenne egy Action comics 1. számom, baromira örülnék neki, ha annak idején fóliába raktam volna :D

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #3286 Dátum: 2013. február 21. - 23:23:51 »
Én minden füzetet fóliába rakok kartonnal. Pont most fogytam ki.  :-\ Remélem börzén tudok szerezni mindkettőből.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3287 Dátum: 2013. február 22. - 07:22:59 »
Én 3-4-5db füzetet teszek egy fóliába, így nem kell kartonlap. Nem gyűrődnek, viszont van tartása a csomagnak.

venom75

• Pókfej
« Válasz #3288 Dátum: 2013. február 22. - 09:39:24 »
Eleinte én is csak fóliáztam , de most már csak kartonnal együtt fóliázok. Van még elég sok ami nem kapott kartont, de remélem nemsokára orvosolhatom a helyzetet.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3289 Dátum: 2013. február 22. - 10:12:50 »

Google Glass.   :)

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3290 Dátum: 2013. február 22. - 10:56:16 »
Ez tök jó. Viszont jelenleg ezt annyira érzem szükségesnek a hétköznapi életben, mint amikor tartasz egy csomag WC papírt a kocsidba. Jó ha van, de valószínűleg ritkán veszed majd hasznát.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3291 Dátum: 2013. február 22. - 11:05:33 »
Szerintem meg nagyon zsír. Hétköznapi használatban is, érdekességképpen is, viszont baleset, rablás, támadás esetén is egy nagyon hasznos kis kütyünek bizonyulhat. Főleg, ha megoldható, hogy legyen egy konstans internet kapcsolata.
Nagyon sok esetben előnytelen és időigényes egy telefont előkapni, miután valaki "meghúzza" a járgányodat vagy valaki egyenesen feléd tart megkérdőjelezhető célokkal és azt is tudjuk mennyire erőtlen a rendőrség bizonyítékok nélkül.
Tudom, hogy könnyen levehető a fejedről ez a szemcsi is viszont, ha már be van kapcsolva a videózás mielött van esélye valakinek a közeledbe kerülni, már fent lehet az interneten.  :)

Mero

• Thanos
« Válasz #3292 Dátum: 2013. február 22. - 12:09:28 »
Hétköznapi használatban is, érdekességképpen is, viszont baleset, rablás, támadás esetén is egy nagyon hasznos kis kütyünek bizonyulhat.
Ha csak ilyen célra használnám,és még + nem lennék szemüveges(tudom,kontaklencse),akkor egy ilyet használnék
Ezzel is megvan a  képi bizonyíték.
Főleg, ha megoldható, hogy legyen egy konstans internet kapcsolata.
Az még meg is oldható, a modernebb okos telefonok már használhatóak wi-fi hotspot-ként,már csak egy akkora adatcsomagot kell venned hozzá hogy gond nélkül működjön amitől leszakad a pénztárcád havi szinten. Arról nem is beszélve hogy a telefonod ilyen célra használod,úgy leszívja az aksit hogy ihaj-csuhaj. Így vagy a telefonod vagy az okos szemüveged töltésre szorul. Nem árt ha felszerelsz egy napelemet a hátadra hogy elkerüld ezt a problémát.Az ár meg egyenlőre 1500 USD.  :stupid:
« Utoljára szerkesztve: 2013. február 22. - 12:13:37 írta Mero »
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3293 Dátum: 2013. február 22. - 12:09:47 »
Nagyon hasznos lehet a titkosszolgálatoknak is ha mindenkin van ilyen :)
Vagy legalább ha egy mikrofon lenne minden egyes embernél...vagy várjunk. az már van :hehe:

Mero

• Thanos
« Válasz #3294 Dátum: 2013. február 22. - 12:10:44 »
Nagyon hasznos lehet a titkosszolgálatoknak is ha mindenkin van ilyen :)
Például.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3295 Dátum: 2013. február 22. - 12:24:57 »
Természetesen drága, de nem elérhetetlenül. Nekem tetszik az ötlet. Már csak azt kéne tudni, hogy mennyire van kitéve "támadásoknak". Semmi sem lehet kellemesebb, mikor felteszed a GoogleGlasst és bejön egy popUp link.  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3296 Dátum: 2013. február 23. - 14:41:02 »
Ez tök jó. Viszont jelenleg ezt annyira érzem szükségesnek a hétköznapi életben, mint amikor tartasz egy csomag WC papírt a kocsidba. Jó ha van, de valószínűleg ritkán veszed majd hasznát.
Ez rossz hasonlat, mert igen sokszor anyáztam volna, ha nem lett volna a véges kocsimban papir. ;)

Mero

• Thanos
« Válasz #3297 Dátum: 2013. február 23. - 21:09:55 »
Annyira gyakran szorultál rá ?  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3298 Dátum: 2013. február 23. - 22:39:56 »
Hát inkább legyen nála, még ha ritkán is veszi hasznát, minthogy pont akkor nincs amikor kéne... Nem? :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3299 Dátum: 2013. február 23. - 23:01:20 »
Hát inkább legyen nála, még ha ritkán is veszi hasznát, minthogy pont akkor nincs amikor kéne... Nem? :D
Ezt az óvszerre is szokták mondani. ;D