Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630357 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Érdekességek
« Válasz #3560 Dátum: 2013. június 27. - 13:46:18 »
Tényleg semmi értelme nem volt, és tényleg elloptak az életünkből másfél évet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3561 Dátum: 2013. június 27. - 13:50:03 »
Érdekes általában azok kampányoltak leginkább mellette, akik vagy egyáltalán nem, vagy csak könnyítetten voltak.
pl. nagybátyám (http://mgyk.hu/index.php?id=dr__hanko_zoltan_elnok), aki maga is alig volt, fiát meg teljesen sikerült felmentetnie...

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3562 Dátum: 2013. június 27. - 14:14:39 »
Idézet
Két felnőtt gyermeke és öt unokája van. Felesége, gyermekei és gyermekeinek házastársai valamennyien gyógyszerészek.
Az igen. :D
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #3563 Dátum: 2013. június 27. - 14:20:03 »
Ez momentán pont nem igaz...

Ju

• Pókfej
« Válasz #3564 Dátum: 2013. június 27. - 15:18:34 »
Ő a nagybátyááááád???! :D Egyszer csináltam neki kávét, amikor az mgyk-nál dolgoztam. :lol:

Idézet
Két felnőtt gyermeke és öt unokája van. Felesége, gyermekei és gyermekeinek házastársai valamennyien gyógyszerészek.
Az igen. :D
Ez tipikus gyógyszerész szöveg. :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3565 Dátum: 2013. június 27. - 15:21:42 »
Hát mindig hadilábon voltam az ilyen családi kapcsolatok megnevezésével, de végül az egyszerűség kedvéért az apám testvérének a férje helyett ebben maradtam, nem tudom ez így mennyire pontos.
De tudom, rohadt kicsi a világ.  :D Amúgy jó fej, csak nehéz vele nem politikáról beszélgetni.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3566 Dátum: 2013. június 27. - 15:28:01 »
A családi kapcsolatokhoz én sem értek, minden ezek valamelyikére fordul le: nagyon közeli/kicsit közeli/távoli rokon. :)

Tök poén ilyen dolgokra rájönni sokéves ismeretség után. :D Én kb 1 percet beszéltem vele, a viselkedése alapján jó fejnek jött le és nem volt idő politikára. :) Gyógyszerészekkel amúgyis nehéz nem politikáról beszélni, anyám is az. :roll:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3567 Dátum: 2013. június 27. - 15:49:32 »
Akkor nálam ő a kicsit közeli rokon.
Hát akinek nemesi címer van a nyaralójában, közvetlenül a "Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenem!" feliratú nagymagyarország plakett mellett (ami úgy néz ki, mintha egy 10 éves festette volna), az gondolom már elmond róla valamit...
De amiről eszembe jutott az az, hogy személyesen is egyszer órákon át vitatkozott apámmal a sorkatonaság előnyeiről, de még tévéműsorban is kiállt mellette. Úgy hogy ő összesen max 10 napot (azt is ügyeletesként egy honvédkórházban), a fia meg pont 0-át volt katona.
Na de erről jut eszembe, nemrég megtudtam, hogy az én felmenőim között is volt nemes, akiknek volt egy csinos kis kastélyuk is. Úgyhogy már fel tudok vágni ezzel előtte.

Ja és a címer, amit valamikor át kéne rajzolnom, és akkor lehetek igazi turbómagyar.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 27. - 15:54:50 írta Todd »

Ju

• Pókfej
« Válasz #3568 Dátum: 2013. június 27. - 16:11:11 »
 :haj: Örülhetek, hogy én csak a kávékról beszéltem vele... amikor anyám meséli, milyen hipermagyar gyógyszerészekkel beszél, mindig azt hiszem, hogy túloz. Hát, lehet, hogy nem is olyan sokat.

Ja és a címer, amit valamikor át kéne rajzolnom, és akkor lehetek igazi turbómagyar.
Arra figyelj, hogy egy 10 éves munkájánál nehogy jobban sikerüljön, mert még meggyanusíthatnak, hogy progresszív liberális máglyáravaló vagy. Photoshop alapból kizárva, mert az nem magyar termék. ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3569 Dátum: 2013. június 27. - 16:38:06 »
Rajzolj bele busókat!  :D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3570 Dátum: 2013. június 27. - 16:56:07 »
Ez az átlőtt nyúl nagyon bizarr....

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #3571 Dátum: 2013. június 27. - 17:12:38 »
Kétféle változatot találtak, az egyiken átlőtt nyúl, a másikon random szárny, és körülötte két fallikus trombita.
Szerintem minden címert kifejezetten arra találtak ki, hogy a lehető legszánalmasabban nézzen ki...
És Ju igazad van, valóban nem láttam még címeren helyes vonalkezelést.  ;D

Kész.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 28. - 09:57:40 írta Todd »

venom75

• Pókfej
« Válasz #3572 Dátum: 2013. június 28. - 12:40:51 »
Katonaság. Nekem tetszett, én szerettem katona lenni.Az én katonaságom elég érdekesen alakult. Bevonulás után ( Balassagyarmat Határőrség) elvittek Sopronba kiképzésre ( összeismerkedtem egy csinos csajszival ) majd 3 hónap után visszakerültem Balassagyarmatra. Gyarmaton is lehúztam 3 hónapot majd jelentkeztem a Magyar - Jugoszláv határra határ megerősítésre a háború miatt. ENSZ katonákkal voltunk Siklóson. Itt is 3 hónapot szolgáltam, majd visszakerültem Balassagyarmatra ahonnan újabb 3 hónap múlva leszereltem . Leszerelés után hívtak vissza hivatásosnak , de én inkább tűzoltóságot választottam.
A katonaság alatt folyamatosan tartottam a súlyom, de a tűzoltóságon igen sokat felszedtem magamra az évek során. Szerintem nálam ez genetika is mivel a bátyusom olyan vékony volt , hogy az már szánalmas, pedig enni duplát annyit evet mint én.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3573 Dátum: 2013. június 28. - 20:25:22 »
Kétféle változatot találtak, az egyiken átlőtt nyúl, a másikon random szárny, és körülötte két fallikus trombita.
Szerintem minden címert kifejezetten arra találtak ki, hogy a lehető legszánalmasabban nézzen ki...
És Ju igazad van, valóban nem láttam még címeren helyes vonalkezelést.  ;D

Kész.  ;D

A hat darab Dávid csillagnak mi a története? Illetve a nyúlé? Vagy ez családi titok?  :D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3574 Dátum: 2013. június 28. - 20:47:09 »
Hol látsz te ezen Dávid-csillagot? :headscratch: Amúgy a csillagok emlékeim szerint (meg a hold) nem ritkák a címerekben.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 28. - 20:50:40 írta talgaby »

Todd

• Pókfej
« Válasz #3575 Dátum: 2013. június 28. - 21:29:32 »
Halvány lila fingom sincs. Nem én foglalkoztam a családfa kutatással.
Biztos volt köztük zsidó. Mivel nem vagyok szélsőjobbos, számomra ez nem lenne olyan nagy trauma.  ;)
Kétféle verziót találtak, és a hat virághoz képest még ez mindig jobbnak tűnt.
« Utoljára szerkesztve: 2013. június 28. - 21:32:34 írta Todd »

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3576 Dátum: 2013. június 29. - 10:04:50 »
Katonaság. Én se bántam, hogy voltam katona. A szolgálat alatt tanultam meg németül, és nyelvvizsgáztam le belőle (igaz csak alapfokon). Illetve a katonaság alatt jöttem rá, hogy nem elég a technikusi bizonyítvány, én többet szeretnék, meg is lett az eredménye. Szentesen voltam alapkiképzésen, majd Ercsiben vittek a műszaki dandárhoz hidásznak. Bár soha nem tettünk hidat a vízre, viszont minden második nap őrtoronyban ültünk.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3577 Dátum: 2013. június 29. - 10:46:38 »
És nem utáltad marhára az őrséget?

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #3578 Dátum: 2013. június 29. - 12:06:18 »
Hol látsz te ezen Dávid-csillagot? :headscratch:

A nyúl alatt és fölött 3-3 darabot. Összesen hatot. Ne tévesszen meg, hogy nincsenek benne a vonalak.  ;)

Halvány lila fingom sincs. Nem én foglalkoztam a családfa kutatással.
Biztos volt köztük zsidó. Mivel nem vagyok szélsőjobbos, számomra ez nem lenne olyan nagy trauma.  ;)
Kétféle verziót találtak, és a hat virághoz képest még ez mindig jobbnak tűnt.

;D Akkor az átlőtt nyúl történetéről sem tudsz semmit? Mert ez már egyre jobban érdekel. Talán van valami olyasmi háttértörténete, mint a Hollónak a Mátyás címerben. Csak átlőve.  ;D

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #3579 Dátum: 2013. június 29. - 19:14:38 »
És nem utáltad marhára az őrséget?
Ercsiben nem mindig volt unalmas. Volt amikor tüzet oltottunk, mert az őrtorony mellett a betonfaltól pár méterre egy családi ház kigyulladt. Volt amikor éjjel bemásztak a lőszerraktáraknál. Ercsi lakossága, khm. Egy alkalommal egy kamion robbant le pont a laktanya előtt, azt mentettük a hóból. A tavasz volt a legunalmasabb, akkor csak ettünk, aludtunk, és flippereztünk, meg szolgálatot adtunk. Neked volt leszerelő zászlód, vagy pólód? Én pólót készítettem magamnak. Meg pár "emléket" is "megmentettem".