Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630245 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:Érdekességek
« Válasz #3600 Dátum: 2013. július 08. - 21:06:12 »
Az a fickó ott, gondolom napi szinten lát ilyent! :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3601 Dátum: 2013. július 16. - 00:35:40 »
Készüljetek a Faith in Humanity restorationre.   :D
Viccen kívül, milyen jó ilyent látni meg hallani. Ugye, persze, hogy vannak jó emberek, ez magától értetődik, de azért jó ilyet is látni a sok gusztustalanság mellett.   

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3602 Dátum: 2013. július 16. - 02:27:56 »

Imádom ezeket a videókat! ;D Szívesen kipróbálnék pár napot odafenn a súlytalanságban. :D

Viccen kívül, milyen jó ilyent látni meg hallani. Ugye, persze, hogy vannak jó emberek, ez magától értetődik, de azért jó ilyet is látni a sok gusztustalanság mellett.   
Egyetértek.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3603 Dátum: 2013. július 16. - 11:34:33 »
Imádom ezeket a videókat! ;D Szívesen kipróbálnék pár napot odafenn a súlytalanságban. :D
Jaja, én Chris Hadfield videoit imádtam, amíg fent volt :) Tök jófej az a fazon.

Viccen kívül, milyen jó ilyent látni meg hallani.
*bólogat*

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3604 Dátum: 2013. július 16. - 14:52:42 »
Én hallottam itthon is hasonlót. Nem emlékezhettek rá olyan rég volt, de bekerültek a srácok a Kék Fénybe is. Kitalálták, hogy levideózzák, ahogy egyikük sétál az utcán, lefékez egy kocsi, kiugrik belőle két másik, elkapják, elkezdik ütni, rúgni (csak látszólag), majd bedobják a csomagtartóba és elhajtanak. Valaki pedig kamerázza az emberek reakcióját. Nos, az emberek csak álltak és persze nem mertek közbelépni, ám egy autós követni kezdte őket, és csak akkor ment el vigyorogva, amikor száz méterrel odébb megálltak egy benzinkútnál, és kivették a srácot a csomitartóból röhögve. Más kérdés, hogy garázdaságért majdnem 2 évet kaptak fejenként.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3605 Dátum: 2013. július 16. - 16:12:43 »
Jaja, én Chris Hadfield videoit imádtam, amíg fent volt :) Tök jófej az a fazon.
Igen, nagy arc ő is. ;D

Más kérdés, hogy garázdaságért majdnem 2 évet kaptak fejenként.
Hát, akkor nem úszták meg olcsón a tréfát... :hehe:

Idézet
Nos, az emberek csak álltak és persze nem mertek közbelépni
Valamelyest azért érthető szerintem. Egy átlagember, főleg, ha családja is van (vagyis van mit vesztenie), nem nagyon tud mást csinálni, minthogy mobilon hívja a rendőröket. Meghát az ilyen esetek olyan váratlanul érik a járókelőket, hogy sokan egyszerűen leblokkolnak a meglepetéstől szerintem.

Konkrétan velem is előfordult egy olyan eset - nem sokkal azután, hogy ideköltöztem a 13. kerbe - hogy kissé elbambulva lazán befordultam a mi utcánkba, és egyszer csak arra ocsúdtam, hogy előttem 15-20 lépésre egy biztonsági őr alkatú pofa pisztolyt nyom egy cigány képébe és ordibál vele (mindez fényes nappal!). Egy pillanatra lefagytam, aztán hátra arcot csináltam és gyorsan kisétáltam az utcából. Egy-két perc után visszanéztem, de addigra már eltűntek.

Egy másik esetben meg épp egy éjjel-nappaliban vásároltam, amikor észrevettem, hogy a bolt előtt egy nagymama korú csöves nő megtámadott egy fiatal törékeny lányt (18-25 körülinek saccoltam). Itt is leblokkoltam, de itt meg a helyzet abszurditásától - először nem is fogtam fel, hogy a lány miért kiáltozik, azt hittem ismerősök, és összevesztek valamin az öreglánnyal. De a boltos már ismerte a csöves nőt, tudta, mi folyik, kiszaladt és jól seggbe is rúgta, erre az elengedte a lányt. (Ráadásul a semmiből odateleportált két zsaru is, állítólag 1-2 napra bevitték az öreg nőt.) Viszont totál meglepett, hogy mennyire törékeny és védtelen volt az a lány, szinte halálra rémült attól az idős nőtől. :uhoh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3606 Dátum: 2013. július 16. - 16:20:07 »
Valamelyest azért érthető szerintem. Egy átlagember, főleg, ha családja is van (vagyis van mit vesztenie), nem nagyon tud mást csinálni, minthogy mobilon hívja a rendőröket.
Még nem voltak mobiltelefonok. Fura, mi? :)
Idézet
Viszont totál meglepett, hogy mennyire törékeny és védtelen volt az a lány, szinte halálra rémült attól az idős nőtől.
Ja, hát az öregasszonyokat ritkán gondoljuk kemény ellenfeleknek.  ;D Bár, ott voltak a Pokol Nagyijai...  :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #3607 Dátum: 2013. július 16. - 16:47:01 »
Ja, hát az öregasszonyokat ritkán gondoljuk kemény ellenfeleknek.  ;D Bár, ott voltak a Pokol Nagyijai...  :hehe:
A japán filmek óta azt is tudjuk, hogy a kislányok is veszélyesek. ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3608 Dátum: 2013. július 16. - 16:56:42 »
Még nem voltak mobiltelefonok. Fura, mi? :)
Gondoltam, hogy akkoriban még nem voltak. De nem is az akkori esetre értettem, hanem úgy általánosságban, napjainkra is.
Amúgy nem fura, mert én sem voltam sose nagy mobilozós. :D Igazából azóta szoktam rá, hogy állandóan telót tartsak magamnál, amióta munkát keresek. :)

Idézet
Ja, hát az öregasszonyokat ritkán gondoljuk kemény ellenfeleknek.  ;D
Hát ez az! Azt gondolná az ember, hogy van egy alapszint, amitől senki sem fél. Mondjuk egy fegyvertelen öregasszony. Ezért is döbbentett meg, hogy mennyire megijedt az a lány.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3609 Dátum: 2013. július 16. - 17:03:27 »
Ráadásul a semmiből odateleportált két zsaru is

Ilyen azért tényleg jó lenne. Instant bűntett elkövetési reakció. Lopsz egy csokit - bumm - teleportáló zsaruk!

Amúgy ez annyira relatív (jó, mint minden, tudom). Mikor egy kérdéses negyedben laksz vagy jársz és látsz egy gyanús alakot, akit több gyanús alak kezd verni és majd beteszik az autóba, ti beleszólnátok?

Én próbálok mindig éber ésszel járkálni a városban és mély levegőt venni, mindig ilyen helyzet előtt, hogy amennyire lehet tisztán lássam és értsem a dolgokat.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3610 Dátum: 2013. július 16. - 17:20:32 »
Én próbálok mindig éber ésszel járkálni a városban és mély levegőt venni...
és ha bármi gyanúsat látok messzire elkerülni az egészet.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3611 Dátum: 2013. július 16. - 17:25:27 »
Ilyen azért tényleg jó lenne. Instant bűntett elkövetési reakció. Lopsz egy csokit - bumm - teleportáló zsaruk!
A vicc az, hogy a nagyi vs fiatal lány esetben egyből megjelentek, a stukkeres szituációnál meg egy sem volt a láthatáron. :lol:

Idézet
Amúgy ez annyira relatív (jó, mint minden, tudom). Mikor egy kérdéses negyedben laksz vagy jársz és látsz egy gyanús alakot, akit több gyanús alak kezd verni és majd beteszik az autóba, ti beleszólnátok?
Hát ez az, nem olyan egyszerű ez a kérdéskör, mint amilyennek tűnik. Azért is fogalmaztam úgy, hogy egy átlagember nem tud mit csinálni, mert az emberek többsége nem képzett harcművész és/vagy kigyúrt állat. Meg ezekre a szituációkra nem is lehet igazán felkészülni szerintem. De persze nyilván sokat számít az, hogy az ember milyen adottságokkal rendelkezik, mennyire ismeri a saját határait, illetve mennyire tudja megőrizni a lélekjelenlétét és a bátorságát.
Különben az is felmerült bennem, hogy lehet, hogy annak a cigánynak sem véletlenül nyomtak a képébe fegyvert.

balogh44

• Thanos
« Válasz #3612 Dátum: 2013. július 17. - 22:01:24 »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #3613 Dátum: 2013. július 17. - 22:05:59 »
 WTF? :o És nem ez az 1 videó létezik, van folytatása! :stupid:

balogh44

• Thanos
« Válasz #3614 Dátum: 2013. július 17. - 22:09:57 »
Én és a környezetem szoktuk olvasni a kiadványaikat nem találunk benne rosszat!
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 17. - 22:50:53 írta balogh44 »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #3615 Dátum: 2013. július 17. - 22:27:16 »
Gondolom azon akadt ki (megjegyzem teljesen jogosan!!!) hogy már gyerekkorban elkezdik az agymosást hogy aztán felnőttként ezek a nyomorultak, mind a jehováknál keressék a megváltást és bólogassanak mindenféle logika és kérdés nélkül. Meg úgy tudom itt is jelen van a pénzadomány meg a tiltások tömkelege :stupid:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3616 Dátum: 2013. július 17. - 22:43:50 »
"Ki szereti a varázslást? Jehova, vagy a Sátán? A varázslás rossz, ezért Jehova gyűlöli."

És ki gyűlöl? Jehova, vagy a Sátán? ...

Mellesleg Isten talán nem varázsol?  :stupid:

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3617 Dátum: 2013. július 17. - 22:48:08 »
És még a nevét sem lehet kimondani, mert megkövezik az embert!  :hehe:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #3618 Dátum: 2013. július 17. - 22:48:48 »
Isten nem varázsol, neki természetes velejárója ez a tulajdonság, mint neked a a biciklizés!
Nincs pénzadomány, legalábbis mi ahova járni szoktunk nincs. Önkéntes adomány, ajándékozás lehet, de nem kötelező!
Továbbá nem értem, miért ne lehetne már gyerekkorban megismertetni Jehova személyét. Nem agymosás, az az, amikor olyan szektákba viszik be az embert, ahol tesznek valamit az ember italába, majd transzba esnek és ki tudja miket nem művelnek, na az a borzasztó, nem ez! Azokon kell kiakadni, meg azokon a gyerekeken, akik már gyerekkorban meg vannak rontva, lásd: drogok, dohányzás, prostitúció és hadd ne soroljam.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #3619 Dátum: 2013. július 17. - 22:50:35 »
Én ismerek olyat aki nem tud biciklizni...

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS