Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 632428 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:Érdekességek
« Válasz #3740 Dátum: 2013. augusztus 19. - 20:51:53 »

egyre nagyobb hülyeségeket találtak ki, mert kifogytak a jó és eredeti ötletekből.
Tény, hogy az is eléggé látványos volt benne. Én mindig azt vettem észre, hogy a harmadik évadtól (de már előtte is volt rá példa) előszeretettel dolgozták fel horroros filmek témáit. Hiszen voltak benne vámpírok vámpírvadásszal, Tremors, Jurassic Park, Dr Moreau szigete, Lény (Species) feldolgozás. Meg még sorolhatnánk.

Ez az X-aktákban is jelen volt.
Amúgy én is nagyon szerettem a Sliders-t az elején. De az idegen inváziós történeteknél vesztettek el engem is.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #3741 Dátum: 2013. augusztus 19. - 21:00:22 »
Különben mostanság kezdtem el nézni a régi Star Trek sorit, és ha nem számítjuk a nevetségesen gagyi díszleteket, akkor a sztori és a színészi játék alapján döbbenetesen jó sorozat a korához képest. :o Még ma is simán megállná a helyét, ha most forgatnák a jelenlegi CGI technológiával. Jó, persze vannak áltudományos hülyeségek a sztoriban (de melyik sci-fiben nincsenek?), de ettől függetlenül nagyon kreatívak voltak a forgatókönyvírók.

Teljesen igazad van!Én is most kezdtem el,és a történetek meglepően jók!Oké,a díszlet meg az akció olyan amilyen,de azt hiszem,a sorozatnak nem ez a lényege,hanem a már említett sztorik és a karakterek,illetve mindenek előtt az új felfedezése,és persze eljutni oda,ahová még senki nem merészkedett. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3742 Dátum: 2013. augusztus 19. - 21:02:20 »
Ez az X-aktákban is jelen volt.
Igen, de ezt Chris Carter nem tagadta soha sem. Sőt, eleve az alapkoncepció is ez volt, amikor kitalálta a sorozatot (egy régi interjúban mondta, hogy egy régi sorozatot vett alapul, amelyben a főhős mindig természetfeletti lényekkel, úgy mint farkasember, vámpír, stb keveredett harcba). Ott is később alakult ki a nagy UFO-vadászós összeesküvős háttérsztori.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3743 Dátum: 2013. augusztus 19. - 21:50:06 »
A legelső Kromagg invázió még brutál jó volt, csak sajnos erőltetni kezdték. Én szerettem maggie-vel, a katonanővel is a részeket, meg Mallory tesójával. De tény, hogy akkor kezdett hanyatlani a színvonal, amikor üldözni kezdték a katonanő főnökét, aki megölte Maggie férjét, és a profot is. Mert onnantól már nem számított, hogy mikor mi változtatta meg a világot, csak üldözés volt. Ennek ellenére a 4. évad végéig tök jó volt, az új szereplőkkel már nem igazán.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3744 Dátum: 2013. augusztus 20. - 14:42:31 »
Érdekességek a Jóbarátok sorozatról. :)

http://velvet.hu/celeb/2013/08/20/jobaratok/
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #3745 Dátum: 2013. augusztus 20. - 16:17:09 »
Az R.E.M főcímdal kivételével mindet tudtam.  :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3746 Dátum: 2013. augusztus 20. - 17:59:39 »
Jók voltak. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3747 Dátum: 2013. augusztus 20. - 22:56:59 »

;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3748 Dátum: 2013. augusztus 21. - 18:41:02 »
Akkor volt már olyan megjegyzésük, hogy "minden világon ebben a szállodában szállunk meg". Ezzel próbálták magyarázni, hogy miért néz ki minden majdnem ugyanúgy.
Én eddig a második évad kb 7. dinós résznél tartok, de az elejétől kezdve ugyan abban a szállodában szállnak meg, a recepciós is szinte állandó szereplő. Ennek biztonsági oka is van. ha elszakadnak, tudják, hogy oda kell menni.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 21. - 19:31:10 írta VTomi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3749 Dátum: 2013. augusztus 21. - 19:29:02 »
Abszolút logikus magyarázat, nekem ezzel nem volt gondom.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3750 Dátum: 2013. augusztus 21. - 19:39:45 »
Hehe! Michael Jai White, a Never Back Down2-ből és Gambol, a Sötétt lovag maffiózója volt anno Spawn. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3751 Dátum: 2013. augusztus 21. - 20:08:43 »
Igen, de azóta szerencsére vezekelt érte jó karakterekkel is. Nemrég ő volt Jax. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3752 Dátum: 2013. augusztus 22. - 08:01:07 »
Abszolút logikus magyarázat, nekem ezzel nem volt gondom.
A magyarázattal nekem sem volt gondom, az tényleg logikus volt. Meg érdekes módon, annyira nem is volt zavaró az első két-három évadban, csak utána. Persze azért ott sem tolták annyira az ember képébe, de hirtelen észre lehetett venni, hogy a külső helyszínek helyett átkerültek egy stúdióba, ahol elkészítettek egy városrészt, és az összes rész ott játszódott. Persze azért voltak kivételek utána is, de a városrész mindig ugyanaz volt, csak mindig átalakították a sztorihoz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3753 Dátum: 2013. augusztus 23. - 21:11:36 »
Az a váltás stúdióra tényleg kiábrándító lehte. Majd figyelem, köszi! Viszont a recepciós minden világban spicli és a 2x10 epizódig legalábbis még nem jöttek rá. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3754 Dátum: 2013. augusztus 24. - 10:38:54 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3755 Dátum: 2013. augusztus 24. - 23:37:50 »
Jobban belegondolva, a Slidersbe a Kromagok behozatal nem is volt rossz ötlet. Sokáig nem lehetett, húzni, hogy nincs tétje a veszélyes helyzeteknek. Csak a csúszásig kellett kibekkelniük, aztán "nyomtak egy escapet". Így viszont, hogy van aki utánuk tud menni, az elég para.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3756 Dátum: 2013. augusztus 25. - 10:47:55 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3757 Dátum: 2013. augusztus 25. - 12:02:55 »
MÁr láttam azt hiszem, egy másik "dobálós" videót. Talán azt is ezek csinálták, jók ezek:)
--------
Nem a funníba teszem, mert nem vicces:
http://www.youtube.com/watch?v=OINa46HeWg8

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3758 Dátum: 2013. augusztus 25. - 13:28:44 »
Nagyon durva. Épp tegnap néztem egy UFC eventet és ott is a közönség 90%-a a telefonja mögött nézte végig az eseményt. A "celebek" is, mikor ráközelített a kamera, integettek, mosolyogtak és vissza pötyögni a telón meg tweetelni. Rettenetes.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3759 Dátum: 2013. augusztus 25. - 15:09:40 »
Szép lassan elérte a célját a mobiltelefon. Még egy kis idő és minden telón lesz mobil net, sőt a neten keresztül mennek majd a hívások, sms-ek. Az okos telefon amúgy is szinkronizálja az e-mail postafiókodat és a telefonos címjegyzéked(meg a facebookot), elmosódik a határ. Ismerősömék előfizetéséhez már jár egy kis net is, pedig nem is kérték. A végén már csak a facebook marad minden más helyett és végül ez leszel:

:lol:
Aki látta a Warm Bodies-t, abban van egy hatalmas poén a telefon nyomkodásal kapcsolatban.
----------------------
Legjobb: Jon Favreau a jóbarátokban :)