Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630377 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
Re:Érdekességek
« Válasz #3800 Dátum: 2013. november 21. - 13:04:28 »
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3801 Dátum: 2013. november 21. - 14:13:28 »
Hát nem sok minden derül ki belőle, hogy ezt el lehessen dönteni. Az egyetlen kép ami van, eléggé illusztráció szagú.
A forrásként megadott cikkek és videók szintén semmitmondóak.
Az Elsodort világok sztoriját alighanem ez ihlette.

Todd

• Pókfej
« Válasz #3802 Dátum: 2013. november 22. - 18:12:35 »
Ez, ez, nem tudtam, hová tegyem, a funny-ba vagy ide, de inkább elkeserít.
http://szabadonebredok.hu/?p=349
Az internet egy sötét mélységes pöcegödör, de hogy ezt emberek osszák meg, és elhiszik, ez nekem leírhatatlanúl fáj.
A cikk tanulsága nekem az, hogy tényleg kellene egy ilyen törekvés, mert ha az író "génjei tovább öröklődnek" akkor igen sötét jövő elé nézünk.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3803 Dátum: 2013. november 22. - 19:24:35 »
Mondjuk az, hogy egyél házi kaját, ne bámuld állandóan a tévét, tanulj önvédelmet, próbálj alkalmazkodni és néha szakadj le a mobilodról, nem rossz tanácsok önmagukban. A hozzá vezető logikai út már más tészta.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3804 Dátum: 2013. november 22. - 21:03:23 »
Már a címbeli helyesírási hibákból látszik, hogy fogyatékos írta, tovább nem is olvastam.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3805 Dátum: 2013. november 22. - 21:08:00 »
Ó, ha lepontoznánk a hejjesirási hibákat, elég szép magas szám jönne ki. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #3806 Dátum: 2013. november 22. - 21:17:00 »
De forrásnak megadva a hotdog.hu, hát beszarok, az aztán egy komoly oldal.  :lol:
Habár szerencsére decemberben megszűnik a facebook, és onnantól senki sem tud majd marhaságokat megosztani.  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 22. - 21:22:02 írta Todd »

Ju

• Pókfej
« Válasz #3807 Dátum: 2013. november 22. - 22:07:47 »
Az első bekezdést még átfutottam... a fanatizálás egyik hatékony eszköze valóban a "félelemkeltés + megmentés" módszer. Ezután nem volt kedvem tovább olvasni.  :stupid:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3808 Dátum: 2013. november 22. - 22:27:33 »
Mintha csak a paleolit étrendről olvastam volna...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3809 Dátum: 2013. november 22. - 22:30:35 »
Én annál csak azt nem értettem, hogy ha egyszer az volt a lényege, hogy kőkori étrenden kell élni, miért nem azzal kezdődött, hogy fogj egy lándzsát és indulj vadászni? Kőkori étrendhez kőkori hormon- és adrenalinszint is dukált volna.
(Meg valahogy sose láttam azt az apróságot ott kitételnek, hogy a becsült átlag élettartam akkoriban 30 környékén járt és az élet természetes részét képezte a heti többszörös kufircolás az elég magas halandósági ráta miatt…)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #3810 Dátum: 2013. november 22. - 22:56:51 »
Nem hallott valaki véletlenül arról a könyvről, hogy Ghislaine Lanctot Egészségügyi Maffia?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3811 Dátum: 2013. november 22. - 22:59:51 »
(Meg valahogy sose láttam azt az apróságot ott kitételnek, hogy a becsült átlag élettartam akkoriban 30 környékén járt
Ez még csak az alap, de a szerzőnek semmiféle orvosi, vagy hasonló képesítése nincs, hanem forgatókönyvíró(!).

Ju

• Pókfej
« Válasz #3812 Dátum: 2013. november 22. - 23:16:00 »
Ez még csak az alap, de a szerzőnek semmiféle orvosi, vagy hasonló képesítése nincs, hanem forgatókönyvíró(!).
Ugyan már, lehet, hogy hobbiból régész... ;D

(Meg valahogy sose láttam azt az apróságot ott kitételnek, hogy a becsült átlag élettartam akkoriban 30 környékén járt
Részletkérdés. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3813 Dátum: 2013. november 23. - 10:04:20 »
az élet természetes részét képezte a heti többszörös kufircolás az elég magas halandósági ráta miatt…
Mai világosítsuk fel a geekeket rovatunkat hallják. Még mindig az élet természetes része a heti többszörös kufircolás.  ;)
Jajj, náluk ez már vallási fanatizmus, és szó szerint erőszakosan térítenek is. Szörnyű...
Tündi anyja az, méghozzá a nagyon durva fajtából, nincsen családi beszélgetés civilizációs betegségek nélkül.
Amúgy komolyan ez is egymódja annak, hogy egészségesebben éljen az ember, meg minden, csak minek mögé ez a fölösleges körítés, és ideologizálás, meg összeesküvés elmélet gyártás.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3814 Dátum: 2013. november 23. - 10:31:54 »
Még mindig az élet természetes része a heti többszörös kufircolás.  ;)
Igen, csak ma már nem pusztán a fajfenntartás a célja, és kicsit válogatósabbak vagyunk. :)
Ősemberéknél nem volt olyan, hogy az asszonynak "fáj a feje". :hehe:

Jajj, náluk ez már vallási fanatizmus, és szó szerint erőszakosan térítenek is. Szörnyű...
Hallottam már róla, de részleteiben nem ismerem ezt az étrendet, kicsit utánaolvastam Wikipédián, aszongya: [A paleolit étrend]  "Abból az evolúciós megfontolásból merít, hogy a földművelés által bevezetett tápanyagokhoz az emberi szervezet nem tudott adaptálódni." Ez már eleve nettó hülyeség szvsz. Ráadásul a cikk írja, hogy tudományosan nem is bizonyított dolog. Mondjuk az nem derül ki a cikkből, de nem ez az az étrend, amiben a húsokat nyersen fogyasztják? :headscratch:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #3815 Dátum: 2013. november 23. - 10:45:15 »

Hallottam már róla, de részleteiben nem ismerem ezt az étrendet, kicsit utánaolvastam Wikipédián, aszongya: [A paleolit étrend]  "Abból az evolúciós megfontolásból merít, hogy a földművelés által bevezetett tápanyagokhoz az emberi szervezet nem tudott adaptálódni." Ez már eleve nettó hülyeség szvsz. Ráadásul a cikk írja, hogy tudományosan nem is bizonyított dolog. Mondjuk az nem derül ki a cikkből, de nem ez az az étrend, amiben a húsokat nyersen fogyasztják? :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #3816 Dátum: 2013. november 23. - 11:24:12 »
Ő, nem ez nem az.
Lefordítva konyhanyelvre, kerülik a cukor, tej, burgonya tészták és egyéb magas szénhidrát tartalmú ételek fogyasztását.
Ami amúgy tök jó ( én is így fogytam 10 kilót). Minden más netto bullshit.
« Utoljára szerkesztve: 2013. november 23. - 12:31:31 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3817 Dátum: 2013. november 23. - 13:21:43 »
Ja, kábé fogyókúrához jó lehet. :) De hosszútávon a szénhidrátokra is szüksége van a szervezetnek, csak az arányokra kell vigyázni.

Viszont a tej és tejtermékek elhagyása hülyeség (még fogyókúránál is), mert a bennük levő kalcium erősíti a csontokat, ez különösen gyerekkorban fontos, de a felnőtteknek is jót tesz.

Ju

• Pókfej
« Válasz #3818 Dátum: 2013. november 23. - 14:04:14 »
Nekem inkább azzal van ellenvetésem, hogy teljesen elhagyják a szénhidrátot, nem pedig odafigyelnek arra, hogy "ne egyenek szemetet". Egyszerűen ez már a ló túloldala. (Azt még megnézném, hogyan csinálnak végig egy vizsgaidőszakot vagy határidős munkát, vagy bármi olyat, ami nagy szellemi terheléssel jár, szénhidrát nélkül.)

Még mindig az élet természetes része a heti többszörös kufircolás.  ;)
Igen, csak ma már nem pusztán a fajfenntartás a célja, és kicsit válogatósabbak vagyunk. :)
Ősemberéknél nem volt olyan, hogy az asszonynak "fáj a feje". :hehe:
Folytassuk a "mai lecke geekeknek a valóságról" rovatot, Todd..? :drying:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #3819 Dátum: 2013. november 23. - 14:59:53 »
 :lol:
Akkor azt az erősen 18+os témát már nem is merem idehozni, ami a férfi nemi szerv formájának evolúciós okát boncolgatja. Vagy a másik elméletet, ami szintén evolúciós okokra vezeti vissza a terhességgel és szüléssel járó kínszenvedéseket (és amely teóriára a hölgyek hajlamosak igen csúnya nézéssel reagálni). ;D

Nekem inkább azzal van ellenvetésem, hogy teljesen elhagyják a szénhidrátot, nem pedig odafigyelnek arra, hogy "ne egyenek szemetet". Egyszerűen ez már a ló túloldala.
Így van. Jó dolog az egészséges táplálkozás, de mint mindent, ezt is túlzásba lehet vinni.