0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Azért az égő házat úgy hagyta.
most már nem csak varázslatos ember kell hogy, fel lehessen emelni Thor pörölyét,hanem varázslatos bolygó is ami el bírja
Tudtam, hogy vsauce. Ők készítettek vidit arról is, hogy kábé milyen lenne, ha Superman megütne valakit teljes erejéből.
(bár lehet, hogy a kávénak nem lenne hatrozott véleménye...)
Idézetet írta: Carnor - 2014. március 26. - 20:35:36most már nem csak varázslatos ember kell hogy, fel lehessen emelni Thor pörölyét,hanem varázslatos bolygó is ami el bírjaSzerintem ezekbe a dolgokba hülyeség belemenni (pedig én bírom a fizikát) a képregények jól megvannak a saját világukban ne vessük őket össze a realitással.
Idézetet írta: Comicboy - 2014. március 26. - 20:44:18Idézetet írta: Carnor - 2014. március 26. - 20:35:36most már nem csak varázslatos ember kell hogy, fel lehessen emelni Thor pörölyét,hanem varázslatos bolygó is ami el bírjaSzerintem ezekbe a dolgokba hülyeség belemenni (pedig én bírom a fizikát) a képregények jól megvannak a saját világukban ne vessük őket össze a realitással.De fura, hogy ezt te mondod, elkötelezett NolanBatman rajongóként! Amúgy tényleg felesleges leszedni őket a földre.