Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630376 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:Érdekességek
« Válasz #60 Dátum: 2009. augusztus 06. - 14:15:26 »
15-16-os számon kivűl mind megvan.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #61 Dátum: 2009. augusztus 06. - 16:35:49 »
Ja igen, a 15., 16. szám már elfogyott a kiadónál. Szerencsére én akkor megvettem amikor megjelentek.
Amúgy az Amerika sorozat hogy tetszik belőle?

venom75

• Pókfej
« Válasz #62 Dátum: 2009. augusztus 06. - 20:37:15 »
Nekem minden képregény tetszik , kivéve azok amelyek már többször ki van adva ( nem MOZAIK - ra gondolok ) de más sorozat részeként. Ezeknél sem a képregénnyel van gondom .

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #63 Dátum: 2009. augusztus 08. - 00:43:41 »
Ezt a Kirby-Lee történetet sosem hallottam még. Akkor ez biztos igaz? Mert így elég gáz, hogy Stan mindenhol előadja magát, mint Pókember megalkotója....ebből hogy-hogy nem jött elő egy Bob kane - vs Finger szerű alkotói párharc?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #64 Dátum: 2009. augusztus 08. - 06:20:02 »
Úgy, hogy Simon sose volt az a harcos fajta, máshol dolgozott, és Kirby ötleteinek jó része átalakult, egyedül a név maradt. Meg ő egészen a nyolcvanas évekig nem igazán zúgolódott semmi miatt, még amiatt sem, hogy a DC-hez kerülve a szerkesztők éveken át a tudta nélkül átrajzoltatták mással a munkáit.
De amúgy érdekes a példád, mert vicces módon Lee és Kane is elég hajlamosak voltak az idő távlatából sokak munkáját a sajátjukénak hinni. Igaz, míg Kane-nél ez közismerten szándékos volt, és egy idő után direkt dolgoztatott másokkal, hogy aztán csak aláírja a munkájukat, addig Lee sok esetben tényleg szimplán csak rosszul emlékezik valószínűleg, és egyszerűen magához írja az ilyesmit (pedig pl. köztudott tény, hogy már a hatvanas évek második felében nem csak az öccse segített neki az írásban, hanem gyakorlatilag a sorozatok felére odabiggyesztették a nevét, mert úgy fogyott jobban).

venom75

• Pókfej
« Válasz #65 Dátum: 2009. augusztus 08. - 08:15:20 »
Kaptam ajándékba néhány dolgot amit megosztok veletek. , ezek eredeti mozis kirakatképek illetve ezt méret 250x150 cm :P

Összevont üzenet ideje: 2009. augusztus 08. - 08:16:06
Vászon poszter.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #66 Dátum: 2009. augusztus 08. - 11:15:26 »
Király a poszter!
Idézet
Úgy, hogy Simon sose volt az a harcos fajta, máshol dolgozott, és Kirby ötleteinek jó része átalakult, egyedül a név maradt. Meg ő egészen a nyolcvanas évekig nem igazán zúgolódott semmi miatt, még amiatt sem, hogy a DC-hez kerülve a szerkesztők éveken át a tudta nélkül átrajzoltatták mással a munkáit.
De amúgy érdekes a példád, mert vicces módon Lee és Kane is elég hajlamosak voltak az idő távlatából sokak munkáját a sajátjukénak hinni. Igaz, míg Kane-nél ez közismerten szándékos volt, és egy idő után direkt dolgoztatott másokkal, hogy aztán csak aláírja a munkájukat, addig Lee sok esetben tényleg szimplán csak rosszul emlékezik valószínűleg, és egyszerűen magához írja az ilyesmit (pedig pl. köztudott tény, hogy már a hatvanas évek második felében nem csak az öccse segített neki az írásban, hanem gyakorlatilag a sorozatok felére odabiggyesztették a nevét, mert úgy fogyott jobban).
Ühüm. Romboljuk még tovább a legendákat? :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #67 Dátum: 2009. augusztus 09. - 12:21:49 »
Venom, eltudod árulni hol laksz? egyszer szívesen felnéznék hozzád egy kis nyálcsorgatás céljából ;) egyébként, a kártyatartó fóliáidat és mappádat hol vetted? mert én pont holnap készülök e célból menni a holdfénybe, vagy esetleg van jobb helyed? :oh:

venom75

• Pókfej
« Válasz #68 Dátum: 2009. augusztus 09. - 13:07:14 »
Már írtam ,hogy én először papírboltban vásároltam ,de ahogy látom a holdfénybe olcsóbb a kártyatartó lap. Én papírboltba kb : 100ft ért vettem vagy az felett.Szerintem érdemes egy helyről beszerezned és egy félét vegyél mindig.Én is tervezem újbóli vásárlást ezeket átadom a lányomnak az ő kártyáinak.

Összevont üzenet ideje: 2009. augusztus 09. - 13:10:53
Most különben van egy kis felfordulás nálam , átalakítás alatt a lakás ,de ha kész leszek és a kertem is fogadóképes lesz akkor fogadhatok vendégeket egy bográcsozás keretébe és ahogy olvastam egy kis Jeges elfogyasztására.Gondolom kapós lesz .
« Utoljára szerkesztve: 2009. augusztus 09. - 13:10:53 írta venom75 »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #69 Dátum: 2009. augusztus 09. - 13:28:15 »
Váuh,  ;D remek!!! akár a kövi marvel klubb helyszín?  :hehe: :roll: amúgy énis a holdasoknál fogom akkor beszerezni az összeset, a mappád is onnan van? én már vettem egy ilyan kapcsos mappát de lehet jobban járok ha egy ottanit veszek ;) amúgy ezekbe a fóliákba ugye  bele fér 2 kártya is? mármintt hogy dupla oldalasan ;)  :brow:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #70 Dátum: 2009. augusztus 09. - 13:30:57 »
Ez jó ötlet, Venom. :D Vajon van a vonaton csoportos STom jegy? ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #71 Dátum: 2009. augusztus 09. - 14:23:20 »
Még azért ne örüljetek , az nem most lesz.Én sima 4 kapcsos mappát vettem , talán az olcsóbb.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #72 Dátum: 2009. augusztus 10. - 22:21:38 »
Nagyszerű a gyűjteményed, Venom!  ;) :spidey: Jó látni, hogy milyen rendben tartod őket, és külön öröm volt találkozni gyerekkorom néhány európai kiadású borítójával, amit nagyjából akkor láttam utoljára, de néhány megvolt belőle.  :D

Pepo-Gaby: ez a Pókember-cucc nem új, már én is írtam róla vagy ide az oldalra, vagy a Pókfejbe, ha jól emlékszem. Azért nem gáz szerintem, mert a nevén kívül tényleg szinte semmit nem vett át Lee, és Pókember elsősroban nem azért lett népszerű, mert pók, hanem azért, amilyen karaktert adott neki Stan.

Összevont üzenet ideje: 2009. augusztus 10. - 22:24:04
Ja, és ez:
http://www.youtube.com/watch?v=sa49hli94Vs

Soha állatabb embert még nem láttam.  :lol: :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2009. augusztus 10. - 22:24:04 írta kaine »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #73 Dátum: 2009. augusztus 11. - 08:03:53 »
De, a hálóvetőt még onnan vette, csak pisztoly helyett a csuklójára került, meg ha sikerülne előkerítenem egy digitális változatot, látszana, hogy talán a logó is erősen Kirby első vázlatára hajaz (az a baj a Kirby-hagyatékkal is, hogy egyrészt iszonyat nagy, másrészt egy része még minidg kiadóknál van, harmadrészt meg alig töredéke lett publikus... lehet, könnyebb lenne megkérdezni Evaniert...)

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #74 Dátum: 2009. augusztus 11. - 22:07:07 »
Ja, és ez:
Huh, ez tényleg érdekes volt. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #75 Dátum: 2009. augusztus 11. - 22:31:47 »
Ja, és ez:

:o Hogyhogy nem sérült meg a becsapódáskor?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #76 Dátum: 2009. augusztus 11. - 22:48:53 »
Vízbe esett.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #77 Dátum: 2009. augusztus 11. - 22:51:25 »
Meg gumimedencébe, igen, de nem gondoltam volna, hogy ez elég lesz egy ekkora esés megúszásához.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #78 Dátum: 2009. augusztus 12. - 07:54:59 »
védőruha is volt rajta
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #79 Dátum: 2009. augusztus 12. - 09:49:16 »
Az szerintem egy sima úszócucc volt. Lehet azért fáj a háta még egy ideig. :D