Szerző Téma: Érdekességek  (Megtekintve 630411 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Érdekességek
« Válasz #1140 Dátum: 2010. április 11. - 11:22:31 »
A második részben szerepel ez a kép.

Idézet
A kedvenc terminátorom, lehet, hogy meglepő, de a Salvation.
Ehhez meg csak gratulálni tudok. MInden idők talán legjobb akciófilmje elé helyezni egy bár látványos, faszán megtervezett környezettel bíró, de kőbuta, logikai hibák tömegétől roskadozó és a karaktereivel fájdalmasan mostohán bánó filmet, az azért finoman szólva is érdekes vélemény. C. Bale hiába volt kinézetre jó Connor, ha a karaktere a filmben egy üvöltöző idióta volt, akivel semmit nem csináltak, semmi nem derült ki róla, hogy miért lenne ő a nagy JOhn Connor. Akkor sem vesztettünk volna semmit, ha egy noname karaktert raknak a helyére.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1141 Dátum: 2010. április 11. - 11:37:02 »
Nekem akkor is tetszett.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1142 Dátum: 2010. április 11. - 11:40:58 »
Én se húznám le a sárga földig. Voltak benne véleményes dolgok de összességében nem egy katasztrofális film, amolyan 4/5-s.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1143 Dátum: 2010. április 11. - 11:54:28 »
Színvilág és látvány nagyon jó. Jelmezek is. Robotok is jók voltak (óriás, motorok, T600) Nekem kicsit erőltetett volt és érthetetlen, hogy Worthington akaratán kívül tette azt amit a skynet pontosan eltervezett. A végén elmondta a tervet Helena Bohem Carter (én nem bírtam a fejét) nem állt össze a kép mint egy Guy Richei filmben

Todd

• Pókfej
« Válasz #1144 Dátum: 2010. április 11. - 12:00:16 »
Pedig szerintem a film története egyszerű, mint egy pofon, csak tele van logikai hibákkal.
Egyébként szerintem max a T3-hoz viszonyítva jobb, a többitől igen messze áll.
Én olyan 6/10-re saccolnám.
A T1-es, és T2-es visszautalások viszont jók voltak, habár kár, hogy Kyle pont az ellentétét mondja annak, mint az 1-ben.
A nappal lapulni kell, és csak éjszaka lehet haladni dumára gondolok, amit pont megfordítottak a T4-ben.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1145 Dátum: 2010. április 11. - 12:15:48 »
A 2. rész óta nem tudnak lekattanni a "jó robot" témáról. Óriási dolog volt az első után, hogy két robot egymással harcol. Innentől kezdve meg evidencia lett a testőr treminátor.
Én azt vártam volna a 4. résztől, hogy a végén visszaküldik Kyle Reest az időben. Nekem ez evidens volt aztán rájöttem, hogy túl naiv vagyok hiszen akkor bezárulna a kör és nem lehetne folytatni a frendcsájzt és abba belepusztulnának. habár lehetne egy folytatás ahol meg visszaküldik Swarcit.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1146 Dátum: 2010. április 11. - 12:26:30 »
Én ezt nem vártam a 4. résztől és szerintem kicsit sem evidens, mivel a 4. rész vagy 10 évvel Kyle visszaküldése elött játszódott, és ezt már a film megnézése elött sem titkolták.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 11. - 12:32:48 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1147 Dátum: 2010. április 11. - 12:35:23 »
Én ezt nem vártam a 4. résztől és szerintem kicsit sem evidens, mivel a 4. rész jópár évvel Kyle visszaküldése elött játszódott, és ezt már a film megnézése elött sem titkolták.

Hát én ezt nem tudtam.
De olvastam egy terminator könyvet és abban nem volt még ellenállás, sem J. Connor csak bújkáló emberek akik egymást ették és rabolták és ha megláttak egy guruló kukára emlékeztető gépet (más típus nem is volt a könyvben) akkor már összefsták magukat ijedtükben. Monduk jó lett volna egy hasonló felvezetésnek aminek a végén már kialakul valamiféle ellenállás. A filmeben ehez képest meg atomtengeralattjárójuk volt

Todd

• Pókfej
« Válasz #1148 Dátum: 2010. április 11. - 12:40:21 »
A film beli ellenállás szerintem reálisabb volt, mint a korai könyvekre jellemző kőkorszakba süllyedt vissza az emberiség dolog.
Várható volt, hogy a hadsereg, kormányok, és egyéb magas, és befolyásos emberek közül nem hal meg mindenki, és elsőként ők próbálnak majd visszavágni. Mint ahogy az is, hogy a föld nem hal ki teljesen, és nem semmisül meg minden jármű stb. mert akkor maga a skynet se tudna semmit sem használni.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1149 Dátum: 2010. április 11. - 13:07:02 »
A Terminátor könyvből készült? :o

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1150 Dátum: 2010. április 11. - 13:09:28 »
A Terminátor könyvből készült? :o
Nem. Vagyis nemhiszem, én már semmiben sem vagyok biztos :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1151 Dátum: 2010. április 11. - 13:10:38 »
Ja, bocsi, elolvastam a hozzászólásodat. Úgy olvastam, hogy: Elolvastam A Terminátor könyvet.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1152 Dátum: 2010. április 11. - 13:19:09 »
A 90-es években futott a Halálosztó 2029 könyvsorozat, ezt nagyon sokan olvasták, és mint referencia hivatkoznak rá, pedig ez egy nem hivatalos magyar könyvsorozat volt.
Ezenkívül volt egy amerikai könyvtrilógia is, ez a T2 utáni időszakot, és a háború kitörését dolgozta fel, az ebben lévő jövőkép már sokkal jobban hasonlított a T4 belire, mivel ezt kábé a 3. filmmel egyidőben írták.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1153 Dátum: 2010. április 11. - 13:22:38 »
A 90-es években futott a Halálosztó 2029 könyvsorozat, ezt nagyon sokan olvasták, és mint referencia hivatkoznak rá, pedig ez egy nem hivatalos magyar könyvsorozat volt.
Ezenkívül volt egy amerikai könyvtrilógia is, ez a T2 utáni időszakot, és a háború kitörését dolgozta fel, az ebben lévő jövőkép már sokkal jobban hasonlított a T4 belire, mivel ezt kábé a 3. filmmel egyidőben írták.

Magyar az írója a Halálosztó 2029 -nak?

Összevont üzenet ideje: 2010. április 11. - 13:25:17
Lehet, hogy ezért engedték a film közelébe Andrew Vajnát. Ha rajta múlik Dobó Kata lett volna TX  :lol:
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 11. - 13:25:18 írta VTomi »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1154 Dátum: 2010. április 11. - 13:30:35 »
Jajajajaaj, ez már több információ volt a kelleténél.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1155 Dátum: 2010. április 11. - 13:32:26 »
És túlterhelte az áramköreid? :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1156 Dátum: 2010. április 11. - 13:38:27 »
A - A zzzzz t hiszzzzzem izzzzgezzn. [ A RENDSZER MEGHALT ]  :paradicsom:

Todd

• Pókfej
« Válasz #1157 Dátum: 2010. április 11. - 13:59:04 »
Magyar az írója a Halálosztó 2029 -nak?
Nagyon sok magyar író dolgozott rajta. Az első 4 részt (Halálzóna-Tűzvihar), ugyanaz az író írta, ezek nagyon jók voltak, az 5. résztől átvette egy másik csóka, innen érezhető volt a szinvonal esése.
Olyan témákhoz mertek nyúlni, ami egy filmben, vagy akár amerikai T könyvben elképzelhetetlen lenne, pl. gyerekek testében becsempészett termintorok, baromi sokkoló volt, és én azért nem dobálózok az ilyen szavakkal.
Egyébként a könyveknek nem volt semmilyen külföldi vonatkozása, vagyis totál illegálisan készültek, ahogyan sok más licenszelt mű ezidőben, pl. a két DooM könyv, és baromi sok Alien, és Predator.
Aztán a szerzői jogok modosítása végett vetett ennek, pedig sok könyv kifejezetten jobbra sikerült, mint a hivatalos verziók.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1158 Dátum: 2010. április 11. - 17:24:39 »
A - A zzzzz t hiszzzzzem izzzzgezzn. [ A RENDSZER MEGHALT ]  :paradicsom:
Végre, van Isten.  :hehe:

Egyébként most indult a Dark Horse-nál ezzel a címmel egy képregénysorozat. Lehet, hogy ebből a könyvsorozatból.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1159 Dátum: 2010. április 11. - 17:30:11 »
Nem hinném. Ez a képregény Kyle Reese-t állítja a középpontba, és meglepően jól indított.