Szerző Téma: Y, az utolsó férfi  (Megtekintve 335436 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kilgores

• Keselyű
  • **
Re:Y, az utolsó férfi + Vertigo
« Válasz #940 Dátum: 2014. december 14. - 13:15:11 »
Egyre jobban hangzik :) Bár nagyon távoli jövő lenne, de egy teljes Y, főleg, ha utána a Prédikátor is sikerülne, nagyon jó lenne :)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #941 Dátum: 2014. december 14. - 16:05:09 »
A Prédikátorral próbálkoznék meg utána.

:ugral: Szuper! Az volt a másik kedvenc a Vertigo-ban, amit nagyon sajnáltam, hogy nem folytatódott!
Ha ezzel az előfizetéses módszerrel az Y életképes, biztos, hogy a Prédikátor is az lenne!

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #942 Dátum: 2014. december 14. - 17:34:08 »
Üdv .Szerintem jó ,hogy bővül a Kingpin kiadványok száma .Persze az volna a legjobb ,ha a többi kiadványhoz hasonlóan két havonta jelene meg. Hisz Tominak is és nekünk olvasóknak az érdeke hogy fejlődjön  kínálat . Én szurkolok annak hogy ,mondjuk 2020-ra még több képregény és kiadó jogai a Kingpinnél lenne .Tehát kb 2020 -ig   szeretnék\ szeretnénk  ha akkor már lenne ,nem csak DC  vagy Marvel  kiadványok .Hanem Dark Horse,Dynamite,BOOM studios, IDW, Image , képregények is .Remélem szép lassan fejlődik a kínálat . Remélem ezzel Tomi is egyetért , hisz egy kiadónak így is kell működni vagyis lassan de biztosan növekszik { Csak sajnos nem csak Tomin  és kiadón múlik ,hanem más körülményeken is } DE azért hajrá  :kingpin:.  Hátha sikerül .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #943 Dátum: 2014. december 14. - 17:54:39 »
A Prédikátorral próbálkoznék meg utána.

Ez az! :) És milyen rendszerességre lehet számítani? Mert szerintem jó lenne, ha mondjuk 2 havonta jöhetne a sorozat és akkor 2 éven belül el is érnénk a végére, mert ha jól számolom ha 5-ösével jelenne meg, akkor 10 szám a sorozat.
Amúgy még egy olyanra gondoltam, hogy érdemes lenne a címfelirat fölé (vagy alá vagy mellé) odaírni, hogy "Vertigo sorozat" (mint anno a Rozsomák sorozatnál, hogy "Az X-men tagja") és így könnyebben be lehetne futtatni utána a következő címet (Prédikátor). Vagy ha tényleg összejönne a kéthavi megjelenés, akkor 6+6 számmal számolva, akár az utolsó 4 számban mehetne a 2 egybe 2/3-3/2 arányban. Bár ez lehet van akinek nem tetszene, de biztos sokaknak megadná a kedvet a Prédikátorhoz.
Amúgy nem akarok beleszólni :), csak ötletelgetek, hátha valamelyik megtetszik és a hasznát veszed :).

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #944 Dátum: 2014. december 14. - 19:23:14 »
A Rozsomáknál más volt a leányzó fekvése, szerintem. Itt eleve ( mivel nem újságos terjesztése lesz ) olyanok veszik meg akik tudják mi ez.
Viszont ha jól emlékszem a Prédikátor nem az elejéről lett anno kiadva. Lehet számítani az első részekre is, vagy az is a Vertigo kötet folytatása lenne?
Persze lehet, hogy még korai ilyesmiről beszélni, mikor még az Y sem biztos...
Vagy?  :brow:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #945 Dátum: 2014. december 14. - 23:21:07 »
Azért maradjunk a realitás talaján, jó? Ha két-három év elteltével megkísérelünk folytatni egy félbeszakadt sorozatot, természetesen nem megyünk fejjel a falnak. Kéthavonta 5 rész? A legnépszerűbb címeink sem engedhetik meg maguknak ezt a mennyiséget.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #946 Dátum: 2014. december 15. - 10:22:55 »
Azért maradjunk a realitás talaján, jó? Ha két-három év elteltével megkísérelünk folytatni egy félbeszakadt sorozatot, természetesen nem megyünk fejjel a falnak. Kéthavonta 5 rész? A legnépszerűbb címeink sem engedhetik meg maguknak ezt a mennyiséget.

Ez igaz, ebbe bele se gondoltam. Akkor mi terv? Félévente, vagy negyed évente 1? És az ár mi lesz? 2500? Vagy ez a sorozat még a tervezési fázisban van, szal ezek még nem letisztázottak?

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #947 Dátum: 2014. december 15. - 11:10:07 »
Szerintem a Preacher csak egy kósza ötlet. Egyelőre arról van szó, hogy legyen-e Y!
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #948 Dátum: 2014. december 15. - 12:08:49 »
Így van, egyelőre maradjunk annál. A részletekbe ráérünk akkor belemenni, ha a DC egyáltalán jóváhagyja az ötletet.

kzoli

• Sakál
« Válasz #949 Dátum: 2014. december 15. - 17:56:18 »
Már az is nagy szó, hogy egyáltalán felvetődött az Y folytatása. Mostmár csak abban reménykedem, hogy meg is valósul a megjelenés. Tuti vásárló lennék, mert kell egy "komolyabb" képregény is.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #950 Dátum: 2014. december 15. - 18:22:14 »
Üdv. Hát erre gondoltam én  múltkori hozzászólásomban  .Hogy hiába akarod mint kiadó vezető ,és mi olvasók hogy majd szép fokozatosan növekedjen a  kínálat , mert az nekünk is és a Kingpinnek is jó ha több kiadvány van  hisz  igy a kiadónak is több a bevétele mi pedig  más címeket is megtudunk venni vagy előfizetni .DE..ugye először ki kell alakulni egy stabil előfizetői és vevői körnek ,akikre biztos számíthatsz  .Vagyis egy stabil piaca a képregényeknek . Meg a kiadókkal meg kell állapodni  hogy melyik címeket engedélyezi  ,hány példány számban és menyi időre szól a szerződés  a Kingpin és az amerikai kiadók  DC  Marvel ,stb  közt . Vagyis hány hónapra vagy évre kapód meg a jogokat  .Gondolom  időnkét  újítani  ezt a szerződésben . { Gondolom hogy az  hogy  menyi időre kapod meg a jogokat az szerződési titok  ,ami csak a szerződő felekre a Kingpinre és az amerikai kiadókra  tartózik } De sajnos az levelezési rovatból nagyjából kilehet következtetni .Valószínű hogy ez az idő csak sajnos kb 1 évre szólhat .Vagyis azoknak a kiadványoknak amit kiakarsz adni a lista alapján  kb minden évben Januártól -Decemberig  van a meg állapodás .Aztán évente újra kötni , és elküldened a cím listát amiket szeretnél megjelentetni .A kiadók néhányra megadják az engedélyt másokra meg nem .Sőt biztos olyan is van hogy az összeg  olyan hogy inkább azt mondod  ˝Kösz ,de ennyiért inkább nem  ˝  Köszönöm  :worship: :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2014. december 15. - 18:26:20 írta Zöldlámpás »
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #951 Dátum: 2014. december 15. - 21:04:29 »
Akkor mi terv? Félévente, vagy negyed évente 1? És az ár mi lesz? 2500?
Az elejét nekem kell kitalálnom, kikalkulálnom. Elsőre úgy látom, hogy 2500 Ft lesz, abba bele fog férni füzet esetén. Persze nagyban függ az ártól, amit a DC mond rá. Az első évben mindenképpen csak egy lesz, hogy kiderüljön, egyáltalán vagytok-e annyian, hogy folytassuk. Ha igen, akkor a második évtől évi két füzet lesz (mint az Új Bosszú Angyalai), vagyis 4 év alatt végigmehet az egész.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #952 Dátum: 2014. december 16. - 12:21:19 »
Tudom,hogy kb 0% esély van a Planetary-ra,de vajon Mo-n mennyire lenne sikeres egy ilyen széria? Csak úgy kíváncsiságból kérdem ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #953 Dátum: 2014. december 16. - 13:47:23 »
Amennyit írtál. Új, ismeretlen címet bevezetni nagyjából annyi.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #954 Dátum: 2014. december 16. - 14:58:39 »
Sejtettem,hogy otthon nem rúg labdába,de egy próbát megért :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #955 Dátum: 2014. december 30. - 20:24:22 »
Már az is nagy szó, hogy egyáltalán felvetődött az Y folytatása. Mostmár csak abban reménykedem, hogy meg is valósul a megjelenés. Tuti vásárló lennék, mert kell egy "komolyabb" képregény is.

Szükség van rá,mint egy falat kenyérre.  8)

https://www.youtube.com/watch?v=tfgzjWuPMBc

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #956 Dátum: 2014. december 30. - 22:48:59 »
Másodszorra is épp olyan jó volt, mint elsőre.  :nezze:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #957 Dátum: 2014. december 31. - 07:12:24 »
Bocsánat,hogy nem néztem vissza regisztráláskor  mind az 5 millió hozzászólást.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #958 Dátum: 2014. december 31. - 12:09:05 »
Ó, félreérted, ezt nem azért írtam. Tényleg tetszett megint, és a smiley arra utalt, hogy nézze meg mindenki. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #959 Dátum: 2014. december 31. - 12:13:01 »
Igazad van,valóban félreértettem.  :D
Az a smiley azt a benyomást keltette bennem,mintha a szabályzatot lobogtatnád előttem, vagy ilyesmi.  :P  :)