Szerző Téma: Alkotók  (Megtekintve 440441 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Alkotók
« Válasz #1000 Dátum: 2013. július 26. - 13:50:23 »
Első ilyen jellegű artworkom.

Szeretnék még csinálni hasonlókat. Szívesen csinálok másnak is rendelésre. Az egyedi elképzelés mindig inspirálóbb :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1001 Dátum: 2013. július 26. - 14:02:43 »
Tetszik, ügyesen használod a szürke filceket. Jópofa ez a fektetett beállítás. Vagány ez a vízköpő is.
Nekem a legjobban Bat feje tetszik.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1002 Dátum: 2013. július 26. - 14:05:01 »
Tetszik, ügyesen használod a szürke filceket. Jópofa ez a fektetett beállítás. Vagány ez a vízköpő is.
Nekem a legjobban Bat feje tetszik.
Köszi! Most vettem ezeket a spéci marker filceket és ez az első próba. Ilyesmikkel szoktak dolgozni a képregénytalálkozókon a rajzolók. De inkább szerintem a Copic marker márkával. Majd azt is ki szeretném próbálni.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1003 Dátum: 2013. július 26. - 14:16:27 »
Nekem is sok ilyen filcem van. A copic nagyon nagyon drága és gyorsan fogy.
Már jó pár hasonlót kipróbáltam ami nekem a legjobban bejött az a TOUCH marker filc.
http://www.panton.hu/index.php?page=termek&menu=52&menu1=157&menu2=0&kategoria3=Touch%20Twin%20Marker%20Grafikai%20Filctoll%20Szettek&round=1

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1004 Dátum: 2013. július 26. - 14:21:26 »
hú köszi, akkor inkább ezt keresem majd. hol lehet kapni?
Nekem Letraset van.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1005 Dátum: 2013. július 26. - 14:46:26 »
Én ezt a panton művészellátóba szoktam venni, a deáktér környékén.
http://www.panton.hu/

balogh44

• Thanos
« Válasz #1006 Dátum: 2013. július 26. - 17:32:21 »
De azért gondolom, a vékonyabb vonalaknál tűfilcet használtok ti is, ugye? :headscratch:

venom75

• Pókfej
« Válasz #1007 Dátum: 2013. július 26. - 20:16:14 »
Rendezvényeken és fórumokon ismerős (barát ) alkotókat meg-meg kérek , hogy rajzoljon nekem egy tuti kis képet a gyűjteményembe, remélem Kani és Tomi is kapható ilyenre.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #1008 Dátum: 2013. július 26. - 20:19:45 »
VTomi:Állati jó lett ;)

Amúgy tőletek kérdezem (mert hát ti képregényeket rajzoltok adtok ki). hogy Nagypapámtól aki műszaki rajzokat készített, adott nekem ajándékba két Rotring isograph csőtollat.
Eddig csak a rajzok kihúzására (szeretek perspektívikusan ábrázolni :D) használtam, de érdekelne hogy ti szoktatok-e ilyet használni ha igen pontosan mire?
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1009 Dátum: 2013. július 26. - 21:17:03 »
Köszi-köszi!
Persze a vékony vonalakat vékonyabb filccel csinálom. Én a Maido webáruházban szoktam rendelni ecsetfilcet (személyes átvétellel). Ezeket eredetileg kalligráfiára szánják amúgy.  PK2-10 jelzésű, nevű amit használok.

Ezekben az a jó, hogy odanyomva megvastagszik, vagy kevésbé ráterhelve szép elvékonyodó vonalakat lehet húzni, de mégsem olyan érzékeny, mintha ecsettel csinálná az ember. Ezt a hatást kerestem és így akadtam rá. Pontosabban e-mailben megkérdeztem Tondra Juditot, hogy ő mit használ :D na mindegy! Szóval a lényeg, hogy a csőtoll is jó bizonyos részekhez, de én a figurákat nem rajzolnám vele. De meg kell nézni a Gépjáróművet. Budai Dénes műszaki beállítottságú ember, rá kell nézni a rajzokra és még az felhőket is vonalzóval csőtollal húzza.

Venom75! Örömmel! De szívesebben készítenék itthon valamit neked és majd elviszem. Úgy minőségibb lesz, nem kapkodok, ha elrajzolom, észreveszem, mert van időm vizsgálgatni stb :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #1010 Dátum: 2013. július 27. - 01:19:02 »
VTomi: Állat! :D Főleg a vízköpő. :) nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mit használtál referenciának, mert bámulatosan tökéletes a perspektív ábrázolása. :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #1011 Dátum: 2013. július 27. - 09:13:42 »
Tomi.
Nekem úgy is jó. ( többen is így csinálták ) Őszi börzére mondjuk egy Jokert ?!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1012 Dátum: 2013. július 27. - 09:24:10 »
VTomi: Állat! :D Főleg a vízköpő. :) nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, mit használtál referenciának, mert bámulatosan tökéletes a perspektív ábrázolása. :D
Köszi! Neked mint 3d szakembernek elhiszem, hogy valóban stimmel a "peri" :) Örülök neki. Referenciának gugliban kerestem vízköpőket és azok alapján rajzoltam kissé átalakítva, ahogy nekem tetszett. De nem volt pont ilyen szögből és nem volt pont ilyen vízköpő. A szarva elég suta lett mondjuk :drying:
Tomi.
Nekem úgy is jó. ( többen is így csinálták ) Őszi börzére mondjuk egy Jokert ?!
Hmm.. that sound so serious :D ok!

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1013 Dátum: 2013. július 27. - 09:53:51 »
Rendezvényeken és fórumokon ismerős (barát ) alkotókat meg-meg kérek , hogy rajzoljon nekem egy tuti kis képet a gyűjteményembe,
Őszi börzére mondjuk egy Jokert ?!
Na jó, én meg akkor rajzolok egy pikk ászt.  ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #1014 Dátum: 2013. július 27. - 09:59:12 »
Na jó, én meg akkor rajzolok egy pikk ászt.  ;D
Nem rossz ötlet! Majd összerakjuk valahogy így:

Kihagyom a helyét. :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #1015 Dátum: 2013. július 27. - 13:58:37 »
Egy újabb rajzoló, akiről még nem hallottam, de határozottan tetszik!
Clay Mann:

:)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1016 Dátum: 2013. július 27. - 14:46:33 »
Viszonylag friss a Marvelnél, és nagyrészt én is csak borítókon láttam. Nem vagyok benne biztos, hogy készített füzeteket is.

balogh44

• Thanos
« Válasz #1017 Dátum: 2013. július 27. - 17:13:58 »
Én örülnék neki ha ráállítanák egy komoly címre! ;)
Bár sajnos, a mai Marvel tendencia nem ezt mutatja, nem értem, miért kell ez nekik? Ramos, Bachalo, és a többi, inkább karikaturista ábrázolásmóddal dolgozó művészeket futtatják leginkább, lásd pl. a Pókemberükben. Most egy dolog, hogy létrehoztak egy saját stílust, ez jó, meg dicséretes, meg minden, de akkor állítsák őket oda, arra a címre, amihez passzol a stílusuk, szerintem!

venom75

• Pókfej
« Válasz #1018 Dátum: 2013. július 27. - 17:15:08 »
Sepi! Rendben, de tessék dedikálni. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #1019 Dátum: 2013. július 27. - 22:19:45 »
Referenciának gugliban kerestem vízköpőket és azok alapján rajzoltam kissé átalakítva, ahogy nekem tetszett. De nem volt pont ilyen szögből és nem volt pont ilyen vízköpő.
Wow, pedig meg mertem volna esküdni, hogy 3d referenciád volt pont ebből a szögből. :)

Idézet
A szarva elég suta lett mondjuk :drying:
Igen, az tényleg furi. Orrnyeregpiercingnek viszont nem lenne rossz. :lol:

Idézet
Hmm.. that sound so serious :D ok!
Why so serious? :D