Szerző Téma: Alkotók  (Megtekintve 427433 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Alkotók
« Válasz #360 Dátum: 2011. január 06. - 13:40:39 »
És akkor felkérjük Kevin Smith -et, hogy játsza Ő Bent?!  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #361 Dátum: 2011. január 06. - 14:24:57 »
Na ja . Főcímdal : Panda song. :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #362 Dátum: 2011. január 08. - 19:45:10 »
Ed Benes rajzairól megvan a két kedvenc véleményem:

"Having actually had sex with real women, I am unimpressed by the artwork."

"Yeah, well that's what happens when you try to out-Jim-Lee Jim Lee."
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #363 Dátum: 2011. január 08. - 20:48:58 »
Nekem sokkal jobban bejön Jim Lee-nél, az elsőre meg azt szoktam mondani, hogy "használd a fantáziád". :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #364 Dátum: 2011. január 09. - 09:15:58 »
Pedig Benesnek tényleg nagy baja, hogy minden létező női karaktere kinyom cicit feneket, tökmindegy, milyen pózban rajzolja vagy éppen mi történik a képen. Jim Lee legalább azért pár éve leszokott erről. :D
De Benes a luficicijei ellenére még mindig sokkal jobb, mint a doki nagy kedvence, Ian Chuchill, aki a rajzaiban váltig hirdeti azt az igét, mely szerint az embernek nincsen csípője, vagy úgy nagy átlagban medencecsontja, hanem a lábak derékból nőnek ki.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #365 Dátum: 2011. január 09. - 11:23:38 »
Nem mintha nekem kedvencem volna, de itt pl. van medence:

"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

venom75

• Pókfej
« Válasz #366 Dátum: 2011. január 09. - 11:25:52 »
Jó ez a kép. ;)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #367 Dátum: 2011. január 09. - 12:35:07 »
Idézet
Pedig Benesnek tényleg nagy baja, hogy minden létező női karaktere kinyom cicit feneket, tökmindegy, milyen pózban rajzolja vagy éppen mi történik a képen.
Egyszer megnézném, May nénit hogy rajzolja. :)

Idézet
Nem mintha nekem kedvencem volna, de itt pl. van medence:
Igen, de ezzel a képpel más baj van. :) Ha valaki ilyen vékony, akkor például a combjai nem lesznek a teste többi részéhez képest ilyen vastagok, viszont ha valaki lefogy, akkor a bokája nem lesz csuklóvastagságú (és a bal lábfeje sem változik át jobb lábfejjé). Ha realistán akar rajzolni, akkor az anatómia szabályait tartsa be.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #368 Dátum: 2011. január 09. - 12:39:53 »
Az anatómiai szabályok teljesen mások a Kryptonon.  :) Sokat ugrál, nagy lesz a combja és lefogy.  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #369 Dátum: 2011. január 09. - 12:41:31 »
Idézet
Pedig Benesnek tényleg nagy baja, hogy minden létező női karaktere kinyom cicit feneket, tökmindegy, milyen pózban rajzolja vagy éppen mi történik a képen.
Egyszer megnézném, May nénit hogy rajzolja. :)

Fene a gusztusod. Én azt a képet is nehezen tudtam csak kiverni a fejemből amelyiken May néni sr. Jamesonnal... vajat köpül.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #370 Dátum: 2011. január 09. - 15:57:51 »
Az anatómiai szabályok teljesen mások a Kryptonon.  :) Sokat ugrál, nagy lesz a combja és lefogy.  :D

Amúgy szerintem ez minden képregény figurára igaz. Nem az anatómiai hűség számít, persze törekednek rá de egy képregény oldalt sem lehet összehasonlítani egy  képzőművész álltal készített anatómiai tanulmányrajzzal. Más tészta...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #371 Dátum: 2011. január 10. - 11:49:48 »
Idézet
Igen, de ezzel a képpel más baj van.
Ó, hát az anatómiát nagyon kevesek tartják be. Bagley, még a régi Amazainges korszakában finoman szólva is elég kedvelt volt, de nem azért, mert túlzottan vágta az anatómiát. Olyan izmokat rajzolt be, amik nem is léteznek, Pókembernek akkora talpa volt, mint egy jetinek, és ami még jobb, olyan vékony bokája, hogy az még az ő erőszintjén is eléggé neccesen tartotta volna meg a súlyát, hát még amikor terhelést is kapott...arról nem is beszélve, hogy egyik szereplő testén sem volt egy deka zsírszövet sem, mindenki olyan szálkás volt, mint annak a rendje...
Ettől függetlenül szerették, és szerettem én is. Szerintem egy rajzolót nem azok alapján kell kedvelni, hogy mennyire rajzol anatómiából helyesen, avagy realistán.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #372 Dátum: 2011. január 10. - 12:21:45 »
Ettől függetlenül szerették, és szerettem én is. Szerintem egy rajzolót nem azok alapján kell kedvelni, hogy mennyire rajzol anatómiából helyesen, avagy realistán.
Hát ez vitathatatlan. De egy realista stílusú rajzolónál sokat számít.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #373 Dátum: 2011. január 10. - 12:24:25 »
Holy shit!
Joe Quesadát kirúgták!  :surp: Alex Alonso az új Editor In Chief a Marvelnél!

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #374 Dátum: 2011. január 10. - 12:28:44 »
Nem rúgták ki, chief creative officer marad továbbra is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #375 Dátum: 2011. január 10. - 12:32:32 »
Alonso lesz a Marvel hazai kreatív vezetője, de mint a multiknál a global az Q-hoz tartozik és így Alonso a beosztottja.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #376 Dátum: 2011. január 10. - 13:12:37 »
Úgy néz ki, hasonló, mint DiDiónál volt, gyakorlatilag előléptették, de ezzel a képregények szerkesztése kikerült a kezéből, elvileg most Q-t ráállították a filmes/tévés tervekre. Alonso legalább annyiban jó lesz, hogy alatta végre kitörhet a totális és ellenőrizetlen anarchia, és hat év után nyugodtan lezavarhatjuk végre az írók vs. marketing háborút, hogy akkor most ki csinálja a képregényeket végül a cégnél.
A Disney meg majd a por leültével jön, átszervez, lesz talán végre egy jó Darkwing Duck képregény (erre amúgy miért nem írt még senki se petíciót?), totál beszűkül az anyacég licenchozzáállása miatt a franchising, és talán végre talán 2% feletti lesz az olvasható képregények aránya.
Amúgy Ha Alonsót azért léptették elő, emrt a részlege látványosan összeszedte magát a '97-es krach után, akkor szépen kezet csókolhat Carey-nek, Davidnek, Brubakernek és Fractionnak, na meg Aaronnak, amiért rendbe tették az általa vezetett részleget helyette. Bár kétségtelen, hogy Marts után bárki jött volna, fejlődés lett volna. Marts is gyakorlatilag a segédszerkesztőjének köszönhette, hogy senkinek se tűnt fel, hogy kezeli a címeit.
« Utoljára szerkesztve: 2011. január 10. - 13:17:46 írta talgaby »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #377 Dátum: 2011. január 10. - 13:22:54 »
A Marvel honlapján készült egy interjú Alonsóval, aszerint az X-eket sokkal jobban be akarja vonni a fő univerzum eseményeibe, mint ahogy most vannak (azaz sehogy).

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #378 Dátum: 2011. január 10. - 14:38:18 »
Kb. addig maradnak olvashatók azok a címek, amíg ezt meg nem teszik. :-\ Még csak az hiányzik, hogy az X-részlegnek is Bendis dirigáljon... bőven elég egy sorozat oda, amiben nem történik semmi, nem kell még másik hat.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #379 Dátum: 2011. január 10. - 15:09:15 »
Alonso lesz a Marvel hazai kreatív vezetője, de mint a multiknál a global az Q-hoz tartozik és így Alonso a beosztottja.
Nekem úgy jött le, ahogy tg mondja. JQ távozik a képregényes részlegről, és a filmesekhez kerül. Alex eddig volt a beosztottja, mostantól ő az EIC.