Szerző Téma: Alkotók  (Megtekintve 427294 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:Alkotók
« Válasz #500 Dátum: 2011. december 20. - 12:57:12 »
Kanasztának és Bennek (meg persze bárkinek, akinek tetszik  ;)):

The Wrecking Crew (a Thunderbolts 1-ből, Bagley bácsitől)

Namor

Deadman

Aayla Secura

Temari vs. Tenten

Neji

Hinata

Mei Terumi

Kurotsuchi, Akatsuchi and Onoki, the Third Tsuchikage

Jiraiya

Ez mind rajzről van rajzolva. Az a baj, hogy ennyi rajz után sem vágom az emberi anatómiát. Egy merev felsőtestet tudok rajzolni, többet nem. Néha még ott is kicsavarom a karokat. Majd ha otthon leszek, beszkennelek egy saját Deadpoolt.
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 20. - 16:50:16 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #501 Dátum: 2011. december 20. - 13:09:26 »
Aayla, Deadman és Namor tetszett. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #502 Dátum: 2011. december 20. - 16:20:02 »
Ügyes vagy.

venom75

• Pókfej
« Válasz #503 Dátum: 2011. december 20. - 16:34:06 »
Szerintem is jó megy.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #504 Dátum: 2011. december 21. - 11:20:09 »
Az a baj, hogy ennyi rajz után sem vágom az emberi anatómiát. Egy merev felsőtestet tudok rajzolni, többet nem. Néha még ott is kicsavarom a karokat. Majd ha otthon leszek, beszkennelek egy saját Deadpoolt.
10 rajz másolása után ne is várd, hogy megtanulod az emberi anatómiát. Nehéz.
A művészeti egyetemeken rengeteg ideig tanítják.
Első körben a csontvázat tanuld meg, hogy hogyan is épül fel az ember, utánna jöhetnek az izmok, hogy mi hova tapad, honnan jön stb.
Ha ezt szeretnéd tanulni inkább művészet anatómiai atlaszokból másolj, a képregényekben sokszor torzítás van, meg persze ilyen kidolgozott izomzattal sem rendelkezik minden ember.
A saját deadpoolodra kíváncsi vagyok nagyon. Persze egy saját pókember mégjobb lenne ^____^
Azokat ki is lehetne színezni!

Viszont a Deadman kép szép lett! Húzd ki tussal :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #505 Dátum: 2011. december 21. - 12:23:31 »
Első körben a csontvázat tanuld meg, hogy hogyan is épül fel az ember, utánna jöhetnek az izmok, hogy mi hova tapad, honnan jön stb.

Vagy keresel Fanti egy embert akit utálsz és körülnézel benne a kis baltával. Az azt követő uszkve 20 évben bőven lesz szabadidőd a rajtudásod fejlesztésére.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #506 Dátum: 2011. december 21. - 18:50:42 »
Köszönöm a bíztató szavakat, skacok. :bravo:
Majd valamikor ráfekszek a dologra, de most kaptam öcsémtől egy szájharmónikát, úgyhogy azzal fogok szabadidőmben babrálni.  ;D
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

kzoli

• Sakál
« Válasz #507 Dátum: 2011. december 21. - 20:10:08 »
Ho-hó! Nem úgy van az! Akinek van tehetsége,az ne tegye talonba! De,persze,nem szólhatok bele...ez csak magánvéleményem.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #508 Dátum: 2011. december 27. - 19:38:55 »
Karácsonykor a CW II. elolvasásása után kedvet kaptam rajzolgatni. Ezek születtek.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #509 Dátum: 2011. december 27. - 21:46:37 »
Tomi! Kapi nagyon szép lett, Kagylófej nekem kicsit merev, de nehéz is szépen rajzolni a robotmozgását.
Storm egy klassz karikatúra, viszont Marvel lányka (akit feketemacskának néztem) nem tetszik, vannak szép részletei, de a szeme nagyon elcsüsszant :)
Pókembert mikor rajzolsz nekem? :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #510 Dátum: 2011. december 27. - 22:04:10 »
Ezek után???   :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #511 Dátum: 2011. december 27. - 23:22:24 »
VTomi, Fantomex: Klassz rajzok! :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #512 Dátum: 2011. december 28. - 01:41:59 »
Tomi! Kapi nagyon szép lett, Kagylófej nekem kicsit merev, de nehéz is szépen rajzolni a robotmozgását.
Storm egy klassz karikatúra, viszont Marvel lányka (akit feketemacskának néztem) nem tetszik, vannak szép részletei, de a szeme nagyon elcsüsszant :)

Nekem is kb. ez volt a reakcióm.
De amúgy jó rajzok, csak így tovább! ;)

Fantomex, szerintem ezekben a "másolatokban" is valamennyire felfedezhető egy saját stílus. Pl. úgy látom, kissé szögletesen rajzolsz, ez máris egy jellegzetesség. Szóval szerintem is próbálkozz saját képekkel, vagy inkább "less el" pózokat, beállításokat, amik működnek/tetszenek, ezekre már tudsz alapozni. Aztán döntsd el, hogy te hogyan szeretnéd rajzolni a szemeket, hajat, stb. Nézd meg, melyik rajzolóé tetszik leginkább és próbáld az övét utánozni, vagy ha merész vagy, akkor kísérletezd ki te magad. A problémád talán leginkább az, hogy különböző stílusú rajzokat másolsz. Válassz ki egyet, aztán egy idő után másolás helyett próbáld abból kifejleszteni a sajátodat. Már, ha ez a célod. Az anatómiai tökéletesség amúgy se követelmény képregényeknél. :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #513 Dátum: 2011. december 28. - 11:03:01 »
Pl. úgy látom, kissé szögletesen rajzolsz, ez máris egy jellegzetesség.
Csak vigyázz JRJR-re!  :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #514 Dátum: 2011. december 28. - 11:20:46 »
Ezek után!
Félre ne érts Tomi gyönyörűek a rajzaid, csak irigységből kötöttem bele tudod, hogy imádom amit csinálsz :)

spuri

• Grizzly
  • *
« Válasz #515 Dátum: 2011. december 28. - 12:37:54 »
Én ms marvel szemeit nem látom elcsusszantnak, arról meg Tomi sem tehet, hogy a marvel karakterek közül többen ugyanúgy néznek ki :D :nezze:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #516 Dátum: 2011. december 28. - 14:08:45 »
Pl. úgy látom, kissé szögletesen rajzolsz, ez máris egy jellegzetesség.
Csak vigyázz JRJR-re!  :D

Lehet nagypofájúságnak tűnik, de nála szebbeket is össze tudnék dobni idővel.  :hehe:
De inkább legyen JRJR-szerű, mint Bachalo-féle, mert attól rókázok.  :uhoh:

Napjainkban már sajna egyre kevesebb másolható rajzot találok, általában már színekkel tónusoznak. Bagley, Silvestri tőlük még lehet.

Pózokat kitalálni még nemigen tudok.
----------
na na na na na DEADPOOL! (teljesen fejből)
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 28. - 14:58:51 írta Fantomex »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #517 Dátum: 2011. december 28. - 21:20:04 »
Ezek után!
Félre ne érts Tomi gyönyörűek a rajzaid, csak irigységből kötöttem bele tudod, hogy imádom amit csinálsz :)
Tudom ééén! Én is csak viccel tem. Adj paramétereket és meglesz a Pókid :) Technika, póz, teljes alak? Szemlencse formája (nagyon fontos  :D ) stb

Tényleg el van csúszva a szeme Ms. Marvelnek, de én nem nagyon látom mert már "belenéztem" magam. Az ilyesmit egy kívülálló azonnal meglátja, vagy én, ha tükörben nézem. A CW-var tényleg merev az egész, de ez egy gyors firka, nem terveztem meg nagyon, ráadásul javítani sem tudtam a cerka vázlaton ,mert nem volt radírom. De mit jelent az, hogy Storm karikatúra szerű?  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 28. - 21:25:07 írta VTomi »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #518 Dátum: 2011. december 28. - 21:57:20 »
Tomi inkább egy Theot rajzolj majd nekem és akkor cserélünk, kellesz a gyűjteménybe :)
Stormra azért mondtam h karikatúrisztikus mert ebből a szögből nagy a feje és kicsi a nyaka, a válla, olyan rajzfilmszerű, de az a rajzfilm amiért én odavagyok :)

Fan! Tetszik, nagyon merev Deadpool, még gyermekded csöppet, viszont külön tetszik, hogy füzetbe rajzoltad, tudod hány ilyen széfirkált füzetem van? :) Nah majd egy börzére elviszem ;) Gyere oda a 5panels asztalhoz :)

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #519 Dátum: 2011. december 28. - 22:24:59 »
Valamivel el kell ütni az előadásokat, nem?  :hehe:
Hát sajna csak "mellszobrokat" tudok rajzolni. Majd megyek spanolni.  :lol: Talán még össze is dobok valamit.